Komu sa môžem vyrozprávať?
ahojte som uz zufala z mojej situacie je to nadlho a nemam sa komu vyrozpravat, potrebujem poradit pripadne zistit ci mam depresiu alebo ako to vobec nazvat, len mam dieta male a nemam kedy riesit psychologa kedze mi nema dieta kto postrazit tak ak by mal niekto vela casu a chut mi trochu pomoct budem strasne rada 🙏🏻❤️
A psychologa mozes mat aj online..
napíš tu všetkým veď si anonym...
niekto odpovie...
zijem v zahranici uz dlhsi cas kde nikoho nemam prestahovala som sa sem k muzovi, snazila som sa tu zvyknut si no nejak sa mi nedarilo. Manzel teraz pristal na to ze by sme sa mohli vratit, a skusit to kde budem chciet, no ja mam teraz obrovsky strach. Na jednej strane sa tesim no na druhej strane neviem ci je to spravne rozhodnutie a ci to nenarusi nas vztah a len si budeme prenasat problemy . Dokonca citim ako keby vycitky svedomia pritom by som sa mala tesit…
Ja som nepochopila celkom kde je problem
Cize manzel zije na sk a ty v zahranici? Ja by som bola stastna keby muz chcel ist za mnou do zahranicia
@sweet20 obaja sme v zahranici muz sa vratit nechcel ale nakoniec na to pristal
AUTORKA, mas v domovine nejake (rodinne, priatelske, kamaratske, kulturno-spolocenske...) vazby, ktore by ti/vam prospeli?
Kľudne napíš možno ti bude ľahšie.
Muž je celé dni v práci a ty sama s dieťaťom?
Možno by predsa len ti bolo lepšie pri rodine, známych, blízkych. Len tu je situácia aká jje ohľadom práce. Ale snáď spoločne a s rodinou to dáte. Nepoznáme tvoju bližšie situáciu nič ohľadom depresii. Možno tým, že sa cítiš tam sama s dieťaťom .Že ti chýbajú blízky a ten pocit bezpečia. Neviem.
Kľudne sa ozvi 🙂
Ber to tak, že nevyskúšas, nevieš. Tam kde si, nie si vo svojej koži, tam kde máš ísť, máš obavy. Nemyslím si, že je to depresia, skôr mám pocit, že taký vnútorný strach, čo bude, keď sa presťahujete. Ja by som sa tešila, že mám tak chapaveho muža, čo je ochotný kvôli mne, nám zmeniť život celej rodinky a presťahovať sa. Tes sa na nové veci, nových priateľov, kolegov, susedov, na to čo ťa čaká nové. Uvidíš, že sa budeš cítiť skvele aj šťastné. Držím ti palceky, nech to všetko dobre dopadne a nájdete krásne bývanie plné pohodlia a šťastia 😍.

Tak sa pytaj, alebo hovor 😊