icon

Kolagén na vlasy a nechty

alen99
2. jún 2021

Ahojte žienky, chcela by som Vás poprosiť o radu. Chcela by som si objednať kolagén, hlavne kvôli vlasom a nechtom, lenže keď otvorím google, vyskočí na mňa milión druhov a typov. Máte vy nejaký, s ktorým ste spokojné, po ktorom ste postrehli zlepšenie? Alebo poznáte nejaký lepší trik?
Ďakujem Vám 😊

rdi
4. jan 2022

Ciola nie nie v praskovej 🙂 V tabletovej som ani nechcela, neviem, nepride mi to take, ze aj ked by to mal byt vyzivovy doplnok tak jest tabletky a zase toto mi pride take pohodlnejsie, ze proste si to rozpustim v com chcem a vypijem 🙂 A vies co ako kedy, niekedy si to dam pred a niekedy po jedle 🙂

ciola
5. jan 2022

Ved ale asi tak ci tak by sa aj v tabletovej forme vstrebal do tela ci to asi zalezi od dennej davky kolagenu ci? A tento v praskovej forme, to staci jeden sacik alebo ako to nazvem?

rdi
10. jan 2022

Tak ono kazdy kolagen sa ti vstrebe ide o to len ze v akej miere. Nemyslim si, ze kazdy ktory ti slubuje, ze obsahuje pomaly co najviac mg v dennej davke to telo aj stihne spracovat. Ano presne tento co uzivam v praskovej forme, ti staci jeden ten sacik, tam je ta denna davka 🙂

ferala
11. jan 2022

A to keď je v práškovej forme, tak sa dá dobre rozmiešať vo vode napríklad? Nie je to také, že by ti potom ostalo na dne pohára ako keď si predstavím nejaké iné šumienky alebo čo.

lutomm
12. jan 2022

@ferala vidis to by zaujimalo aj mna. lebo mala som jeden a ten sa veru uplne orzmiesat nedal a to ma aj prakticky odradilo od jeho dalsieho uzivania, kedze neznasam take tie hrudky

mirkastevonkova
12. jan 2022

@lutomm ja mam Brothers Kolman a velmi dobre sa rozpusta. Ziadne hrudky.

anna_maria1
17. jan 2022

Ferala vies co ten od Zeen, ktory uz dlhsie ja uzivam, tak sa vie super rozpustit 🙂 Nemala som s tym problem. Ale viem presne ako si to myslela, lebo niektore tie sumienky su aj take dost no ako to nazvat velke, ze je to veru problem rozpustit.
Nemam ani ja rada hrudky ale ako pri nicom nie len pri takychto doplnkoch, ani v jedle :D

ferala
19. jan 2022

Tak aspoň že to, preto sa pýtam, keďže ide o práškovú formu. Ale teda v tom prípade je to nutné vyslovene rozpúšťať v nejakej tekutine, či už voda alebo čaj, alebo hocičo iné? Ide mi o to, či sa to nedá hneď nasypať do úst a zapiť 🙂

vierka_z
19. jan 2022

@ferala hmm to by som asi nerobila. je podla mna lepsie ak sa rozpusti v pohari a vlastne preco by si to chcela tak komplikovat. nie je lepsie si to do flasky alebo pohara vysypat a zaliat?

anna_maria1
20. jan 2022

Ferala tak neviem pride mi to jednoduchsie, proste vysypat premiesat a vypit 🙂 Na co si to komplikovat a ani som nepocula od ziadnej zienky, ze by to takymto sposobom skusala.
Vierka_z no presne. a sak by som sa bala ze by mi ten prasok niekde vbehol :D

sebaobrana
21. jan 2022

Jednoznacne www.swisscare.sk maju aj morský kolagen ale vyskúšala som ten zlaty ten je top aj chuti skvele aj ucinky vidiet

puticka7
28. jan 2022

@anna_maria1 no a tento o ktorom hovoris, tak po akej dobe si odpozorovala vysledok na sebe ze sa teda nieco deje? 🙂 Pripadne co prve si si take vsimla na sebe, aku zmenu?

mirkastevonkova
28. jan 2022

@sebaobrana prosim ta aj na vrasky dobre zabera? Ak ano za ako dlho mozem vidiet zmenu? Ďakujem

sebaobrana
29. jan 2022

@mirkastevonkova Mne sa rozhodne zlepšila pleť uzivam ho uz cca 4 mesiace pravidelne ale uz po prvom mesiaci som videla zmenu akoze nie uplne markantnu ale po 3.mesiaci uz to bolo vidiet nemam nejake extra viditeľne vrásky ani som nemala ale pleť je rozhodne vypnutejsi. ja som teda spokojna😊

mirkastevonkova
29. jan 2022

@sebaobrana dakujem 🙂

uhgara
31. jan 2022

@puticka7 vies co, kedze ho tiez uzivam u mna to napriklad bolo celkom rychlo, mam taky pocit 🙂 tiez som si ho ale davala pravidelne. a tie vrasky, tie som sledovala akoze denne :D to je hrozne, ked sa aj zacinaju objavovat, vies ako.

puticka7
4. feb 2022

@uhgara hej chapem, a tak to je asi individualne a hlavne aby uzivanie bolo pravidelne 🙂 no mi hovor, vrasky, tie na cele hlavne. clovek aby vobec nepouzival mimiku :D

bogierka
13. feb 2022

je to to najlepsie co som si kedy objednala, dlho som vahala no som rada, ze som si nechala poradit a fakt ako pises @uhgara nastup ucinku som videla fakt po chvili uzivania a casom sa to len a len zlepsovalo

mirkastevonkova
14. feb 2022

@bogierka aka je to prosim znacka? a ako dlho sa moze uzivat a treba aj nejaku prestavku v užívaní? Ďakujem

bogierka
15. feb 2022

@mirkastevonkova vies so striedam si zlaty a cierny zeen kolagen. prestavky si robit nemusis ako ale priznam sa aj ja, ze sa mi stane, ze miniem posledny sacik a pokial si kupim dalsie balenie prejdu niekedy aj 3/4 dni, no ze by som si ich robila nejak cielene, to zas nemozem povedat. uz po mesiaci som napriklad videla, ze som mala take menej rozstrapkane vlasy a boli jemnejsie a menej padali a tvar som mala taku krajsiu

mirkastevonkova
19. feb 2022

@bogierka dakujem 🙂

puticka7
23. feb 2022

inak super na taku inspiraciu vidiet, ze jedna uziva jeden, druha druhy ci uz ochuteny alebo neutralny a ake maju ucinky. nakoniec budem nerozhodna aj v tom, ze aky dalsi si zakupit :D zienky aj takto pred letom si ho planujete davat ano? myslim to tak ze vzhladom na pribudajuce slniecko, ze aj to prospieva.

fabrika
3. mar 2022

nooo isto to nie je na skodu hlavne kvoli tomu, ze pokozka bude slnkom vysusana a tak povediac dost namahana. ja som premyslala, ze mozno by bolo fajn mat doma oba a tym padom by si si prichute proste mohla striedat

lens
3. mar 2022

Ahoj , Ja vrelo odporúčam tekutý keratín od spoločnosti Duolife, je to 100 % prírodný produkt, a ta chuť, tak isto sa chystám užívať tekutý collagén kt. má veľmi dobré recenzie

ninah1486
Autor odpoveď zmazal
beahavala
16. mar 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja sa ho len chystam zacat pouzivat, mam celkom velke ocakavania podla recenzii

petka125
20. apr 2022

baby, aký kolagén odporúčate užívať počas tehotenstva a pri kojení ? obávam sa vypadávaniu vlasov po pôrode....

lens
21. apr 2022

@petka125 Ahoj , Ja vrelo odporúčam tekutý keratín od spoločnosti Duolife, je to 100 % prírodný produkt, a ta chuť, uzivaju ho aj tehotna kamoska

miruska2241
22. aug 2022

@mirkastevonkova och az teraz som tu zavítala znova.. Pôrod atd dieťa.. Odpisujem neskoro.. Co som pocuka odporúča sa užívať skor večer.. Ja si každý večer dávam pred spaním.. Teraz inac mi to po pôrode pomohlo aj pri vypadavani vlasov 😊🙏

mirkastevonkova
23. aug 2022

@miruska2241 ďakujem pekne 🙂