Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@vierkainka mne povedali v Nemocnici že u mna by bolo najlepšie do pár rokov ale vraj prvý pól rok od konizacie by si nemala otehotnieť to telo sa musí dať do kopy ale každá ženská je iná každá to mame iné ja mám problém stou menštruáciou po konizacii ale u teba to môže dopadnút úplne v pohode najlepšie sa opýtať toho doktora
@adela2611 juj a stravu si si skúsila upravit. Mne stále povie imunolog že veľa robí strava. Robiť si ovocné šťavy na ráno ako aj ja. A na večer zelwninove. Veľa surovej zeleniny robí divy. Aj tekutiny tým veľa prijmes a aj veľa vitamínov v prírodnej forme. Toto najhoršie že už nevieme čo by sme si niekedy dali.
@emimirlen ja pijem šťavy denne, repovú, grepovú, pomaranč, jablokovú a stravu, ved ja už skoro nič nejem, len zeleninové čaláty, kuracie masko na prírodno, a občas ryžu, zemiaky.. čiťe u mna to nieje asi o strave, vylúčila som aj sladké, lebo to robí inú pôdu...tak ja už fakt neviem..Tekutiny ved si pripadám ako tučniak nafučaný z vody ja vypijem aj 4 l.. tak ako aj kážem svojim zverencom , klientom že voda je základ, tak ja som im príkladom , ja mám prof. deformáciu ja hned na pokožke vidím či niekdo pije dostatok či málo..
nasadila som si nejaké viaceré druhy vitamínov čo máme pre športovcov, je to všetko čistá príroda, tak uvidím či niečo z toho pomôže..
@janka2273
@sulky
@emimirlen babenky,prosím vás ešte pre mňa dosť dôležitá vec.: Po konizacii ako môžem fungovať myslím či musím fakt len ležať. Lebo nemá mi veľmi kto pomôcť čo sa týka dieťata potrebujem ju ráno voziť autom do školy aj ísť pre ňu. Či môžem sedieť v aute šoférovať a niqkw prace doma ako varenie a tak. Lebo robím to len ja no pravdu povediac neviem si to po konizacii predstaviť ako to bude fungovať uz teraz mám z toho obavy😬😩
@tina7729 manžel ti nevie aspoň prvé dni pomôcť, žeby si trošku viac polezala a podľa toho ako sa budeš cítiť, sa zariadiš. Každá žena to ale zvláda inak. Aj každá sa hojí rôzne. Ale tie aktivity čo píšeš podľa mňa budeš môcť robiť. Neodporúča sa dvíhať ťažké veci, predkladať, nosiť a pod.
@tina7729 tak to určite zvládneš. Nastav sa ale tak že choď na 5%, pomaly, šetrí sa, bordel ťa bohužiaľ počká, poriadne oddychuj a čo musíš spraviť, urobíš. A k šoférovaniu, si myslím že keď nebudeš za volantom hodinu, tak to v pohode dáš. Určite to zvládneš. Prípadne babku na pár dní nevieš zavolať.
@tina7729 mne kazali prvy tyzden iba lezat.Jasne,ze sa to nie kazdej zene da...ale ak navaris a odvezies dceru...ok...ine nerob nic.Ja som nedavala ani prat,ani nevarila.Mam dve dcery uz velke baby tak robili vela a manzel navaril.Inak mozes sa a asi aj po operacii budes citit skvelo...ale naozaj si davaj pozor.ked ma prepustali,tak mi to zdoraznovli,pretoze im potom chodili nazad zeny velmi rozkrvacane.

@nelya brala si pred konizaciu polygynax vag.tablety?