icon

Kedy užiť Novalgin po antibiotikách pri zápale trojklaného nervu?

doominicka
24. mar 2025

Ahojte,môžem sa spýtať. Nasadila som si od dnes antibiotiká PNC 750 ,mal som už prievan asi pred pol rokom zuby ucho polka hlavy čiže polka tváre. Teraz som dostala prievan na druhú stranu 🥴
Chcem sa spýtať či keď vezmem antibiotiká,po akom časovom odstupe môžem vziať novalgin 500?
Poprosím iba normálne komentáre,nie hlúposti!
Ďakujem

hopatko
24. mar 2025

@doominicka neviem co su pre teba normalne komentare...nasadit si sama PNC je hlupost, tam sa treba riadit lekarom. Presla som si zapalom trojklanneho nervu, ATB nemaju dovod zaucinkovat na danu diagnozu, treba neurologa a nastavit liecbu. Ak mas zapalene zuby, tak znovu ti je PNC uplne na nic, kedze nezabera na makke tkaniva. A odstup medzi ATB a Novalginom je uplne zbytocny.

cukroska
24. mar 2025

@doominicka Triojklanný nerv nie je žiadna sranda, ani náhodou. Nato bacha.Ano jedine neurológ pomôže. Poznám ľudí čo im to už ostalo navždy. Môj muž to mal, chvalabohu, že keď mu neurológ nepomohol sme vybavili u nás jednu skvelú lekárku a prešlo mu to a hlavne bez následkov.

taruma
5. sep 2025
@hopatko

@doominicka neviem co su pre teba normalne komentare...nasadit si sama PNC je hlupost, tam sa treba riadit lekarom. Presla som si zapalom trojklanneho nervu, ATB nemaju dovod zaucinkovat na danu diagnozu, treba neurologa a nastavit liecbu. Ak mas zapalene zuby, tak znovu ti je PNC uplne na nic, kedze nezabera na makke tkaniva. A odstup medzi ATB a Novalginom je uplne zbytocny.

@hopatko Ako sa ti to prejavovalo prosím a co ti pomohlo? A ako dlho to trvalo hlavne

taruma
5. sep 2025
@hopatko

@hopatko ahoj, ako Ti je teraz? Prešlo Ti to? Ak vieš ze máš zápal trojklanného?

hopatko
5. sep 2025
@taruma

@hopatko ahoj, ako Ti je teraz? Prešlo Ti to? Ak vieš ze máš zápal trojklanného?

@taruma diagnostikoval mi to lekar, neskutocna bolest celej jednej strany tvare / hlavy, cely proces trval takmer rok, zabrala liecba od neurologa + rehabilitacie a laser. Mam pokoj cca 4 roky.