Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
zeny, tiez ma to caka cca o 2 mesiace. Podla vasich odporucani som sa objednala do Sagaxu v Dunajskej Strede doktorovi SLezakovi. V telefone pri objednavani sa ma pytali, ci mam hotovu biopsiu. Ja som vsak bola iba na kolposkopii. Robili vam niekomu aj biopsiu? A este druha otazka. Kazali mi preliecit kanidozu. ale tabletky ktore mi dal gynekolog nezabrali. Stale mam zvlastny neprijemny pocit. Brali ste nieco co pomohlo?
@sulky biopsia to nie je náhodou vzorka na histologiu? Ja som mala v správe z cytologie napísané: bioptizovat čiže odobratie vzorky. A kanidozu som nemala tak ti neporadil ;( a ak som pojem biopsia zle napísala tak sorry. Možno niekto čo sa rozumie skôr ti napíše podrobnejšie, tak nepomohla som :(
baby ahojte,mna caka konizacia o mesiac.Bola som sa objednat na zakrok a dali mo zoznam co do nemocky zobrat...a ze nejake elasticke bandaze 6ks...viem,ze je to nieco na nohy🙄😂 ale fakt ste to museli mat?Inak zavidim vam baby,co to uz mate za sebou...❤
Ahojte dievcata.19/11 som bola na kon..29.12 .2dnovy menzes slaby a dodnes nic..Je to normalne?Len ma strasne naduva..Uz mam nerv z toho.

A ešte ma zaujima kedy asi by som si mohla dať plnú vaňu vody ? Mesiac a pol som po kon.