Koľko jedávate popri práci?
Našla som si prácu od 7 do 15 hodín.Rano nikdy som nejedavala raňajky.Vstavame 5,30 vychystame sa,zanesiem dieťa do škôlky.Naspat domov, niečo narýchlo si dám jogurt alebo výživu.V práci ak stihnem môžem si odskočiť domov na obed,to si rýchlo zhltnem niečo čo nájdem doma a naspäť do roboty.Po práci zas do škôlky a doma varim cca o 16tej,dám si teplé jedlo a do večera mám taký hlad že zjedla by som aj koňa.Ako to máte vy koľko a čo jete popri práci?V práci som celých 8 hodín na nohách nachodim sa až až.
Začni variť deň vopred a krabičkuj to. Jednak vies kolko zjes a prides domov, zohrejes si varenu stravu. Netlacis 5 cez 9...
Ja sa akosi neviem prinutit v praci prestat jest :D Hlavne to sladke. Doma absolutne mi nenapadne dat si cokoladu, nic, proste to ani nekupujem. Akonahle vsak pridem do prace, tam na mna ciha fakt ze kadeco, kolegyne donesu kolace, bonboniery a som tam, kde nechcem byt. Takze ja skutocne nehladujem :D Ale kazdopadne si myslim, ze ranajkovat by si mala, to je proste zaklad.
Naranajkujem, nadesiatujem aj naobedujem sa v praci inac by som bola protivna bez jedla, nosim si pravidelne zasoby kazde dve hodky musim daco prehryznut
Tie raňajky mne ani nejdú dole krkom,preto si dám len jogurt alebo výživu že je to tekuté a narýchlo sa to zje.Nikdy som neranajkovala ráno.Na desiatu není čas.Obedy to chodím domov ak časovo to vyjde.V práci nemáme obedy.A jem až večer doma,no to už zjem všetko čo nájdem.
Tak keď celý deň poriadne neješ, tak sa nečuduj. Ja sa normálne doma naraňajkujem, v práci nejaký jogurt/ovocie/sladkosť cez prvú pauzu, svačina cez druhú, po príchode domov obed a večer večera (niekedy už len suchá, niekedy varená).
Pracujem od 17,00 do 22,00-23,30, zalezi, ci mame este v restike klientov. Posledne jedlo mam doma o 15,30-16,00 a potom uz v praci pijem len vodu, ani v noci po prichode domov nic nejem a idem tak spat. Rano vstavam medzi 8 a 9, dam zeleny caj, kavu, neskor ovocie….a okolo 10-11 rañajky.
Takto som si zvykla a vyhovuje mi to
Tak to je samozrejme, keď vstávaš 5:30 a prvé normálne jedlo ješ na obed, že si hladná celý deň.Ma to byť presne naopak...ak Ti ráno nechutí zober si do práce rožok, šunku, pomazánku..a daj si okolo 8-9 hod.vyziva, jogurt to jedia 8 m deti🙂
@luccija ano, musim ist spat s prazdnym zaludkom, hlad nemam. Naopak, ked mam volno a dam si nieco (aj ked male) o 20,00 a idem spat o 23,00, citim tazobu, prehadzujem sa, nespim dobre. Ja mavam skratka hlad rano a vecer vobec. Moj muz to ma presne naopak, o polnoci sa naje a ide spokojny spat😂
Pracujem 7-15hod. Vstavam 5.30hod. V robote sa naranajkujem, vypijem čaj.
Obed si nosim, mam pol hodinu na obed, takze zjem teple jedlo.
Doma si dam rozok, popripade nieco lahsie, salat alebo jogurt...
Takze u teba by som zaviedla teple obedy, bud si nos, alebo objednaj...a take ze nie je cas...no...mas narok na pol hodinovu prestavku...
@mata1001 Mám nárok pol hodinu na obednú prestávku,no idem domov rýchlo sa najem čo nájdem a späť do práce.
@elizabet173 Desiatu nestíham toľko roboty máme.
Nechapem, naco behas na obed domov. Nie je lepsie si zobrat obed do prace? Kludne si to tam zohrej. Nestracas cas cestou a zjezd normalne jedlo a nie "nieco, co narychlo najdes"
Ranajky mám ako ty plus kava s mliekom, nosím si desiatu musli tyčinka, neaku buchtu, banán ďalší jogurt potom obed neverím že nemáš 3 minuty na desiatu a 15 minut na obed.
Treba variť deň predtým a zobrať si do práce obed, alebo choď domov ohrejes si obed a zjes.
@ikissedagirl A kde to mám akože zohriať?V práci nemáme mikrovlnku.Inac bývam 2 minúty od roboty.
@zeldia Keď chcem všetko stihnúť porobiť,tak není čas na desiatu.
Autorka: Na vsetko mas vyhovorky. Fakt... neni cas, nestihnes, nemate mikrovlnku atd .. neverim ze tu minutu co tlacis banan do seba na akoze ranajky nemáš. To potom ani na záchod nemôžeš chodiť, lebo to su tie iste minuty... Cely deň neješ, večer tlačiš čo ti príde pod ruku a este sa stazujes ale zmenit to nechces. Vies co, rob čo chces, kedze na vsetko mas vyhovorky ale nepriď sem o rok plakať že si takym štylom nabrala za rok 10 kg..
@saskia_98 Aká výhovorka?To že v práci není mikrovlnka a máme vysoké normy čo treba splniť tak robíme a není čas na desiatu,to je fakt,nie výhovorka.Nie každá sedí na zadku 8 hodín denne v kancelárii.
To si nikto nenosi obed v obedari? Nikto neje teplu stravu za cely cas v praci?
Chystám si krabičky do prace raňajky aj obed a občas aj desiatu, záleží akú mám sichtu
A toez nemám v práci mikrovlnku, krabičky nosím celý deň so sebou. Robím si sendwich, tortily, šaláty, cez očné kaše, banánový chlieb s džemom.... Kto chce hľadá spôsoby, kto nie hlada dôvody...
Občas pracujem 04.00-15.00, občas 02:47 - 12. 30, občas 06.15-16.00 atď takže ozaj nepravidelne a aj pauzu mam vždy rôzne niekedy po troch hodinách inokedy po 5 hod.( Max dokedy musí byť za delená pausa)
@mata1001 Nenosia,buď idú domov sa najesť cez obed alebo idú sa najesť do reštaurácie.Ja chodím domov sa najesť ak stihnem.
som bola rada , ze stiham wc :D jedavala som az doma
Mňa by normalne zaujímalo v akej firme robíš, keď normy vysoke, vy nemôžte isť poriadne ani na wc 🤔
Ostatní idú aj do reštaurácie sa najesť a ty sa ideš najesť AK stíhaš? No mala by si si určiť priority. Takto si privodíš akurát tak žalúdočné problémy a kilá navyše. Tak si navar deň dopredu a keď prídeš domov, tak si daj to navarené.
ja mam z tvojho prispevku pocit, ze si v neustalom pokluse, najprv ides do skoly, potom rychlo domov a stihas len nieco male, potom rychlo z prace domov a hladas jedlo doma ... Priprav si normalne ranajky, nieco ako keby si pripravovala dietatu desiatu do skoly. Zo skolky chod priamo do prace a tam pred zaciatkom prace si tu desiatu zjedz, usetris tych par minut zo skolky domov, z domu do prace. Kup si termosku na potraviny, zohriate jedlo daj do nej a zjedz si ho v praci. Obed do prace pripravuj po prichode z prace, napr. urob viac vecere a odober z nej, ak pripravujes teplu veceru, ako som pochopila. Ak byvas blizo prace, tak si ten obed mozes teda aj doma ohriat. Nemoze ti to predsa trvat dlhsie ako kolegom, ktori chodia na obed do restauracie.
Kolegovia tvoji sa ako stravuju? Vsak skuste zamestnavatela poziadat o mikrovlnku.
Ja zasa ponocujem...V noci sa zobudím a aj koňa by som zožrala taká som hladná a neviem s tým prestať...

Normlane sa naranajkujem aj naobedujem v práci 😀