icon

Kolonoskopia a porušenie diéty

24. júl 2021

Ahojte, mám na vás kt. Ste už absolvovali kolonoskopiu otázku. Dostala som u lekárky len papierik ohľadne diéty a bolo tam ľahké jedla. Dala som si špenát z cibulov a cesnakom 4a 3 den nakoľko by ma ani nenapadlo že cibuľu a cesnak nemôžem. Samozrejme som každý den pila kavu( late) keďže mlieko som toez nikde nevidela. Mimo toho som sa snažila diétu ako ochuteny jogurt lebo zasa som nevedela že ochuteny nie.:DLekárke idem v pondelok na 8:00. Lenže včera v piatok som úplne na toto vYsetrenie zabudla a dala som si rezeň. No viem krava. Tak sa pýtam. Mám vôbec šancu vyčistiť tie čreva za 2 dni alebo mám rátať že ma pošlú domov. Prosim komentáre typu že som nezodpovedná si nechajte. Ďakujem

hennyinnsbruck
24. júl 2021

Mas podla mna .. ja som mala mat lahku stravu len 2 dni predtym -potom to prehanadlo pit Samozrejme.
Ja som mala pit 2 davky a druhu som komplet vygrcala a aj tak som mala dost ciste crevo🙏🏻☺️

lubka261
Autor odpoveď zmazal
autor
24. júl 2021

@lubka261 a neviete či si môžem si dať dnes ešte pivo ? Ideme z mamou von prišla zo zahraničia.

hennyinnsbruck
24. júl 2021

Pecivo mozes ale bez zrniecok semiacok klasika len

autor
24. júl 2021

@lubka261 jasne ďakujem. Ja mám to prehanadlo piť od 19:00 a potom ešte o 24. Kedy by som si mala dať tu citegelku?

autor
24. júl 2021

@hennyinnsbruck to som jedla malo. Možno 3 deň. Ale samozrejme nie čerstvé

lubka261
Autor odpoveď zmazal
lubka261
Autor odpoveď zmazal
autor
24. júl 2021

@lubka261 ale tak je len sobota pivo nieje víno kt lepí čreva do pondelka čas. Myslím ze aj z 2 by sa mi nič nestalo :D

autor
24. júl 2021

@lubka261 výborne hneď kúpim vďaka

autor
24. júl 2021

@lubka261 aké možné následky máš na mysli ?

dijka123
24. júl 2021

ano mas daj si predpisat magnesko prehnadlo a to ta poriadne vycisti

autor
24. júl 2021

@dijka123 normlane magnezko 500? V takej väčšej krabičke oválnej? To mám take

dijka123
24. júl 2021

nie to je emulzia ktora sa pije

lubka261
Autor odpoveď zmazal
kacena4
24. júl 2021

lekar ti pred vysetrenim mal predpisat speci liek - saciky na vecer pred zakrokom ktore ta "vycistia" ten si treba vziat na 2x a vsetko co tam nema byt pojde von