icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

sensen12
11. dec 2016

@5ka500 jasne,ze vyriesia,kkkssss,ano,sama som ich uzivala a uz za tri mesiace sa to zlepsilo,a ano,najlrpsie ziaden sex,ale mne to nevadi,bez sexu a ziva zdrava,ako do sexom a xxx konizacii a ma to urcite aj jej chlap,lebo z vyteru to nemusia najst vobec,ale vir sa nachadza v spermiovej tekutine a to mu asi nebrali a ano,tri dni to tam treba mat,he to minimini gulicka o polomere 1 cm a vytahuje to bordel a rychlo sa hoji sliznica,nechapem zeny,precoto neriesia,ci lepsua je vam konizacia a krvacanie po tom

sensen12
11. dec 2016

@5ka500 nevkladaj si,ak nechcrs kludne sa rezte,ak verite rezaniu,ok,ale ja by som na vasom mieste radsej najprv skusila tsmpon,treba trojmesacnu kuru,aspon 4 tampony mesacne a potom uvidite zazraky naco by vam o tom hovorili gynekologovia ked potrebuju pacientky a mrtve zeny....kkkssss ale ok,radsej sa rezte,ale ja by som este na vasom mieste skusila trojmesacnu kuru,potom isla na vyter,a keby sato zlepsilo,tak by sompokracovala v kure dovtedy,dokym by to nebolo ok,a nie hned rezania a rezania,ale ok kto jak chce radsej budem mat najprv buriny vnutri,ako krvz rezania,to mne teda pride hrozne,dokoncaak vas aj rezali,by ste to mali zacat, preto to tam ma byt tri dni,lebo to hoji

sensen12
11. dec 2016

@5ka500 a ano,dostanes to prec z tela ale dlhsie to trva rok aj dva,okrem stravy atd,posilnenie imunity treba pekne frekvencnu terapiu a zabijat vir v krvi a ano,da sa ho zbavit uplne,ale naco by vam gyn o tom povedal,takze navrhujem vsetkym,rieste to takto,ziskajte cas na kuru,gyn o tom netarajte, aj tak vam povue ze to je blbost,ale dajte si cas a uvidite zazraky,najlepsie je mat rocnu kuru, da sa aj sex pritom,akurat,ze hmmm budete stsle infikovane a horsie,ze to prec pojde pomaly,ale mozte skusit,aj sex hmmmm....najlepsie rocna kura bez sexu,coz ako kto zvladne....

trgypadl
11. dec 2016

@sensen12 zakladat si nieco na tri dni do posvy je na zamyslenie,ale ked Vy verite takym veciam nech sa paci.raz staci povedat o alternative,ale nie im tu s tym vymyvat mozog

sensen12
11. dec 2016

@trgypadl ano,na tri dni,pretoze ten tamponik je plny vzacnych liecivych bylin,a skutocne lieci a je to med zinarodne dokazane,a ano,kto chce kludne nech sa da rezat lenze rezanie nelieci sliznicu,ja sama to pouzivam a mne to teda uz za tri mesiace a aj inym mojim znamym vyliecilo,ale ak neskusite,neviete,takze kludne kto ako chce,pocas liecby sa sliznica meni hoji a lieci,pocas rezania,vam akurat este tak fo krvneho obehu vbehne viac virusu,anie je to nic alternativne je to oficialbe na stranke a zavolajte si aj ba to cislo na webe,ale ked chcete,rezte sa aj do smrt,kazdeho vec

trgypadl
11. dec 2016

@sensen12 pri nalezoch na krckoch Vas nikto hned nereze.je to dlhodobejsi proces,kym sa rozhodnu pre radikalne riesenie.hpv virus je virus. je len o organizme a jeho imunite ako sa s nim vysporiada.oficialna liecba?je to alternativa, ktora je sa mi zda trosku dost pridraha.

trgypadl
11. dec 2016

@sensen12 a este medzinarodne dokazane??poprosim studiu kde ste k tymto informaciam prisli a robite tu z nich osvetu

sensen12
11. dec 2016

@trgypadl ano dokazane,zavolajte si kazda na to cislo,a ano,nerezu hned a preto by zena mala okamzite zacat liecbu tamponmi,aby ani rezat nikdy nemuseli,toze cakate a nic netobite,okrem teda chemie klasickej ze isoprinosine a podobne blbiny,tie vam sliznicu nevyliecia a studie vam nepredlozim,lebo sa to nemoze

sensen12
11. dec 2016

ja kebyze si mam vybrat medzi cakanim a nicnerobenim,tak radsej cakam a davam si tamponmi,vzdy lepsie ako nic

monika_k
11. dec 2016

@sensen12 vam museli zato dobre zaplatit

sensen12
11. dec 2016

@monika_k nie,nic mi nikto neplati,len par zien je uz zdravych,vy sa rezte,ked tomu verite,ja som si to odslusala sama na sebe a moje blizke zname tiez,nedaju na to dopustit,preto budem sirit osvetu,nie kazda sa chce hned rezat

sensen12
11. dec 2016

@monika_k navyse green world je oficialne na stranke a x zien o tom vie a pouziva to,ja len skor zasnem,ze predtym,nez sa daju zeny rezat,nerobia vobec nic,okrem klasiky a nebudem a nepotrebujem nikoho presviedcat,lebo ja sama som to skusila a viem,ze to zabera

monika_k
11. dec 2016

@sensen12 nehnevaj sa ale odkedy tu poses tak len presviedcas ostatne na tie tvoje tampony... tak nepis, ze nikoho nepresviedcas ... okrem toho mas potrebu nejako extra zvyraznovat slovo 'rezat' ? pises ho takmer v kazdej druhej vete

sensen12
11. dec 2016

@monika_k nepresviedcam,len vravim,ze je ina cesta,to ze ty a tebe pofobne nechcu skusit nic okrem rezania ak sa ti paci slovo konizacia ok,ale je to jedno,ja ten tamponik mam aj teraz,a je mi to jedno,co si ty a tebe podobne myslia,mne a mojim znamym pomohol a tie to siria dalej a vy ostatne,co nechcete,vasa vec,ale ste neskusili,nemate osobne skusenosti ani po uziti nemate cyto,ja to mam na vlastnej kozi,takze mi moze byt len jefine luto zien,co uplne zbytocne rezu,pardon konizuju

sensen12
11. dec 2016

@sensen12 a pokial ide o peniaze ja z toho nemam nic,ja tam nerobim,ja som sito kupila na odporucanie zo zahranicia a odvtedy viem,ze to funguje a ostatne zeny,ich vec,viac nemusim

trgypadl
11. dec 2016

@sensen12 nepredlozite lebbo ziadne studie a vyskumy nemate,tak o com sa tu bavime🙂...vzdy maju zeny volbu liecby a myslim,ze kazda sa tomu venuje a necaka na zazrak.
take bio zenky poznam ktore sa si karcinom lieca nejaky ten rocik takymyto bludmi a zazraky sa nekonaju

sensen12
11. dec 2016

@trgypadl ak nemali tamponiky,asik ze im to nemohlo ako pomoct a studie su a su zakazane zverejnit ich,a bodka

trgypadl
11. dec 2016

@sensen12 a bodka ste ma pobavili🙂

sensen12
11. dec 2016

@trgypadl pozri,nech hovoria o tom tie,co tie tampony skusili,nie tie,co ich nikdy neskusili,oka?ja a mojich pat znamych sme ich vyskusali,takze bavit sa mozeme vtedy,kto s nimi ma skusenosti,ale vopred tvrdit nieco a nikdy neskusit,je trochen mimo

monika_k
11. dec 2016

@sensen12 ak ti je jedno co si myslime tak neprsviedcaj nikoho o svojej pravde ... sir osvetu ty aj kamosky v okoli dalej... snad pomozete vela zenam, ktore vam uveria

sensen12
11. dec 2016

@monika_k pozri,vyskusajte,uvidite,kto neskusil,nemoze ani nieco tvrdit,ze pomohlo nepomohlo

sensen12
11. dec 2016

@sensen12 ja a x zien skusilo a len preto,xe nam to pomohlo,pomahame inym,a dalsie maju s tym zlepsene vysledky,takze fakt neodsudzujte kym neskusite,vasa vec ked nemate odvahu alebo odmietate,mozno po tretej piatej konizacii si to prehodnotite,ze tudy cesta nevede

monika_k
11. dec 2016

@sensen12 urcite to nemam chut skusat na zaklade toho co tu pises.... je to dost nasilne vnucovanie z tvojej strany... pozri tie vyrobky ja neriesim len riesim to tvoje nasilne odporucanie a nie nejdem to dalej rozoberat lebo asi nepochopis moju myslienku

trgypadl
11. dec 2016

@sensen12 prepac,s tymyto diagnozami som trosku viac v styku ako ty,takze to mozme kludne rozoberat..uverim az ked uvidim ake mali nalezy a podobne aka bola progresia.ak mali nalezy PAP II/III tak mohlo telo a imunita zabojovat samo.ale pri nalezoch HGSIL asi tamponiky moc nepomozu

sensen12
11. dec 2016

@monika_k nasilne? kkss ja nikomu nedzrim pistol pri hlave,ze musi,ja pisem,ze to pomaha,kto nechce skusit,nemusi,je x for na mk,kde to zeny odskusali,ruesis odveci nieco,nie neskusaj,rob si konizacue v pohode,ja radsej skusim cokolvek ine kym sa da a ty rob co chces,zase odveci veci sa riesua

trgypadl
11. dec 2016

@sensen12 a skus mi najst zenu ktora mala tretiu alebo piatu konizaciu😕

sensen12
11. dec 2016

@trgypadl skusila si? ja ano,preto si to dovolim tvrdit,ano z 3 na 2

sensen12
11. dec 2016

@trgypadl moja suseda a bude mat aj stvrtu,lebo veri len lekarom

trgypadl
11. dec 2016

@sensen12 cytologia 3 konkretne co?

monika_k
11. dec 2016

@sensen12 odveci si tu ty... a ano s mojim telom si budem robit co ja chcem... aj keby som si mala vyrazat polku tela teba do toho nic nieje....