Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@sulky väčšina bola predpokladám operovaná pod narkozou🤔áno,každá narkóza určitým spôsobom škodí atď,ale tá moja bola "dobre namiešaná" 😋 trvala cca 20 minút,prebrala som sa veľmi rýchlo a nemala som žiadne nežiaduce účinky,ani len hlava má nepobolievala a na obed som už šla veselo domov 😘😉 asi by som ani hore byť pri operácii nechcela 🤔😋
@sulky ja som bola pod celkovou,kratka operacia,neboj to ti neublizi..a co sme boli viacere na oddeleni nemali sme neziaduce ucinky...trosku ta moze boliet v podbrusku,ale to preto ze sa v tebe rypu...A mm bol na jednej operacii lokalne a ked potom hovoril jak si doktori hovorili co podat ake naradie a co mali na ranajky a ine no veru nechcela by som to pocuvat...
@adela2611 u mna je rano, nezijem na Slovensku. Az doteraz som mala ukazkovy cyklus 28 dnovy a to som uz stara koza, no posledne dva mesiace som dostala na 24. den cyklu. Povodne som ocakavala 13.1., no ovulovala som skor. Vychadza to tak zhruba na zajtra... Sestricka mi pred par mesiacmi povedala, ze menzes nevadi. No ked to zrusim, tak mozu mi kludne dat termin az trebars v marci a to moze tiez dojst menzes.
@peptina
@adela2611 len ja viem, ze som ovulovala skor. V nemocke mam byt o siestej rano. Poistovna mi zakrok odobrila, mam predoperacny odber krvi za sebou... oni by mi to zrusili len vtedy, ak by som bola chora kvoli celkovej anesteze. Sestricka mi uz davno povedala, ze menzes nevadi, takze oni to urcite den vopred kvoli tomu nezrusia. Len som vsade citala, ze sa to nema robit pocas, preto mi to vrta v hlave
@iskrickaa nemá sa to robiť pretože maternica a celé okolie je viac pri menzese prekrvené ako ked menzes nieje to je jasné, ale ak sestrička či lekáru Vás hovoria, že to nevadí tak neviem ...Mne ked dával Lekár termín operácie, hned prvá otázka kedy bol menzes a aký je cyklus, pretože počas menzesu neoperujú konizáciu.. Neviem ako ti poradiť čo je lepšie urobiť

ahojte, neviem sa rozhodnut ci konizaciu narkozou alebo len lokalne umrtvit. Co myslite? Prosim o skusenosti a rady :(