Kedy zaberajú antibiotiká Fromilid pri zápale priedušiek?
Ahojte.Dlho predlho som nebola takto silno chorá sko teraz.Mam zapal priedušiek.Prosim vás,za ako dlho vam zabrali tieto antibiotiká?Mne pri chorobe predpisovala zvyčajne Zinnat 500.S týmito skúsenosti nemam.Uzivam ich druhý deň a oproti vcerajsku mi je dbes ovela horšie.Dik za rady.
Nevládzem dýchať absolútne 😔je to hrozné...a bolestivé
@vierkainka tak choďte na pohotovosť alebo urgent, podľa toho, kde bývate. Ak máte problém s dýchaním, je to vážne
@andreakukelova a nemôžu ma odrial poslať preč,ze to nie je na pohotovosť? Keďže uzivam druhý den Fromilid, nemôžu povedať ze mam len proste počkať a vydržať...na pohotovosti nie si zrovna najmilší co som počula...🙄
@vierkainka ja som tiež pred 2 týždňami mala zápal priedušiek, bolestivý, horúčky nad 38. Tieto antibiotiká mi zabrali po 2 dňoch užívania. Ale denne som pila aj 2 litre bylinného čaju a možno aj vďaka tomu sa mi uľavilo. Bolo to ale tiež veľmi nepríjemné a tiež sa mi ťažko dýchalo. Držím palce, nech sa Vám čím skôr uľaví.
@vierkainka ak máte problémy s dýchaním, tak to je vážny stav, ten patrí na pohotovosť ( som lekár)
@andreakukelova a neposlu ju z pohotovosti na urgent? Nie je lepšie rovno tam ak nemôže dýchať?
Rovno na urgent,ak sa ti este zhorsilo dychanie
Uz ležím na internom oddelení, ďakujem vsetkym za rady.Vecer som sla predsa len na pohotovosť a rovno si ma tu nechali na hospitalizáciu.
@vierkainka Tak prejeme skoré uzdravenie
@andreakukelova veľmi pekne ďakujem 💗

ATB obyčajne zaberajú po 48-72 hodinách užívania, čiže Fromilid po 4-6 tbl. ak sa nebudete do pondelka cítiť lepšie, konzultujte svojho doktora