Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
Ahojte.dnes som bola na konizacii. Bola som v jednodnovke.rano som prisla a o tretej ma pustili domov.Dost ma boli spodok bruska a tiez mierne kvacam. Hadam je to v poriadku,povedali mi ze pri silnom krvacani mam ist spat do nemocnice. Zacala som krvacat asi hodinu po vybrati tamponady. Uvidime hadam sa to nerozkrvaca viac
Baby ja uz som zufala... ☹ bola som na konizacii asi pred mesiacom, pred cca dvoma tyzdnami mi nechcel skoncit menzes tak som musela ist znova do narkozy a znova mi to zatvorili operacne. Lekar mi nakazal sa setrit a oddychovat, tak som dva tyzdne bola v klude, vcera som si povedala ze doma aspon trosku upracem ze ved mi je uz fajn a zase to zacalo krvacat ☹ ja viem ze si za to asi sama mozem ale ak mate male deti, chapete asi ze sa neda len lezat a nic nerobit. Uz dom zufala, nechce sa to zahojit....a to beriem aj wobenzym a Ccko si davam.... To ste fakt vsetky po zakroku mesiac len lezali a nic nerobili?
@etella01 dik za podporu, no najviac ma stve ze s tym musim otravovat cele moje okolie, rodicia mi musia zase pomahat a manzel si musi brat volno v praci, lebo niekto musi behat okolo nasho 1,5-rocneho syna. Tomu nevysvetlim ze maminka teraz lezi lebo je chora, nech sa hra sam 😉 zajtra idem k lekarovi radsej... Uz sa tesim ako mi vynada znova ☹
Ahojte, dali ste sa po konizacii aj zaockovat Silgardom?
Mne to lekar odporuca
Mam 28. Mne to odporuca, ale nasla som si tu ine skupiny, co riesia ockovanie proti HPV. Uz som na druhej strane citania, zatial ziadna pozitivna reakcia, resp. obcas sa vyskytne neutralna reakcia 🙂
Este postudujem daco na nete, ale zatial som proti aj ja:
a) nie som panna, uz som sa s virusom stretla,
b) vraj neucinkuje na vsetky typy a ja ich mam bohate, kedze moja imunita je poslabsia,
c) drahsia ockovacia latka - to je najmensi argument, ale treba ho spomenut,
ked sa clovek rozhoduje ci ano alebo nie.
Ja som necelé dva týždne po konizácii.Ked som sa prebrala mala som hrozné bolesti v podbrušku.na druhý den som išla domov,večer som začala trochu špiniť.teraz asi 3-4 dni mám silné bolesti v podbrušku a začínam aj silnejšie krvácať,v pondelok idem k svojmu lekárovi,už som z toho zufala.idem len do obchodu,nemám to daleko od baráku a ledva prídem domov čo mám bolesti.Dufam,že to nebude nič vážne ☹
Ja som bola 21.6. Na konizacii. Tiez som krvacala,aj menzes mal prist,tak clovek nevedel o co ide,ale ked po tyzdni nic neustupovalo,tak som isla na pohotovost,kde ma pozrela doktorka a povedala ze to je este menzes.pichla injekciu do zadku a isla som domov. V pondelok som bola u svojej gyn.a ta mi povedala ze krvacam zo 4prasknitych cievok,ze toto menstruacia uz neni a tu blbost co mi pichla bola zbytocna.Tak mi uz treti den dava gelaspon a tamponadu.ale pomaha.uz krvaca iba jedna cievocka.a priznam sa ze lezim,nic nerobim,nevarim,neupratujem.nic.
Baby tak ja som sa dnes vrátila z nemocnice, celkovo bolo v pohode, neboli ma nic, nekrvacam dokonca ani špinenie nemam. Mam len svalovicu na bruchu ;) tak dufam ze aj výsledky budú ok a nezačnem krvácať.
Baby neviete mi poradiťž čo mám robiť,dva týždne po konizácii a týždnen krvácam,postupne viac a viac a mám bolesti.V nedelu mám dostať aj menzes.Doktor mi povedal že na 10 den sa začne krvácať,lebo sa budu rozpušťať stehy ale začína to silnejšie a silnejšie.U ž som zufálá ☹
Tak a som v nemocnici. Idu mi tu zilku zvarat. Este ze som bola rano na kontrole na lacno 😀
Babule aj mna to caka a robiki vam to klasicky ci leep metodou?bo mne to budu robit na jednkdnovke....
@isabella22 mne leep metódou, bola som ale jednu noc v nemocnici.

Tak baby mna čaká konizacia aj kyretáz 8.7. v Trenčíne, pomaly si začínam vybavovať všetky predoperačne vyšetrenia. Ani sa nebojím tak operácie ako výsledkov po.....ale tak uvidím ;/ dufam ze vsetko prebehne ok a nebudú žiadne komplikácie.