Keramické fazety z Egypta
Ahojte, planujem navstivit jednu kliniku estetickej stomatologie v Egypte (Kahira). Chcel by som si tam dat urobit fazety. Dovod? Cena a hlavne estetika neporovnatelna so SVK a CR!!! Chcem sa spytat ci nahodou niekto uz nemate skusenosti zo zubarstvom v tejto krajine. Dakujem.
@ivankoooo000 skúsenosť nemám, ale všeobecne k akýmkoľvek zákrokom v zahraničí - treba si zvážiť, či potom budeš mať aj peniaze a čas na to, aby si tam lietala riešiť reklamácie alebo nejaké nezrovnalosti, ktoré sa môžu vyskytnúť naozaj aj pri tej najlepšej klinike.
prepac , ale tomu moc neverim ze to tam je lacnejsie
skus tu ak mas fb https://www.facebook.com/groups/aktualnevegypte
@nika82 vychadza to na jednu fazetu cca 160 euro, pricom na svk sa pohybuju 250 az 400...ale o cenu mi az tak prioritne nejde, ale o vizual tej fazety.
@ivankoooo000 no ty mas teda odvahu😅🙈 Ja by som od Egyptana nechcela ani kabelku nie este fazety🤣🤣
@tncka bože tieto predsudky 🙈🙈🙈 si predstav, mnoho Egypťanov má vzdelanie, o akom sa tebe ani nesnívalo, nie len čo sa medicíny týka. Áno, mnoho ľudí tam žije v otrasných podmienkach, zlej hygiene, s minimálnym vzdelaním a sú mentálne slabší. Takže sa v ničom neodlišujú od Slovákov. Aj tu žijú slušní, vzdelaní ľudia, aj primitívni jednobunkovci.
A mimochodom, produkty z pravej kože či 100% bavlny často pochádzajú práve odtiaľ a vo vysokej kvalite.
@sissy27 ved prave preto sa pytam.Lebo mam znamu ktora videla Egypt len na mape ale vie, ze su to spiny chrontave a nikdy v zivote by tam nesla, nechape mna-preco stale chodim k moslimom-co na nich vidim.No na nich nevidim nic,chodim tam pre ine ako nahanat chlapov.A prave ten egyptsky zubar mi poriesil zub,ktory mi slovak -sukromnik,riesil xy krat.Co som u neho -slovaka zaplatila som si mohla radsej zaplatit tu dovolenku v Egypte.
@sissy27 ved prave preto sa pytam.Lebo mam znamu ktora videla Egypt len na mape ale vie, ze su to spiny chrontave a nikdy v zivote by tam nesla, nechape mna-preco stale chodim k moslimom-co na nich vidim.No na nich nevidim nic,chodim tam pre ine ako nahanat chlapov.A prave ten egyptsky zubar mi poriesil zub,ktory mi slovak -sukromnik,riesil xy krat.Co som u neho -slovaka zaplatila som si mohla radsej zaplatit tu dovolenku v Egypte.
@maca1984 ahoj, prosim Ta na akej klinike si tam bola? Vdaka

@ivankoooo000 Skus nájsť muslimske skupiny na Fb (muslimovia na Slovensku, partnerky moslimov atď) a tam sa popýtať. Sú tam aj ženy z Egypta, resp v Egypte žijúce, čo by ti toto asi aj vedeli povedať. 🙂