icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

adela2611
9. jan 2020

@peptina bola si v normálne nemocke? aj mne robili 2 v 1 a tiež som bola tri dni..Niekde posielajú hned domov- Janka tak bola na rychlovke..a iskrička je v zahraničí a tam to tak funguje že hned ide žena domov.. mna nechceli pustiť hned že keby som začala moc krvácať a blabla, že nech ma majú ešte pod dozorm.

janka2273
9. jan 2020

@peptina aj ja som mala konizaciou aj kyretaz maternice naraz a šla som domov s tamponádou, ktorú som sa bála zo seba vytiahnuť,keď som zbadala,že už ťahám asi pol metra,či viac a koniec nikde😂😨😂😂😂 nejak mi to pri prepúšťaní zabudli povedať,nech sa nelakám😨 najlepší bol ten koniec zasunutý do vnútra krčka,ktorý som sa bála vytiahnuť,že či niečo nepoškodím😨 tak ale musela som,veď nebudem chodiť s metrovou gázou medzi nohami 😂😂😂👍

adela2611
9. jan 2020

@iskrickaa želám aby sa to konalo- drž sa a daj nám potom info ako ti to prebiehalo v dalekej krajine ja sa chystám v máji do peru-lima..si daleko odtial?

peptina
9. jan 2020

@adela2611 áno v normálnej tiež som preto bola na pozorovani

adela2611
9. jan 2020

@janka2273 Jani aké ty máš krásne úsmevné zážitky .

peptina
9. jan 2020

@janka2273 no ta tamponada bola tiež sila...hej tahas tahas a koniec nikde 🙂 dobre že to napchali v spánku 😀

adela2611
9. jan 2020

@peptina aj ty si tak ťahala sama? ja som neťahala, mne ťahala sestrička ..

peptina
9. jan 2020

@adela2611 nie nie mne v nemocnici taký mladý asi 30r dr🤦🤦🤦 dosť trápne mi to bolo ale z ich uhla pohľadu bežná vec xixi

janka2273
9. jan 2020

@adela2611 veru mám do kelu 😂😂😂😋a najlepší bol ten,keď som o polnoci skoro vykrvácala,čo sa zo mňa z ničoho nič začala liať krv,ako keď kýbel na dvor vyleješ😨😨😨😂
Ale to som tu už vtedy pred 2 a pol rokmi spomínala,ešte šťastie,že ako to začalo,tak to rýchle aj skončilo 😘musela sa mi vtedy nejaká zrazenina v maternici odlepiť a šla von...no nebolo mi všetko jedno😂
Ale to ťahanie tamponády bolo TOP👍😂😂

adela2611
9. jan 2020

@peptina jasné pre nich je to rutina..

janka2273
9. jan 2020

@adela2611
@peptina no ja som musela ťahať sama,keďže som šla po pár hodinách domov 😉len mi nič k tomu nepovedali,ako by som to robila denne 😂😂😂nebolo mi všetko jedno do kelu,lebo som sa bála,že je to na tom krčku prilepené s ublížiť si😨😂

peptina
9. jan 2020

@janka2273 veď to lebo väčšinou sa všetko prilepí na krv. A čo v takom prípade ak by sa ta cievka dosť podrazdila a ty veľmi krvácala.....ale uz to máme za sebou,no dúfam že ďalej nič nebude,zajtra pre výsledky,konečne histologia

iskrickaa
9. jan 2020

@adela2611
@janka2273
@peptina baby, mne to urcite pride este dnes. Som z toho smutna. Ktovie, ako dlho budem na to zase cakat. Ja som v Illinois, zijem tu takmer 20 rokov. Hej, ked sa preberiem, pojdem hned domov. Muz bol na operacii ramien a usi a tiez siel hned domov.
Ked sa nema kto o teba postarat, mas problem.

adela2611
9. jan 2020

@janka2273 nooo šak oni to berú tak, že máme všetko naštudované ..

peptina
9. jan 2020

@iskrickaa cítiš sa na to že dnes príde menzes? Možno nie. Ja tiež mala aj týždeň také nutkanie a nič.dufajme že to vydzri

adela2611
9. jan 2020

@iskrickaa neprivolávaj, nepríde a hotovo!

janka2273
9. jan 2020

@iskrickaa treba pred operáciami si radšej vyvolať menzes skôr 😉mne na toto fungovala dobre šalvia, piť denne aspoň 2-3 týždne vopred aspoň 3 šálky 😘

janka2273
9. jan 2020

@adela2611 u nich to je už taká rutina ,ako pre nás natrieť chlieb maslom,preto ich to možno ani nenapadlo 🤔😘

peptina
9. jan 2020

Mám ešte ja otázku ako dlho ste spinili? Ja už skoro mesiqc a pol po Tom a stále intimku musím mat

iskrickaa
9. jan 2020

@janka2273 ved mne posledne dva mesiace sama od seba dosla priskoro, na 24. den.
@peptina hej, uz druhy den s vlozkou chodim. Ovulovala som na 10ty az 12ty den. Dnes by som mala dostat, keby bola ovulacia na 10ty den

janka2273
9. jan 2020

@peptina dlho,tiež cca mesiac,až po ďaľšom menzese sa mi to ako-tak upravilo,ale aj tak som to mala ešte dlho rozhadzané

iskrickaa
9. jan 2020

@janka2273
@peptina
@adela2611
Dievcata, volal mi moj gyndos, on je aj primarom v dobrej nemocnici, ze je to 10 minutova procedura a mam si to dat urobit. Ze ano, bude na to dobre vidiet, nechce, aby som s tym cakala. Tak pojdem teda tak ci tak.

peptina
9. jan 2020

@iskrickaa tak som rada že ti zavolal.drzim prsty a určite potom nám napíš ako to celé dopadlo. 🤗

janka2273
9. jan 2020

@iskrickaa super,držím palce 👍👍😘

iskrickaa
10. jan 2020

@peptina
@janka2273 dakujem vam a dam vediet

peptina
10. jan 2020

Mám už výsledky všetko dobre,vybrali čo mali,kontrola o 3 mesiace. Dala som sa vypísať a v pondelok už do prace

adela2611
10. jan 2020

@peptina super,tesim sa s tebou..

peptina
10. jan 2020

@adela2611 dakujem

janka2273
10. jan 2020

@peptina super, blahoželám 👍😘 aj vieš konkrétne,aký výsledok si mala,či nepovedali ti? Pýtam sa na nález v tom odobratom konizate... Keď odobrali všetko,to znamená,že tam boli čisté okraje,ale čo bolo v tom strede?

peptina
10. jan 2020

@janka2273 myslíš cin? Mala som II-III nič konkrétne neviem,skúšala som nejak vylúštiť zo správy ale neviem, som si všimla že odobrali vzorky 2,5x2x1cm a aj z kyretaze odoberali a všetko ok a ďakujem 😘