Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@iskrickaa inak ja som teraz mala že 2-3 dní pred menzesom výtok so starou krvou a potom ešte 3-4 dní menzes. Potom sa ten výtok predlžoval tak som bola u lekárky a vraj som mala bakteriálnu vaginozu, že to preto. Tak si to radšej odsleduj. Ja som ale počítala cyklus od toho dňa až keď začal menzes klasický, nie ten výtok.
Zeny, kolko vam trvala rekonvalescencia po konizacii? Kedy ste sa zacali citit normalne? Ja som 20.den po, a stale ma boli brucho.Ako keby som mala stale menzes
Dievcata,v piatok ma pustili domov a vcera v noci som bola spat😔vypadla zo mna velka zrazenina....a samozrejme krvacanie stale...mam infuzky,uz aj atb(neviem preco)....mala niekto z vas taketo problemy?Dakujem
@janka2273 dakujem,v tvojom pripade to mohlo byt kvoli kyretazi....mne tiez mali aj kyretaz, ale ju nerobili...lekar mi povedal ze museli vela zobrat...takze neviem ci to je z toho....zase mam "tamponadu"a stale infuzku
Veru ani mne nebolo vsetko jedno,ked ten kusisko vysiel a krrrrv
A co je ta tamponada? Preco sme ju niektore nemali?
@sulky
@iskricka ten výtok mi začal až tak rok od konizacie a netuším z čoho to bolo. Ani mi to nejako lekárska neodôvodnila. Šla som za ňou kvôli tomu výroku, urobila výter a vyšla vaginoza, hneď povedala že musíme preliečiť lebo môže poškodiť krčku. Inak žiadne iné problémy som nemala, len ten výtok, v auguste 3 dní pred menzesom, v septembri 5 dni pred menzesom a v októbri 8dni pred menzesom a to som už kolabovala.
A čo sa týka rekonvalescencie, hmmm ťažko povedať. Možno tak po 3.menzese od konizacie som sa začala dostávať tak do normálu, že aj bolesti som už nemala také čudné v podbrušku. Ale od konizacie mám taký onicom menzes, že pomaly každý den by mi stala 1 vložka. Ale jasné že to je u každého individuálne.
Mne tamponadu vytiahli 4 hod po operacii, sestricka lebo lekar zdrhol😁....pozreli ci nekrvacam a poslali na domov, po tom co som tu citala som si vselico o tom myslela a aj sestrucka mi povedala, ked to isla vytiahnut ze so mnou suciti...ale kocky mna to vobec nebolelo, islo to hladko a ani som to necitila...tak bud dal lekar velmi dobre ju alebo velmi slabo😁

@sulky radšej viac a mať " kráter" ,ako málo a bol by problém 🤔😘