icon

Test PCR - Žilina

11. nov 2021

Dobrý deň, po pozitívnom samoteste som dcéru registrovala včera cez korona.gov. príznaky má. Doteraz mi prišla sms len o registrácii, ale nie o teste? Kedy mám čakať sms termine testu?

gejbrel
•
11. nov 2021

Do 5 dni. Mužovi prišiel na 5 deň a na 7 deň test

1aduliatko1
•
11. nov 2021

teraz je plno ľudí, čo čaká na termín, môže to trvať 1- dni...a záleží aj od toho, kedy bol kontakt s niekým.

dzina007
•
11. nov 2021

ked som v jeden den registrovala aj seba a aj deti tak mne prsiel termin hned, Detom to trvalo 48 hodin, tak aj jeho spoluziakom. Neviem ci to nebude tym ze oni nemaju este vytvoreny prideleny covid pass - to cislo

gejbrel
•
11. nov 2021

@dzina007 to s covid pasom nemá nič spoločne. Ja som nemala prišiel mi do troch minút. Muž mal covid pass a prisiel mu až na 5 deň. Majú veľa práce 😬

autor
•
11. nov 2021

@gejbrel po pozitívnom samoteste.

autor
•
11. nov 2021

Fuha to je dosť dlho, lebo od toho závisí či sa zavrie trieda

gejbrel
•
11. nov 2021

Mne po troch pozitívnych testoch prišiel na pcr do troch minút. Mužovi na piaty deň odkedy si doma robil test

autor
•
11. nov 2021

Ak som sa nevyjadrila presne tak dcéra má pozitívny samotest 😅 a aj má príznaky a od toho závisí či sa zavrie trieda, tak dúfam, že to príde čím skôr

gejbrel
•
11. nov 2021

Tak či tak sú doma… ak bude pozitívna pôjdu na test spoluziaci

andreakotesova
•
11. nov 2021

Treba ísť na AG test na MOM a budu môcť triedu zatvoriť.

gejbrel
•
11. nov 2021

@andreakotesova ale škola po pozitívnom teste zo školy vyžaduje pcr test nie z momky

andreakotesova
•
11. nov 2021

Dcera mi vysla v nedeľu pozitívna sa samotestom a triedny ma poprosil, keby sme bezali do MOM na AG test oficiálny, aby mohli zatvoriť triedu už od pondelka.

andreakotesova
•
11. nov 2021

@gejbrel stačí OFICIALNY AG test. Výsledok ti príde z NCZI.

gejbrel
•
11. nov 2021

@andreakotesova Nás vyslovene hnali na pcr testy

andreakotesova
•
11. nov 2021

@gejbrel dcera vysledok PCR testu mala v utorok v noci, takže 2 dni by chodili do školy ostatné deti... ale v triede ich nakoniec vyšlo viac pozitivnych, bol to "plodny" víkend.

andreakotesova
•
11. nov 2021

@gejbrel do ktorej školy chodi?

gejbrel
•
11. nov 2021

@andreakotesova na jarnú

dzina007
•
11. nov 2021

@gejbrel moze byt. to bol len moj predpoklad. lebo vsetkym detom v okoli trvalo 1-2 dni kym prisiel termin. a mne pipiol do minuty. tak asi len nahoda.
ale hej teraz je velky napor

andreakotesova
•
11. nov 2021

@gejbrel naša na Martinsku. Pozeraj to v červenom:

autor
•
11. nov 2021

@gejbrel není sú doma, pretože pokiaľ je iba samotest pozitívny tak spolužiaci sú v škole,.preto učiteľka chce aby išla dcéra na pcr

autor
•
11. nov 2021

@andreakotesova to som sa pýtala a ževraj teraz už iba pcr

andreakotesova
•
11. nov 2021

Ved nech ide na ten AG test do MOM.

gejbrel
•
11. nov 2021

@andreakotesova áno vidím už. Nás hnali ako zdute kozy na pcr.

andreakotesova
•
11. nov 2021

To ťažko, lebo toto je najnovšia priloha na MŠSR.

janulienky
•
11. nov 2021

Ja som takto syna registrovala minulý týždeň, tiež mal pozitívny AG test (tiež sme zo ZA), a objednali ho hneď na druhý deň. Termín nám prišiel cca do 2 hodín od zadania požiadavky.

andreakotesova
•
11. nov 2021

@gejbrel predtým to týmto nebolo podmienené, zatvárali triedu hneď, no toto je najnovsi/upraveny skolsky semafor.

liligreg
•
11. nov 2021

Áno, treba pcr, ak vyjdú výsledky pcr cez vikend, triedu pravdepodobne áno nezatvoria. Ag test ti veľmi tiež v tomto nepomôže.

Inak ja mám doma 6 pozitivnych testov, po prvom som šla na Ag a ten negatívny. Tak som pre istotou urobila doma dve rôzne značky zase, či môžem ist k dr. A tie tiež pozitívne. Další deň rovnako. A ‘’oficiálny ag” negatívny. Syna mám doma, chcel muž naňho ocr, keďže s nim budeme doma dlhšie, lebo už aj on ma príznaky, nedá sa. Musím čakať ma výsledok pcr a až keď ten bude pozitívny, môžeme žiadať. Ja som sa na pcr registrovala v pondelok, termín prišiel po 2.5dni

andreakotesova
•
11. nov 2021

@liligreg zvláštne... každá škola si to teda vysvetľuje inak... naša ide podla najnovsieho školského semaforu.