Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@slnecnica139 mna robili v utorok den príchodu,mala som ísť domov vo štvrtok ale pustili ma na druhý den.Ja som dostala papier čo si mám priniesť ked som sa bola objednať.so mnou bola jedna baba,predtým tesne 1-2 dni jej skončil menzes a silný a preobjednaly ju asi o týžden neskor a nasadili jej rýchlo nejaké lieky.ja som stále chudokrvná,menzes mávam stále silný a spravili ma.držím palce 🙂
@ivulik20 len oddychuj, však robota počká, len nech je to už ok a dakujem
@gaaaa dakujem, ta dúfam, že aj mne to urobia, lebo toto je o nervy
@slnecnica139 zajtra ides na to? Ozvi sa potom. Myslim na teba a drz sa 🙂
hej zajtra, dakujem, ozvem sa
@slnecnica139 ale urobia,to už na anesteziologickom by asi povedali,že asi sa preobjednať treba.Držím palce a v piatok nech si doma 🙂
@gaaaa ja som nebola ani na anestiziologickom - tu to tak nefunguje, ale bola som za dr. a povedala že je to ok a že zajtra mi to urobia............ dakujem, to velmi dúfam, ale moja dr. je zlatá a optimistická, takže veci som zbalila len na jeden den
@slnecnica139 jááj tak,potom to máš dobré,ja som msela ešte aj na anesziologické a tam mi všetko povedala,ako budem uspatá,či vobec ma možu uspať atd.ja som bola zbalená od pondelka do štvrtku ako mi bolo povedané a napokon za necelých 24 hodín som bola doma 🙂 a to bol moj dr.prekvapený čo už robím doma.
@gaaaa to mi pripomína NOU v BA, ked som tam bola pred 2rokmi tak tiež som tak bola a chceli od mna všetko možné, ešte aj rtg plúc.................. tu nič také od mna nechceli, ja idem cez moju novú dr., čo som rada, lebo jej verím a aj ona bude pri tom, len v druhom okrese - že sa trocha nacestujeme, ale to sa dá prežiť, len nech už je zajtra večer
@slnecnica139 hej,ja som msela posdstupiť celé interné a anesteziologické vyšetrenia.teba budu hned aj zajtra robiť?mna tiež tak robili ale len preto,že som z mesta,inak den predtým by som msela nastupiť a preto ma na druhý den aj pustili domov že keby niečo pohotovosť mám blízko.to máš dobré,že tam budeš mať svoju dr.moj nemal ani ponatia,ten zabudol že mám už 3 roky cystu ale už išiel od januára na dochodok.chvalabohu
@gaaaa áno zajtra, ráno o pol 6tej ideme z domu, o 7mej mám byť v nemocnici a že v piatok ma pustia, tak dúfam, bo už som naplánovala, že jednou cestou tam vybavíme aj dcéram očné kým ma budú prepúšťať, preto som velmi chcela ísť k tejto dr. lebo mi ju odporúčali, že je velmi dobrá a zaujíma sa o svoje pacientky.................. aj môj bývalý gyn. bol riadny výkvet
@slnecnica139 ja som tiez mala interne predoperacne vysetrenie aj aneateziolog.vysetrenie. To by sa malo robit pred kazdou celkovou anestezou. Zvlastne ze to nepotrebuju od teba. Drzim palce a daj nam vediet ako to dopadlo. Drz sa 🙂
@slnecnica139 v dnešnej dobe nájsť niekoho dobrého je zázrak.Ja som zvedavá kto bude namiesto môjho,zatiaľ si ma zobral čo bol oproti môjmu a je super aj keď je už tiež v dochodkovom veku,ale nemôžu nájsť nikoho na miesto môjho.Drz sa a ako povedala ivulik20,daj nám vedieť,budeme čakať,keď sa vyspinkas🙂
@ivulik20 predoperacne sa robi aj tu na inter., dakujem, ak budem mat net tak sa ozvem, ak nie tak az v piatok
@gaaaa tak to ano, je ich vela len skoda ze malo je z nich aj normalnych - ludskych, zo skusenosti s niektorymi by sa dala napisat super parodia................. dakujem, ak budem mat net, tak sa ozvem
@slnecnica139 no super. Tak vitaj 🙂 nieje ti zle po narkoze? Kedy ides domov?
@ivulik20 dakujem, nie nebolo mi zle, akurat z toho co mi pichali, neviem vecer mi idu vyberat tu tamponadu, ale dufam ze zajtra, lebo uz mi je dlho
@slnecnica139 Ahoj.super teším sa že to máš za sebou a že ti je ok.určite pojdeš zajtra domov,ked ti ešte dnes vyberu tamponádu.mne to vybrali ráno a išla som domov.
Prvá cytologia po konizácii chvalabohu dopadla dobre.Dufam,že to bude aj o polroka a potom stále 🙂
@slnecnica139 Tak to ti verím,že tá cesta bola des.Ja som to mala kusok z nemocnice a už som čakala kedy sa vytrepem z auta.Hlavne oddychuj a bude všetko ok.U teba to má všetko také rýchle prebiehanie,tak dufam,že aj zotavovanie bude rýchle 🙂
@gaaaa ach keby si mala pravdu, dáko to neprestalo bolieť, no aspon som nešpnila, no dnes od rána zas bolesti a už aj špinenie, ta sa aj bojím - strašne som z toho nervozna, dúfam, že to prejde, alebo aspon do pndelka vydržať nech idem za svojou dr., už som si dala aj nospu a ascorutin a nepomohlo........................... tiež si to mala, brala si niečo?
@slnecnica139 super. Hlavne sa teraz setri a nic nerob..
@slnecnica139 hej brala lebo ja som strašne silno začala krvácať,ascorutin a dicinone.Hlavné teraz nič nerob a lež.to spinenie je normálne.a bolesti som mala asi 3 mesiace,lebo bolo teplo a ťažko sa mi to hojilo.Neboj bude dobre,len sa nenamahaj.
Ahojte,ja som tiez podstupila konizaciu Leep metodou minulu stredu.Po zakroku som mierne krvacala asi 4 dni a teraz mam taky krvavy vytok.No stava sa mi,ze zo mna naraz ide nieco vyjst ako pri menzese zrazenina,no je to len akoby vytok,stava sa to aj vam?Po vysledky idem na buduci tyzden,strach mam velky.Je tu aj niekto taky,komu vysli zle vysledky a co bolo potom dalej?
Ahojte dievcata, vo stvrtok ma caka konizacia a asi kadikalnejsia mam CIN 3 som uz strasne nervozna..predoperacne vsetky hotove.. ach jaj dufam dopadne to dobre

@slnecnica139 davaju po zakroku donutra tamponadu. Tu mi v utorok rano vytiahli a povedali, ze by bolo lepsie ostat este aby sa to nerozkrvacalo...tak asi preto. Ja som na. PN ale uz chcem tento tyzden ukoncit. Citim sa fajn tak snad nieco nepokazim.