icon

Kedy začne účinkovať roztok Clensia na čistenie čriev?

skarletajay
17. júl 2025

Ahojte zajtra ma čaká kolonoskopia . Od 19:00 pijem roztok na prečistenie čriev až do 21;00 ale stále ma nepreháňa . Kedy zhruba mi to začne účinkovať ?

inom75
17. júl 2025

@skarletajay mne to zaucinkovalo po cca 3 hodinach, ale potom....😲
Myslela som, ze si vy.eriem aj slepe crevo!

simonkazga
17. júl 2025

Ja som po 40 minútach utekala. 🤷‍♀️

anonym_8607fc
17. júl 2025

No u mňa o 4 hodiny a viac. Vypila som o druhej a išla som na WC až po šiestej, siedmej.

balerina2025
17. júl 2025

@skarletajay do hodiny som pocula skripanie a uz po 1 davke sla zlta voda zo mna len. druhu davku som skoro celu vyvracala.

balerina2025
17. júl 2025

pre mna bolo horsie pitie nez ta hnacka. to pitie ma hrozne napinalo.

skarletajay
autor
17. júl 2025
@anonym_8607fc

No u mňa o 4 hodiny a viac. Vypila som o druhej a išla som na WC až po šiestej, siedmej.

@anonym_8607fc ďakujem no tak dufam že to pride na mňa čím skôr lebo ešte o 4:00 ráno ma čaká druha dávka a o 9:45 mám vyšetrenie

balerina2025
17. júl 2025
@skarletajay

@anonym_8607fc ďakujem no tak dufam že to pride na mňa čím skôr lebo ešte o 4:00 ráno ma čaká druha dávka a o 9:45 mám vyšetrenie

@skarletajay posledny den som bola len na vyvare. ale ja bezne chodim na potrebu 2x denne, ja vobec s cistenim nemam problem. drzim palce

skarletajay
autor
17. júl 2025
@balerina2025

@skarletajay posledny den som bola len na vyvare. ale ja bezne chodim na potrebu 2x denne, ja vobec s cistenim nemam problem. drzim palce

@balerina2025 ďakujem pekne no ja mám problém od mala s vyprázdňovanim a dnes som ani ráno na veľkej nebola . Tak možno preto mi to ešte nezaberá 😅

balerina2025
17. júl 2025
@skarletajay

@balerina2025 ďakujem pekne no ja mám problém od mala s vyprázdňovanim a dnes som ani ráno na veľkej nebola . Tak možno preto mi to ešte nezaberá 😅

@skarletajay aha ja mam opacny problem aj 3 x denne 🙂 lekarka ze stastna som osoba. aj pred porodom som sa sama odhnackovala takze ked mi dali klystir som ani na zachod nedobehla a sla zo mna len voda.

lubka2510
17. júl 2025
@skarletajay

@skarletajay ja som to pila dnes rano a do dvoch hodin som sla ale potom som.behala aj do druhej ...kolonoskopiu som mala dnes az o 16hod uz som rada ze to mam za sebou velmi zle sa mi to pilo bleee....kolonoskopiu som.necitila.mala som injekciu

balerina2025
17. júl 2025
@lubka2510

@skarletajay ja som to pila dnes rano a do dvoch hodin som sla ale potom som.behala aj do druhej ...kolonoskopiu som mala dnes az o 16hod uz som rada ze to mam za sebou velmi zle sa mi to pilo bleee....kolonoskopiu som.necitila.mala som injekciu

@lubka2510 bez injekcie by som uz nikdy nesla

lubka2510
17. júl 2025
@balerina2025

@lubka2510 bez injekcie by som uz nikdy nesla

@balerina2025 suhlasim ani ja.bez injekcie nepojdem

balerina2025
17. júl 2025
@lubka2510

@balerina2025 suhlasim ani ja.bez injekcie nepojdem

@lubka2510 bola som raz BEZ a teda skoro som umrela od bolesti. tu som inac paradoxne mala bolesti asi mesiac po zakroku velmi bolestive prdy, no zase som cele vysetro prespala. aj krce som mala, velmi som bola nervozna z toho lebo s predosleho vysetro som nemala ziadne krce nic. ale preslo to kloklopklop

skarletajay
autor
18. júl 2025

No predstavte si mne to začalo účinkovať až o 1;00 v noci cca skoro po 6, 7mich hodinách a bola som max 15 krát a to som si robila roztok ešte o 3:40 nad ranom a pila som ho do 5:40 a ledva to zo mňa vyšlo 😫 už teraz nic nejde a nemám pocit že som dostatočne vyprázdnená naposledy som mala len žltú vodu tak snáď to bude v poriadku 🙄

anonym_ed6500
18. júl 2025

Ako si to zvladla ?
Bola si pod analgosedaciou?

skarletajay
autor
18. júl 2025
@anonym_ed6500

Ako si to zvladla ?
Bola si pod analgosedaciou?

@anonym_ed6500 zvladla som to dobre bez nicoho aj som mala ciste creva co som sa obavala ale teraz pocitujem bolesti brucha ale to si asi tie plyny tak som si nasadila Espumisan

lubka2510
18. júl 2025
@skarletajay

@anonym_ed6500 zvladla som to dobre bez nicoho aj som mala ciste creva co som sa obavala ale teraz pocitujem bolesti brucha ale to si asi tie plyny tak som si nasadila Espumisan

@skarletajay ty si to zvladla bez injekcie ??klobuk dole hej ja by som to nedala....hlavne ze to uz mame za sebou

balerina2025
18. júl 2025
@skarletajay

@skarletajay tak super 🙂

skarletajay
autor
20. júl 2025
@lubka2510

@skarletajay ty si to zvladla bez injekcie ??klobuk dole hej ja by som to nedala....hlavne ze to uz mame za sebou

@lubka2510 ano bez injekcie ale dnes mám bolesti brucha som dva dni po kolonoskopii. Je možné že je to z tej kolonoskopii?

anonym_ed6500
20. júl 2025

Ja som bola tiež bez analgosedacie, cele to trvalo takmer 45 min , bolesti boli pri napustani plynu , a riadne ... ale hneď po zákroku, cca 30 min , keď som bola na wc , a potom mi už nič nebolo, žiadne bolesti , ani nafúknuté brucho ...nič....

balerina2025
20. júl 2025
@skarletajay

@lubka2510 ano bez injekcie ale dnes mám bolesti brucha som dva dni po kolonoskopii. Je možné že je to z tej kolonoskopii?

@skarletajay mala som este 3 tyzdne po kolono bolesti alebo skor krce. ked som si sla..alebo kakat. potom preslo.