Kiahne v dospelosti
Ahojte, viem ze je tu veľa tém, ale nenasla som nič co sa týka mojej.
Dcérka mala kiahne 24.4. - bez teploty, vyrazky cca 50, druhá dcérka 9.5. - zvýšená teplota, momentálne 4.den, vysev už brutal.
Kiahne majú pekne identifikované. Problém nastal u mňa.
9.5. som sa zobudila s cca 6 červenými velkymi flakmi a vnútri mala bodka - brucho, tvar, ruka (foto).
Tieto sa postupne menili, flaky sa zmenšili a zostali maličké chrasticky.
Vyhodilo sa mi potom pár drobných pluzgierikov ako keby akné - chrbat, krk, tvar. Bola som bez teploty, trosku ma bolela hlava a mala som menšie žalúdočné problémy. Kiahne v detstve som nemala. Pani doktorka nereaguje a neodpisuje. Neviem ako sa zariadiť, predsa povinnosti je dosť.
Aký je váš názor? Môžu to byť kiahne?
Viem ze mnohí ste mali tazsi priebeh, ale sú tu aj takí co mali takýto mierny?
Ďakujem 🙂

Mala som kiahne v 40 tke obrovský vysyp hlavne na tvári a vo vlasoch.Strasna únava, ale bez teploty
Neviem mne to na foto nepríde ako kiahne
@luccija ano väčšina má veľký vysyp. Ja mam maličký vysyp a aj vyrazky sa podobajú, len sú malé. Začalo to flakom, pluzgierikom, trosku sa to nalialo a mala chrasticka. Ťažko sa mi to identifikuje. Dcérka má momentálne tiež kiahne a ta ma poriadne. Len mi to príde ako veľká náhoda ze sa zobudím s veľkými 7 flakmi na hlave, bruchu, krku a ruke. A na ďalší deň sa mi spravili maličké na krku, chrbte a nohe. Tazko povedať ale ďakujem za odpoveď

Mala som kiahne v 40 tke obrovský vysyp hlavne na tvári a vo vlasoch.Strasna únava, ale bez teploty
Neviem mne to na foto nepríde ako kiahne