icon

Koľko štyridsiatnikov vo vašom okolí zomrelo?

8. dec 2023

To aj vy máte v okolí veľa ľudí okolo 40 rokov, čo zomierajú? Žiadna nehoda, ale zlyhanie srdca, mozgová príhoda...? Môže to súvisieť s pracou? Napríklad 12 hodinové smeny?

Strana
z4
tiezjedna
8. dec 2023

@erikavesela moja mama má 80, ani jedno očkovanie. Ani proti kovidu, ani proti chrípke... Tiež sa teší plnému zdraviu.

babulkomale
8. dec 2023

@kiwi3 ja sa o tomto vobec nebavim. Ja pisem, ze ziadne ockovanie nezabrani sireniu virusu.
Ale napoviem ked nevies - zabranilo tazkemu priebehu ochorenia, ako slubovalo.

tiezjedna
8. dec 2023

@hiro a ty očakávaš od správy, ktorú si nechá spracovať štátny aparát, že skonštatuje, že očkovanie bolo úplne na houno? Aha... 😉

lenka_vi1
8. dec 2023

@ibatanecnica čítam aj zahraničné zdroje, ty podľa mňa veríš len tomu čo ti povedia v správach na Markíze a čo tam nespomenú to nie je pravda. Je mi ľúto všetkých ktorí sa pod tlakom dali zaočkovať. Bohužiaľ Montagnier mal pravdu že do 5 rokov sa uvidí čo to s ľuďmi urobí a už sa to deje. A už aj na najvyšších postoch otvorene hovoria o tom že jedno z vedľajších účinkov tejto super vakciny je aj zástava srdca či mozgová príhoda. Je to už dokázané.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
ibatanecnica
8. dec 2023

@chodec15 to co si napisal za somarinu. To bol dalsi ''hoax'' vyvrateny. A nakoiec aj ti ''odbornici'' pretlacani potvrdili ze sa siri aj po ockovani

buberova
8. dec 2023

0

ibatanecnica
8. dec 2023

@lenka_vi1 neviem ako si na to prisla. Ja spravy nepozeram a to kvoli mnohym prekrutenym veciam. A ockovana tiez nie som. Tal.neviem z coho si nadobudla ten dojem. Ale zase nebudem kazde umrtie zhadzovat na ockovanie.

markus1
Odpoveď bola odstránená
hiro
8. dec 2023

@tiezjedna "ktorú si nechá spracovať štátny aparát"?
Ale ved stat s tou studiou nemal nic spolocne. A uz vobec si ju nedal spracovat ani vypracovat. Este to aj kritizoval ze to nie je pravda...

sense
8. dec 2023

Nie nepoznám nikoho a to mam v širokom okolí dosť 40tnikiv

Strana
z4