Kojenie počas prechladnutia
Ahojte 🙂 Prosím Vás čo môžem keď kojím a ide na mňa chrípka ? Ďakujem ❤
Paralen ..zazvorovy caj citron chren med ak to babu nevadi chutovo v mliecku. A pokial je aj nadcha tak vacsina beznych sprejov a kvapiek sa tiez moze.
Zazvorovy caj nemoze a kvapky do nosa tiez ziadne
Ale moze
Zazvor mozes kludne. Ja si davam vit. C 1000ku ked na mna ide chripka, pastilky na hrdlo a kvapky potom ked uz ma to chyti.
@kinderkooo paralen, do nosa morsku vodu, resp detsky nasivin - olynthy atd sa kojacim neodporucaju (ale teda v pripade krizy strekni .. )
caj naor urcite nie matovy, zastavuje laktaciu, salviovy myslim ze tiez ma taky ucinok.
skus sa naparit, alebo inhalovat vincentku.
@kinderkooo ked by ste si nebola ista kontaktujte mamila.sk..tam mozte pridat otazku..do dna zvyknu odpovedat.opakovane som vyuzila a spokojnost.takisto ako sa mylne mnohi domnievaju ze sa nemoze kojit pocas uzivania antibiotik napr.ani to nie je pravda.samozrejme treba konzultovat konkretny liek.su tam lekariodbornici..ajtutootazku tam istonajdete uz zodpovedanu.dajte si tam do vyhladavaca na mamile urcite sa uz pytali viaceri..skore yzdravenie prajem
@kinderkooo na mamile sa toto casto riesi takze zazvorovy caj a vyssie uvedene urice ano a co sa tky asprejov morska voda (najlespie aj s pridanim mede a podobne TOP a ostatne napr. ako Nasivin vibrocil otrivin (tzv. lokalne posobiace sympatomimetika) sa tiez mozu ...prestup do mlieka nieje preskumany (taketo vyskumy sa u tychto liekov nerobia) no kedze su lokalne tak uz len do krvi sa z nich dostane minimum takze do mlieka ak aj tak len stopove mnozstvo..pricom napr. nasivin sa pouziva aj u novorodencov a dojciat (v nizsej koncentracii ako pre dospelych samozrejme..odporuca sa akurat dodrziavat davkovanie a dlzku podavania. Ked treba skontrolovat ci mozes nejaky liek kludne hladaj dany liek na adc.sk

Nic iba paralen