icon

Koľko trvalo po registrácii kým Vás pozvali na PCR test, keď už máte príznaky?

conquestor
18. dec 2020

Kolko trvalo po registracii kym Vas pozvali na PCR test ked uz mate príznaky? Teraz som sa registrovala,a tak neviem ze ci budem cakat 2-3 dni alebo to bude skor....ak mate taku skusenost budem vdacna...Dakujem

Strana
z2
raszuz
18. dec 2020

Ja som od pondelka pozitivna, muz sa hned registroval a v stredu dostal termin na nedelu, lebo je toho vraj vela

anyka2110
18. dec 2020

@conquestor ja som sa tiez poobede objednala,na 23.12 mi prisla sms a uz som to aj rusila cez formular 🙈 akosi som mala biedne info o tom ze to fakt nebudem musiet platit (union45€)...nebola som v kontakte s pozit.osobou ani ma nevyzval lekar...mam len nadchu,zacina mierny kasel a total bez cuchu som... Cize by som podla vsetkoho mala platit.. vsade ked sa nie objednava tak je uvedena cena a tam nic 😡😡😡

queen_mary
18. dec 2020

@anyka2110 preco by si platila, ved ked ti da lekar ziadanku tak je to bez platenia. Ci union ma aj v tom priapde poplatok?

anyka2110
19. dec 2020

@queen_mary len moj lekar o tom nic nevie,akosi som to riesila pomimo neho 🤦 isto maju vela roboty a nechcela som mu volat o mokej nadche a strate cuchu

home123
23. jan 2021

@dencii a mala ste aj nejaké príznaky? Ukázal PCR test že ste pozitívna?

dencii
24. jan 2021

@home123 mala som zvýšenú teplotu ale test bol negativny

Strana
z2