icon

Kompatibilita lieku Lagosa a antibiotík

20. máj 2025

Mozem užívať spolu lagosu s ATB? Neuškodí to alebo nezníži účinok.

sweet20
20. máj 2025

Ked muz uzival antb tak nebral lagosu, ale 3 hodiny po uziti atb probiotika perlicky... lebo podla mna hocijake lieky mozu tie antibiotika zabit... pripadne aby sa nepomiesalo

majamat
Autor odpoveď zmazal
rozculena
20. máj 2025
@sweet20

Ked muz uzival antb tak nebral lagosu, ale 3 hodiny po uziti atb probiotika perlicky... lebo podla mna hocijake lieky mozu tie antibiotika zabit... pripadne aby sa nepomiesalo

@sweet20 hocijaké lieky môžu zabiť tie antibiotiká? Čo?

rozculena
20. máj 2025

máš tam predsa príbalový leták,.

majamat
Autor odpoveď zmazal
sweet20
20. máj 2025
@rozculena

@sweet20 hocijaké lieky môžu zabiť tie antibiotiká? Čo?

@rozculena myslela som to tak, ze ked si das nejaky liek a nasledne si das antibiotika tak ti zabije ten liek..

majamat
Autor odpoveď zmazal
rozculena
20. máj 2025
@sweet20

@rozculena myslela som to tak, ze ked si das nejaky liek a nasledne si das antibiotika tak ti zabije ten liek..

@sweet20 majamat ti to napísala,okrem toho máš pri každom lieku príbalový leták.Prečo si ho neprečítaš?

autor
20. máj 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat super takže môžem užívať tu lagosu

rachel36a
20. máj 2025

Ano, môžeš užívať Lagosu a antubiotika...nie je tam žiadna prekážka...Lagosa je len výťažok z pestreca maraanskeho...ja ho beriem roky...

majamat
Autor odpoveď zmazal
sweet20
20. máj 2025

V poriadku, nemusite ma udupat ako kona. Ja som si povedala svoj nazor a ako to mal moj muz

majamat
Autor odpoveď zmazal
sweet20
20. máj 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat tak si faktujte.. povedala som nazor, niekedy sa tu fakt nic neoplati pisAt

majamat
Autor odpoveď zmazal
rozculena
20. máj 2025
@sweet20

@majamat tak si faktujte.. povedala som nazor, niekedy sa tu fakt nic neoplati pisAt

@sweet20 nikoho tu nezaujíma,že tvoj muž bral 3 hodiny po atb nejaké perličky,prečítaj si ešte raz,aká bola otázka🙈