Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@13mika1313 ja som mala tiez CIN III, konizacia v maji minuleho roku, vo februari kontrola a vysledky negativne. Uzivam dlhodobo coriolus a reishi
@dorotka13 ahoj , anooo chvalabohu , vyšlo to , prebiehalo to rýchlo , všetko dopadlo dobre a už som aj po prvej dávke vakcíny . Doktor ti všetko dopodrobna vysvetlí a sú tam veľmi milé sestričky aj celý personál .. len to prostredie je také desivé kvôli tomu že sú tam aj ženy , ktoré museli podstúpovat výbery maternice atď. Ale nemáš sa čoho báť všetko bude v poriadku🙂
Ahojte, ja som bola v piatok 14.6. na zakrok(amputacia krcka a kyretaz). V piatok som prisla do nemocnice a za 5 hodin mi robili zakrok, po 20 minutach ma uz preberali, vsetko ok, na druhy den som sla domov, a dalsi den doobeda som sa nafukla....a to trva stale, dnes idem k lekarovi tak som zvedava co to je, ahojte
@dorotka13 nemusíš sa báť nieje to bolestivé , kolposkopia je len vyšetrenie cez zrkadlá kde ti pozerá na krcok .. pri kolposkopii sa niekedy robí aj biopsia ale to iba vtedy ak máš nejasné výsledky z cyto ako som mala ja , áno mňa objednali ale ja som mala problém lebo raz bol doktor na dovolenke a druhýkrát som mala krámy 😀 ale všetko prebehlo v poriadku , k akému lekárovi ideš ?
@lucuass idem k dr Svecovi, 18.7. Len viem, ze tam moze byt dlhsia PN, pripadne treba mat trosku kludovy rezim a ja to mam dost komplikovane s pracou 🙄 ano, zdravie na prvom mieste, ale snazim sa to podla moznosti naplanovat v “kludnejsom” obdobi 🤷♀️
Mam CIN3 + dlhodobo hpv, uz odrodene, 36 rokov. Gynekogicka dala hned 1. davku vakciny a odporucila koniz.. zvazila som ze asi najlepsie VOU.. Tak uz len to nejak naplanovat a skoncit s dobrym vysledkom ☺️
Ahoj som po konizacii 3 dní a stále mam bolesti hlavne sa chcem spýtať ci ste mali niekto problém s rankou zvonka inak necítim nič len ta bolesť tej ranky zvonk tak chcem vediet ci je to normalne . Za odpovede ďakujem
Ahojte ako dlho ste čakali na výsledky po konizacii ? Mám 14 dni po a stále nič
Ahojte baby chcem sa spýtať tie čo ste po konizacii už neaku dobu nemate problem tam dole stym že ste sucha ? Ja som mala konizaciu min rok v novembri a odvtedy som skor stale sucha.. dr mi moc neporadila len ze mam gely skusit z lekarne .
@misulik1310 mám tiež s tým problém, hlavne v určitej časti cyklu ale neviem či to môže súvisieť práve s konizaciou (jún 2019). Moja gynekologička mi odporúčala vitagyn C.
@bubina76 dobrý deň môžem sa opýtať na meno toho p. Doktora?ďakujem
@lienkaviva ahoj mala si invazívny karcinóm keď hneď hysterektomia?
@antalovakarin 21 dní
@alzbetkacicka
Ahoj, mohla by som otázku ohľadne stavu po konizacii?
Ahojte 4.12.som bola na konizacii krčka...chcem sa spýtať ako dlho ste krvacali ..ja som medzi tým aj menzes dostala a stále krvacam.Co mam kamarátky tak tie 3,4dni a mali pokoj

@lucuass prosim, vyslo to nakoniec v aprili? Chystam sa k nemu jul.. ale vraj prve vysetrenie a vzorka 🤷♀️ potom zakrok