icon

Kolonoskopia

andika_35
23. feb 2023

Dnes so mala termin na kolonoskopiu.Poctivo som dodrzala dietu, vcera to prehanadlo aj dnes rano.A na to mi sestricka zavola ze dr.neprisiel a ani nedal vediet preco.Ze mi daju novy termin.No nie som si ista ci to chcem.
Je toto 21.storoci mozne ze si dr jednoducho nepride a ani to neoznami?.Predsa je to vyš.na ktoru sa uz pripravujes týžden pred.
.

pribinak
23. feb 2023

@andika_35 evidentne áno. Na Slovensku je doktor maly Boh
(teda niektorí doktori)

Pohľadala by som si inú ambulanciu

tenerifka
23. feb 2023

@andika_35 chyba nie je v tom, ze doktor neprisiel (mohlo sa nieco stat-choroba, nehoda atd....), chyba je, ze nebol ziadny, ktory by ho pre takyto pripad zastupil

alenamihal
23. feb 2023

Hallo..vsak doktor je tiez len clovek.. aspon ta dobre precistilo...ja som mala nedavno kolono a tak som sa super precistila hahaha... ber to tak,ze to malo byt asi tak...

oli18
23. feb 2023

@alenamihal u koho si bola?

andika_35
autor
23. feb 2023

@pribinak chvalabohu zahodinu volali ze mozem ist🙏🙏🙏a mam to uz za sebou.

pribinak
23. feb 2023

@andika_35 tak super

oli18
23. feb 2023

@andika_35 nafukovali ti crevo vzduchom, alebo nie?

alenamihal
23. feb 2023

@oli18 presov dr.Mihalkanin

kiwi3
23. feb 2023

akoze vobec sa necudujem tvojmu rozhorceniu. ja som mala drzat dietu tyzden, 3 dni kasovita strava, 1 hladovka, potom litre toho nechutneho roztoku, pol dna na zachode... a neda ani vediet.... takze to treba cele opakovat? to je sila. nastastie, ze sa "nasiel"... dost neprofesionalny pristup teda.

andika_35
autor
23. feb 2023

@kiwi3 nie chvala bohu mi este volali o 1 hod.ze predsa len mozem.ist, lebo dorazil dr.Takze uz som po🙏

andika_35
autor
23. feb 2023

@oli18 ano

andika_35
autor
Autor odpoveď zmazal
oli18
23. feb 2023

@andika_35 Ako si to prežila? Mne robili kolono veľa x, ale len raz s nafukovaním vzduchu. Bolo to príšerné a dlho to trvalo.

oli18
23. feb 2023

@alenamihal on robí tiež fúkaním vzduchu? Poznám ho, robil u Bunganiča.

andika_35
autor
23. feb 2023

@oli18 Trosku to bolo neprijemne, ale dalo sa to vydrzat.Teda ja vydrzim vela😊