Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@janulap jasne samotny ukon je v pohode.zaspis a zobudia ta..toho sa neboj
@11barborka11 dakujem❤boze uz nech mam po,lebo toto cakanie😅🙄🙄🙄 Po zobudenisi mala nejake bolesti?
@peptina tak ako v robote prvy den?😉
@janulap už nestresuj😂😉 po zobudení som bola schopná isť po pár hodinách kludne aj sama busom domov,len teda radšej som mala odvoz 😝 u mna napríklad žiadne bolesti,akoby mi tam nič nerobili..ani na druhý den,vôbe..., Až pred menzesom ma brucho trocha pobolievalo,ale nič hrozné 🙂
A na tretí den som už behala po nákupoch sama peši,ale tak nebrala som plné tašky a max ťažké ako inokedy, som sa krotila 😍😉
ja odpadnem, povodne som mala ist na konizaciu v marci, volala som do Sagaxu a podarilo sa mi ich pehovorit, a budem to mat o tyzden. Lebo som im povedala ze nepotrebujem biopsiu, nech mi rovno spravia koniz. Dufam ze som sa rozhodla dobre. Pomooooc bojim bojim :(
@iskrickaa joj šetrí sa a ber manžela zo sebou. Nezdá sa ale je to náročné nakupovanie,nepodcenuj ani také banálne veci aspoň nejakú dobu. Áno ja som spinila asi do druhého menzesu a konečne už nemám nič. Síce ja tiež včera 40kg preložila múky ale už som si dala pokoj s tým ešte na pár týždňov

@janka2273 asi ano...ale co som citala,tak histologia moze byt horsia ako cyto...boze baby ja sa tak bojim😔