icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

dorotka13
13. jún 2024

@lucuass prosim, vyslo to nakoniec v aprili? Chystam sa k nemu jul.. ale vraj prve vysetrenie a vzorka 🤷‍♀️ potom zakrok

lebonka
13. jún 2024

@13mika1313 ja som mala tiez CIN III, konizacia v maji minuleho roku, vo februari kontrola a vysledky negativne. Uzivam dlhodobo coriolus a reishi

lucuass
13. jún 2024

@dorotka13 ahoj , anooo chvalabohu , vyšlo to , prebiehalo to rýchlo , všetko dopadlo dobre a už som aj po prvej dávke vakcíny . Doktor ti všetko dopodrobna vysvetlí a sú tam veľmi milé sestričky aj celý personál .. len to prostredie je také desivé kvôli tomu že sú tam aj ženy , ktoré museli podstúpovat výbery maternice atď. Ale nemáš sa čoho báť všetko bude v poriadku🙂

ibrunova
14. jún 2024

@lucuass desivé výbery maternice, to znie hrozne 🤣

dorotka13
14. jún 2024

@lucuass dakujem krasne 🤗 vakcinu 1. davku som si dala uz na gyneko..
A bral aj Vam najprv vzorku, potom zakrok? Alebo rovno na zakrok ste isli? Neviem len odhadnut ako sa to tym padom casovo vsetko poposuva..

lenka1801
14. jún 2024

@janka2273 ahoj prosím ťa a manžela ste nejako riešili?

lucuass
16. jún 2024

@dorotka13 áno bola som najprv na kolposkopii a následne až po výsledkoch z biopsie ma objednal na konizaciu , lebo biopsia potvrdila cytologiu

dorotka13
17. jún 2024

@lucuass dakujem krasne 🤗 prepac, vypytujem sa, ale asi sama vies tie pocity z neznama 🙄
+ taktiez neviem ako nastavit pracu a mam aj malicke dieta..
Od Kolposkopie Ta objednali na konizaciu rychlo? Alebo sa dlhsie caka na vysledky?
Je kolposkopia bolestiva? 🙄
Dakujem dakujeeem 🥰

jarka310375
18. jún 2024

Ahojte, ja som bola v piatok 14.6. na zakrok(amputacia krcka a kyretaz). V piatok som prisla do nemocnice a za 5 hodin mi robili zakrok, po 20 minutach ma uz preberali, vsetko ok, na druhy den som sla domov, a dalsi den doobeda som sa nafukla....a to trva stale, dnes idem k lekarovi tak som zvedava co to je, ahojte

lebonka
18. jún 2024

@dorotka13 ahoj, napisem za seba. Pri kolposkopii su vysledky hned. Neboli to, je to take stipnutie. Ja som mala tazku dysplaziu, po kolposkopii som na konizaciu dostala termin hned o tyzden

dorotka13
18. jún 2024

@lebonka dakujem kraasne 🤗 som pokojnejsia, mam dostatok informacii 🙈
Dakujem velmi pekne dievcata, ste super 👌☺️

lucuass
19. jún 2024

@dorotka13 nemusíš sa báť nieje to bolestivé , kolposkopia je len vyšetrenie cez zrkadlá kde ti pozerá na krcok .. pri kolposkopii sa niekedy robí aj biopsia ale to iba vtedy ak máš nejasné výsledky z cyto ako som mala ja , áno mňa objednali ale ja som mala problém lebo raz bol doktor na dovolenke a druhýkrát som mala krámy 😀 ale všetko prebehlo v poriadku , k akému lekárovi ideš ?

dorotka13
19. jún 2024

@lucuass idem k dr Svecovi, 18.7. Len viem, ze tam moze byt dlhsia PN, pripadne treba mat trosku kludovy rezim a ja to mam dost komplikovane s pracou 🙄 ano, zdravie na prvom mieste, ale snazim sa to podla moznosti naplanovat v “kludnejsom” obdobi 🤷‍♀️
Mam CIN3 + dlhodobo hpv, uz odrodene, 36 rokov. Gynekogicka dala hned 1. davku vakciny a odporucila koniz.. zvazila som ze asi najlepsie VOU.. Tak uz len to nejak naplanovat a skoncit s dobrym vysledkom ☺️

ibrunova
19. jún 2024

@dorotka13 ja som bola tiež na konizácii, nebola to vôbec dlhšia PN ka, bola som doma tri dni, to mi kázala lekárka, inak by som nebola ani toľko, absolútne nič mi nebolo. Držím palce.

lucuass
20. jún 2024

@dorotka13 áno aj ja som bola u Sveca , pn asi bude odporúčať aspoň 2 týždne 🙂 malo by byť všetko okej nič sa neboj , hlavne tie prvé dni sa naozaj šetri a sa ti rýchlejšie aspoň zahoji

lusi29
29. júl 2024

Ahoj som po konizacii 3 dní a stále mam bolesti hlavne sa chcem spýtať ci ste mali niekto problém s rankou zvonka inak necítim nič len ta bolesť tej ranky zvonk tak chcem vediet ci je to normalne . Za odpovede ďakujem

lucuass
30. júl 2024

@lusi29 ahoj , ranku z vonka ?? To by si nemala si mať 🫣 ja som nemala chvalabohu žiadne komplikácie po konizacii ani bolesti

mk22
30. júl 2024

@lusi29 žiadnu ranu zvonka som nemala ani bolesť nič

ibrunova
30. júl 2024

@lusi29 aká rana zvonka?

ajush5
30. júl 2024

@lusi29 ja taktiež bez akejkoľvek rany. Otvoril ma normálne ako pri vyšetrení, tými kliešťami a nasledne mi odpálil z krčka kus o veľkosti palca.

kovacova9
4. aug 2024

@ajush5 to nebola len biopsia :O ? lebo mňa pri konizaciii uspali

ajush5
5. aug 2024

@kovacova9 nie, bola to konizacia. V závislosti od kliniky kde ju robia buď uspia alebo ju robia v lokálnej anestéze. Mne ju robili v lokálnej.

antalovakarin
27. aug 2024

Ahojte ako dlho ste čakali na výsledky po konizacii ? Mám 14 dni po a stále nič

misulik1310
2. sep 2024

Ahojte baby chcem sa spýtať tie čo ste po konizacii už neaku dobu nemate problem tam dole stym že ste sucha ? Ja som mala konizaciu min rok v novembri a odvtedy som skor stale sucha.. dr mi moc neporadila len ze mam gely skusit z lekarne .

emimirlen
12. sep 2024

@misulik1310 mám tiež s tým problém, hlavne v určitej časti cyklu ale neviem či to môže súvisieť práve s konizaciou (jún 2019). Moja gynekologička mi odporúčala vitagyn C.

slavuska777
13. sep 2024

@bubina76 dobrý deň môžem sa opýtať na meno toho p. Doktora?ďakujem

veronika1603
1. nov 2024

@lienkaviva ahoj mala si invazívny karcinóm keď hneď hysterektomia?

adela2611
2. nov 2024

@antalovakarin 21 dní

zuzanapoljacikova
6. dec 2024

@alzbetkacicka
Ahoj, mohla by som otázku ohľadne stavu po konizacii?

lammonika
24. dec 2024

Ahojte 4.12.som bola na konizacii krčka...chcem sa spýtať ako dlho ste krvacali ..ja som medzi tým aj menzes dostala a stále krvacam.Co mam kamarátky tak tie 3,4dni a mali pokoj