Kedy sú extrastoly vo veľkom množstve nebezpečné?
Kedy su extrasystoly nebezpecne? Viem , ze ich ma kazdy a vacsinou neskodne. Ale ked su vo velkom mnozstve ? Ja ich mam kazdu minutu aj tri za sebou . Ako sa to lieci ked su vo velkom mnozstve ?
@stellarstar 37r ,sz vyliecena hypo ostal chronicky autoimunitnyzapal , ekg ok, menopauza nie, ine dg neviem len mierna anemia , zelezo doplnam
Tak to máš kv štítnej, ja mám tiež ES kv štítnej a teraz už aj kv perimenopauze
Hypo a hyper sa nedajú vyliečiť
Aj z anemie busi srdce.Ked si chces byť istá choď ku kardiologovi na holter a ber magnezium.Extrasystol môžeš mať stovky denne a sú neskodne
@stellarstar mam hypo vyliecenu ostali mi len vysoke protilatky
Ablacia sa robi myslim pri 5000+/denne. Muz maval do 2000, dostal lieky, chodi pravidelne na holter. Vyrazne mu pomohol pravidelny sport, znizilo sa to na 500/denne.
Pritom je chudy a vysoky, nema nadvahu.
Teraz mu prisli na autoimunne ovhorenie a vyzera to tak, ze tie extrasystoly boli prvy priznak.
Ale kardiolog ti zodpovie vsetky tvoje otazky.
@banalu mozem sa opytat ake autoimunitne ochorenie mu zistili? Aky sport robil ?
Cestna cyklistika
A ako? Lebo ja sa liečim na hypo už od puberty a doteraz som sa z toho nevyliečila, ono to môže len prejsť do štádia AI alebo hyper
@stellarstar vynechala som lepok ale pisem , ze ostali mi vysoke protilatky cize AI
A euthyrox užívaš?
@stellarstar nie zevraj netreba podla lekarov 🤷🏻♀️
Môžu spustiť tachy alebo bradykardiu. Podľa formy poruchy rytmu sa nasadza buď liečba alebo kardiostimulator. Pripadne sa robí ablacia.

Vek? Štítna ok? EKG? Menopauza? Iné dg?