icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

tina7729
6. mar 2020

@nelya brala si pred konizaciu polygynax vag.tablety?

janka2273
6. mar 2020

@tina7729 nič som nikdy nebrala,ja som nemávala absolutne žiadne gynekologické problémy 😉

janka2273
6. mar 2020

@iskrickaa
@emimirlen tak to fakt baby netuším,kde sa všade môže HPV nachádzať 😂👍

janka2273
6. mar 2020

@adela2611 ahojky 😘😘joj,no čo ti na to povedať 🙄🤔 mrzí ma to 😢 čo si si nasadila?

ladywu96
6. mar 2020

@vierkainka mne povedali v Nemocnici že u mna by bolo najlepšie do pár rokov ale vraj prvý pól rok od konizacie by si nemala otehotnieť to telo sa musí dať do kopy ale každá ženská je iná každá to mame iné ja mám problém stou menštruáciou po konizacii ale u teba to môže dopadnút úplne v pohode najlepšie sa opýtať toho doktora

emimirlen
6. mar 2020

@iskrickaa no nakaziť sa dá hocijakú formou sexu. Preto si myslím že aj v konečníku môže byť a keďže je to tak blízko pohlavných orgánov a preferuje niekto rôzne formy styku. Všetko je aj podľa mňa možné. Ak mala žena análny styk, podľa mňa potom môže mať.

tina7729
6. mar 2020

@janka2273 ale ti ani nekazali pred konizaciou?lebo mne ano

janka2273
6. mar 2020

@tina7729 nie,nič mi dr nekazal a to ma môj lekár aj operoval😉takže ak by to bolo potrebné,určite by o tom niečo vedel😋máš nejaké gyn problémy,keď ti kázali to brať??

tina7729
6. mar 2020

@janka2273 no nemám len mi to kázali tam kde má budú operovať

janka2273
6. mar 2020

@tina7729 tak asi majú nejaké svoje štandardy 😉😋

tina7729
6. mar 2020

@janka2273 no asi😬

ladywu96
Autor odpoveď zmazal
adela2611
6. mar 2020

@janka2273 vsetko mozne Janka, papam isiprednosil, vit C,D, rakytnikovy olej, caje repik, salvia, praslicka, mys.chvost...a ja sama neviem co by som si este dala. Mam vysoke hodnoty aj kyseliny mocovej a tu neviem stiahnut..no co uz zivot je taky, bojujem dalej...

emimirlen
6. mar 2020

@adela2611 juj a stravu si si skúsila upravit. Mne stále povie imunolog že veľa robí strava. Robiť si ovocné šťavy na ráno ako aj ja. A na večer zelwninove. Veľa surovej zeleniny robí divy. Aj tekutiny tým veľa prijmes a aj veľa vitamínov v prírodnej forme. Toto najhoršie že už nevieme čo by sme si niekedy dali.

tina7729
7. mar 2020

@janka2273 Janka,prosim ta a pnku mi kto dá.moj gyn.ci obvodak

sulky
7. mar 2020

@tina7729 mne dal gynekolog

adela2611
7. mar 2020

@emimirlen ja pijem šťavy denne, repovú, grepovú, pomaranč, jablokovú a stravu, ved ja už skoro nič nejem, len zeleninové čaláty, kuracie masko na prírodno, a občas ryžu, zemiaky.. čiťe u mna to nieje asi o strave, vylúčila som aj sladké, lebo to robí inú pôdu...tak ja už fakt neviem..Tekutiny ved si pripadám ako tučniak nafučaný z vody ja vypijem aj 4 l.. tak ako aj kážem svojim zverencom , klientom že voda je základ, tak ja som im príkladom , ja mám prof. deformáciu ja hned na pokožke vidím či niekdo pije dostatok či málo..
nasadila som si nejaké viaceré druhy vitamínov čo máme pre športovcov, je to všetko čistá príroda, tak uvidím či niečo z toho pomôže..

janka2273
7. mar 2020

@tina7729 áno,dáva gyndoš😉

tina7729
7. mar 2020

@janka2273 ďakovala

peptina
7. mar 2020

@tina7729 aj mne dala gynekologička

emimirlen
7. mar 2020

@adela2611 juj tak ty si aká namakana. Tak možno to len chce dlhší čas kým sa to úplne upravím držím palce. Lebo naozaj robíš zjavne úplne všetko, možné aj nemožné.

adela2611
7. mar 2020

@emimirlen tak ako píšeš možné aj nemožné, lebo ved som relatívne mladá a moc sa mi nechce podstúpiť histeroktomiu, alebo aj niečo viac.. vraj to chce dlhší čas, ale to čo je u dlhší čas ? mesiac ? dva? pol rok ? rok? hmmm uvidíme všetko sa deje pre niečo ..

tina7729
8. mar 2020

@janka2273
@sulky
@emimirlen babenky,prosím vás ešte pre mňa dosť dôležitá vec.: Po konizacii ako môžem fungovať myslím či musím fakt len ležať. Lebo nemá mi veľmi kto pomôcť čo sa týka dieťata potrebujem ju ráno voziť autom do školy aj ísť pre ňu. Či môžem sedieť v aute šoférovať a niqkw prace doma ako varenie a tak. Lebo robím to len ja no pravdu povediac neviem si to po konizacii predstaviť ako to bude fungovať uz teraz mám z toho obavy😬😩

emimirlen
8. mar 2020

@adela2611 tak podľa mňa roky, aj 2-3. Ale máš pravdu, treba robiť všetko preto aby sa človek nedostal k takýmto zákrokom.

emimirlen
8. mar 2020

@tina7729 manžel ti nevie aspoň prvé dni pomôcť, žeby si trošku viac polezala a podľa toho ako sa budeš cítiť, sa zariadiš. Každá žena to ale zvláda inak. Aj každá sa hojí rôzne. Ale tie aktivity čo píšeš podľa mňa budeš môcť robiť. Neodporúča sa dvíhať ťažké veci, predkladať, nosiť a pod.

tina7729
8. mar 2020

@emimirlen no ma aj on toho veľa nebude ani poriadne doma 😩

emimirlen
8. mar 2020

@tina7729 tak to určite zvládneš. Nastav sa ale tak že choď na 5%, pomaly, šetrí sa, bordel ťa bohužiaľ počká, poriadne oddychuj a čo musíš spraviť, urobíš. A k šoférovaniu, si myslím že keď nebudeš za volantom hodinu, tak to v pohode dáš. Určite to zvládneš. Prípadne babku na pár dní nevieš zavolať.

tina7729
8. mar 2020

@emimirlen veď to neviem či niekto pomôže.tak či tak to budem musieť zvládnuť sama🙂

janulap
8. mar 2020

@tina7729 ja som brala...presne mi zobrali na predoperacnych aj ster a vysla nejaka candida,tak mi predpisali.A potom mi este dali aj na noc pred operaciou.

janulap
8. mar 2020

@tina7729 mne kazali prvy tyzden iba lezat.Jasne,ze sa to nie kazdej zene da...ale ak navaris a odvezies dceru...ok...ine nerob nic.Ja som nedavala ani prat,ani nevarila.Mam dve dcery uz velke baby tak robili vela a manzel navaril.Inak mozes sa a asi aj po operacii budes citit skvelo...ale naozaj si davaj pozor.ked ma prepustali,tak mi to zdoraznovli,pretoze im potom chodili nazad zeny velmi rozkrvacane.