Kolagén na vlasy a nechty
Ahojte žienky, chcela by som Vás poprosiť o radu. Chcela by som si objednať kolagén, hlavne kvôli vlasom a nechtom, lenže keď otvorím google, vyskočí na mňa milión druhov a typov. Máte vy nejaký, s ktorým ste spokojné, po ktorom ste postrehli zlepšenie? Alebo poznáte nejaký lepší trik?
Ďakujem Vám 😊
Ved ale asi tak ci tak by sa aj v tabletovej forme vstrebal do tela ci to asi zalezi od dennej davky kolagenu ci? A tento v praskovej forme, to staci jeden sacik alebo ako to nazvem?
Tak ono kazdy kolagen sa ti vstrebe ide o to len ze v akej miere. Nemyslim si, ze kazdy ktory ti slubuje, ze obsahuje pomaly co najviac mg v dennej davke to telo aj stihne spracovat. Ano presne tento co uzivam v praskovej forme, ti staci jeden ten sacik, tam je ta denna davka 🙂
A to keď je v práškovej forme, tak sa dá dobre rozmiešať vo vode napríklad? Nie je to také, že by ti potom ostalo na dne pohára ako keď si predstavím nejaké iné šumienky alebo čo.
@lutomm ja mam Brothers Kolman a velmi dobre sa rozpusta. Ziadne hrudky.
Ferala vies co ten od Zeen, ktory uz dlhsie ja uzivam, tak sa vie super rozpustit 🙂 Nemala som s tym problem. Ale viem presne ako si to myslela, lebo niektore tie sumienky su aj take dost no ako to nazvat velke, ze je to veru problem rozpustit.
Nemam ani ja rada hrudky ale ako pri nicom nie len pri takychto doplnkoch, ani v jedle :D
Tak aspoň že to, preto sa pýtam, keďže ide o práškovú formu. Ale teda v tom prípade je to nutné vyslovene rozpúšťať v nejakej tekutine, či už voda alebo čaj, alebo hocičo iné? Ide mi o to, či sa to nedá hneď nasypať do úst a zapiť 🙂
Ferala tak neviem pride mi to jednoduchsie, proste vysypat premiesat a vypit 🙂 Na co si to komplikovat a ani som nepocula od ziadnej zienky, ze by to takymto sposobom skusala.
Vierka_z no presne. a sak by som sa bala ze by mi ten prasok niekde vbehol :D
Jednoznacne www.swisscare.sk maju aj morský kolagen ale vyskúšala som ten zlaty ten je top aj chuti skvele aj ucinky vidiet
@anna_maria1 no a tento o ktorom hovoris, tak po akej dobe si odpozorovala vysledok na sebe ze sa teda nieco deje? 🙂 Pripadne co prve si si take vsimla na sebe, aku zmenu?
@sebaobrana prosim ta aj na vrasky dobre zabera? Ak ano za ako dlho mozem vidiet zmenu? Ďakujem
@mirkastevonkova Mne sa rozhodne zlepšila pleť uzivam ho uz cca 4 mesiace pravidelne ale uz po prvom mesiaci som videla zmenu akoze nie uplne markantnu ale po 3.mesiaci uz to bolo vidiet nemam nejake extra viditeľne vrásky ani som nemala ale pleť je rozhodne vypnutejsi. ja som teda spokojna😊
@sebaobrana dakujem 🙂
@bogierka aka je to prosim znacka? a ako dlho sa moze uzivat a treba aj nejaku prestavku v užívaní? Ďakujem
@mirkastevonkova vies so striedam si zlaty a cierny zeen kolagen. prestavky si robit nemusis ako ale priznam sa aj ja, ze sa mi stane, ze miniem posledny sacik a pokial si kupim dalsie balenie prejdu niekedy aj 3/4 dni, no ze by som si ich robila nejak cielene, to zas nemozem povedat. uz po mesiaci som napriklad videla, ze som mala take menej rozstrapkane vlasy a boli jemnejsie a menej padali a tvar som mala taku krajsiu
@bogierka dakujem 🙂
inak super na taku inspiraciu vidiet, ze jedna uziva jeden, druha druhy ci uz ochuteny alebo neutralny a ake maju ucinky. nakoniec budem nerozhodna aj v tom, ze aky dalsi si zakupit :D zienky aj takto pred letom si ho planujete davat ano? myslim to tak ze vzhladom na pribudajuce slniecko, ze aj to prospieva.
nooo isto to nie je na skodu hlavne kvoli tomu, ze pokozka bude slnkom vysusana a tak povediac dost namahana. ja som premyslala, ze mozno by bolo fajn mat doma oba a tym padom by si si prichute proste mohla striedat
Ahoj , Ja vrelo odporúčam tekutý keratín od spoločnosti Duolife, je to 100 % prírodný produkt, a ta chuť, tak isto sa chystám užívať tekutý collagén kt. má veľmi dobré recenzie
ja sa ho len chystam zacat pouzivat, mam celkom velke ocakavania podla recenzii
baby, aký kolagén odporúčate užívať počas tehotenstva a pri kojení ? obávam sa vypadávaniu vlasov po pôrode....
@mirkastevonkova och az teraz som tu zavítala znova.. Pôrod atd dieťa.. Odpisujem neskoro.. Co som pocuka odporúča sa užívať skor večer.. Ja si každý večer dávam pred spaním.. Teraz inac mi to po pôrode pomohlo aj pri vypadavani vlasov 😊🙏
@miruska2241 ďakujem pekne 🙂

Ciola nie nie v praskovej 🙂 V tabletovej som ani nechcela, neviem, nepride mi to take, ze aj ked by to mal byt vyzivovy doplnok tak jest tabletky a zase toto mi pride take pohodlnejsie, ze proste si to rozpustim v com chcem a vypijem 🙂 A vies co ako kedy, niekedy si to dam pred a niekedy po jedle 🙂