icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

peptina
23. dec 2019

@sulky zaco? Lebo som nechutila asi celú debatu

11barborka11
23. dec 2019

Pekny vecer.Pisala som jednu diskusiu no nejak sa do nej neviem dostat.tak teda..19.11 mi robili konizaciu.Teraz pred 2 dnami som dostala ukrutne bolesti a menzes nikde.Nikde som nenasla podobnu diskusiu.Je moxne ze sa mi branka krcku zrastla?Som z toho na nervy lebo 2.januara mam ist uz do prace.Dakujem za odpovede.

sulky
23. dec 2019

@11barborka11 ja by som to neriesila na fore ale s lekarom ;)

sulky
23. dec 2019

@peptina jaaj, za konizaciu v sukromnej klinike Sagaxe pytaju 340 eur + 80 eur za predoperacne vysetrenia.

peptina
23. dec 2019

@sulky ako dosť veľa

peptina
23. dec 2019

@11barborka11 ahoj tiež si myslím že choď sa dať radšej prezrieť ak sa necitis dobre

janka2273
24. dec 2019

@11barborka11 môžeš mať zrazeninu krvi v sebe a preto ťa to boli 🤔už ti je lepšie?

11barborka11
24. dec 2019

Ahojte dievcata.Citim tlak na krcku a cely "podvozok" mam uboleny.Pisala som svojej Dr.co ma operovala ze asi dame usg.Su sviatky nechcem ich nikomu kazit.

11barborka11
24. dec 2019

@janka2273 bolesti presli relativne no men.este neprisiel.mam taky tlak zo spodu..dost neprijemne

janka2273
24. dec 2019

Tak držím palce,nech si čím skôr o.k. ❤️ krásne vianočné sviatky prajem 🎄🎀🎄

11barborka11
24. dec 2019

@janka2273 Ďakujem Janka.Krásne sviatky aj tebe

peptina
25. dec 2019

Je normálne aby som mala menzes 10.11., 25.11.som mala konizaciu, 7.12. menzes silný že som až skolabovala a teraz zase ???

adela2611
25. dec 2019

@peptina jaj neni to celkom normalne,ale poznam to dôverne..Ja som po konizacii mala 10 dni menzes par dni pauza a znovu, ja som sa bez vlozky ani pohnut nemohla, gynekologicka mi potom pichla nieco a upravilo sa to relativne /nie uplne pekne ako pred konizaciou/

peptina
25. dec 2019

@adela2611 tiež v kuse mám vložky či intimku či normálnu už mesiac

janka2273
27. dec 2019

@peptina podľa mňa to je v pohode vzhľadom na ten zákrok😉ja som to mala rozhádzané pol roka 🤔 výdrž,ono sa to časom upraví 😘😉

iskrickaa
27. dec 2019

@janka2273 Ahojte baby, mne prvykrat vysiel LSIL pred nejakymi desiatimi rokmi, pred 30tkou. Hpv vysokorizikove 16 a 18. Same to preslo, odvtedy pap negativny az doteraz. Naraz vyslo ascus. Biopsia krcka a cin 1 a cin 2 v troch vzorkach plus zapal. Lekar nechapacka. Mam jedneho toho isteho partnera. Idem coskoro na leep. Beriem Imunoglukan, imunitu nam v poriadku. Da sa hpv este potlacit, ci mi budu teraz stale pidlikat z krcka? Strasne sa bojim. Ako dalej sexualne zit? Co brat? Skoncim s hysterektomiou? Dakujem za vase rady a nazory.

janka2273
27. dec 2019

@iskrickaa ahoj😉hlavne nestresuj a nelúč sa hneď s maternicou 😘mne HPV po konizaciii zmizlo,no ak máš partnera a má aj on,tak je možné,že ťa nakazí znova🤔cin 1 a cin 2 máš ešte v pohode, odoberú to z krčka a budeš ok...robili ti znova test na HPV? Je možné,že sa ti vrátilo no,po konizaciii ho imunita môže zase zničiť....Ja som mávala imunitu vždy super, prakticky žiadne choroby som nemala,no HPV mi zničiť pred konizaciii nevedela...vraj sa ten vírus vie dobre maskovať 🤔😨

peptina
27. dec 2019

A ja stále nemám výsledky vyše mesiaca nic

camal
30. dec 2019

ahojte baby, mne tie bradavicky velkosti spendlikovej hlavicky stale nezmizli. Moja gynda mi povedala ze to nemam riesit. Z hladiska logickeho (mam v sebe virus stale, tak sa bradavice striedavo mozu prejavit a vymiznut, prejavit/vymiznut), chcem jej verit, ale pak si pozriem net a vsade sa docitam, ze z neliecenych moze byt rakovina. Tak ako to docerta je a co mam robit ?
Na koznej mi dala krem, nezabera.. vravim dame to prec ? Kuka na mna ko tela, ze co chcem rezat.
Tak nerezeme, ideme pestovat dalej, hej ? Ci jak ? 😤

peptina
30. dec 2019

@camal aké bradavicky

adela2611
30. dec 2019

@camal ahoj nereze sa to vypaluju ich,bola som /robi sa to len v zimnych mesiacoch../ ja som sa tiez na nete docitala kade co,preto som to aj isla riesit..Nooo mala som pokoj sice dost dlho,ale teraz sa mi znovu objavuju, mam na ne cesnakovy olejicek a miznu..

emimirlen
30. dec 2019

@peptina fuuuu tak to si dávajú riadne načas.

peptina
30. dec 2019

@emimirlen na nervy

11barborka11
1. jan 2020

Ahojte baby.Vela zdravia v novom roku.Bola som na kontrolu u dr.No a v tom momente som dostala prvu men po konuzacii.Kazda vravi ze bude silny no u mna to je presne naopak.Dva dni pozvolna tmava krv a potom len docistovanie.Je to normalne?Bezne mam 5..6 dni a uplne inak.

janka2273
1. jan 2020

@11barborka11 ahoj 😘aj tebe veľa zdravíčka 🎀❤️🎀
Je to úplne normálne,mne sa to upravilo až po 5 mesiacoch 🤔chodilo mi to všelijako a rôzne dlho...mala som niekedy zrazu aj 2 týždne😨😂tak žiadny stres,chce to len čas😘😉

11barborka11
1. jan 2020

Janka upokojila som sa.Dakujem.Booze zeny kolko mi mame trapenia a starosti.Od zajtra do prace.Pracujem s ludmi noo dufam ze ziadna"nehoda"sa nestane-🙂

janka2273
1. jan 2020

@11barborka11 Neboj nič,sú aj omnoho horšie veci ako konizacia😉 moc sa ale v práci nezaťažuj😘 pevne verím,že budeš o.k.❤️🎀❤️

11barborka11
6. jan 2020

Janka o tu konizaciu ani nejde.skor aby som nedostala naval menzesu ci ako to mam napisat.V pohode fungujem len vecer mam pichave bolesti dole..Akoby s ihlami.Snad to bude konecne ok lebo mi to riadne uz lezie na nervy.Prajem pekny vecer dievcata

spageta85
6. jan 2020

Ja mám konizaciu zasebou už takmer 2 roky no trápi ma teraz iné vraj asi cysta vnútri vajecnika strašne sa bojím 23 idem na kontrolu neviem ako to dopadne mám strach pijem thiamin ale viem že mi to nezmyslov lebo ma to občas picha boli raz za čas.

peptina
6. jan 2020

Človek sa vždy boji hádam to dajak prekonáme vsetko