Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@ajush5 super👏tak nech ti to vydrží 😉
mne bolo super už cca krátko po operácii,bola som schopná ísť kľudne aj pešo domov 😜,no tiež som sa prekonala a zavolala si odvoz a aspoň v ten deň a na druhý ležala...asi máme šťastie,lebo naozaj veľa báb tu písalo,že im bolo zle atď 🤔
potom napíš zajtra,ako si to zvládla,držím palce 😘
@iskrickaa Ahoj, no pekne, takže o zábavu máš postarané. Čo vlastne užívaš na podporu imunity? Teraz som aj obzerala Papilocare Vaginálny gél. Možno pozrieť po takýchto veciach. A podporiť imunitu z každej strany. Ja beriem aj Indonal každé 3 mesiace robím kúru. Mimo toho beriem rakytník, mala som obdobie aj so včelím peľom. Brala som Cčko, Dčko, Mg. Každé ráno som si robila ovocné smoothy, snažila som sa prijímať aj prirodzenou formou čo najviac vitamínov. Ja mávam aj problémy s trávením skrz intolerancie, tak som pila aj aloe vera, vyradila som úplne na čas pečivo, lebo môj lekár je presvedčený o negatívnych vplyvoch prekysleného organizmu. Žienky mi tu odporučili aj bylinné vaginálne sáčky, ktoré som popri tom všetko ešte stále nevyskúšala 🙂 inak je ešte možnosť že to všetko znova nepodstúpiš?
@emimirlen Ahoooj ja beriem denne multivitamin pre zeny, Dcko. Brala som v zime a na jar Imunoglukan. Mala som robeny rozsiahly rozbor krvi na imunitu a vysledky mam vyborne... Hoci mi lekar vraj vsetko vybral a okraje boli ciste, podla mna tam nieco musel nechat, lebo trva mesiace, nez sa vyvinie dysplazia a ja som ju mala uz 4 mesiace po leep. Je mozne, ze potrebujem riadnu konizaciu? V pondelok sa musim objednat na tu kolposkopiu + biopsiu, lekar povedal, ze o 3-4 mesiace, no naco budem cakat. Podla vysledkov uvidim, ci je potrebne dalej rezat. Neviem, ako sa zbavit toho hpv 😕
@iskrickaa ja sa tiež neviem zbaviť HPV, imunitne testy mám výborne , pijem rôzne vitamíny,bylinky,rakyt.olej a nič HPV neodchádza. Onkogynekolog mi povedal,že ak to budem mať aj na dalsej cytologii tak bude zvažovať odobratie maternice, vaječníkov,aby sa to nemalo kde držať.. tak som zvedavá čo bude..