Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
Babenky,ja idem na konizaciu hned zajtra,bol niekto z vas v Ba na Klenovej?
a ja mam an desat burin a poviem vam o par mesiavov,ze jak sa to zas zlepsilo
Zajtra rano operacia.....Strach pominul,je tu dobry team lekarov,uvidim zajtra
Uz mam po konizacii,nic to nie je,ziadne bolesti,15 min.v narkoze a v nemocnici stravene dve noci,o dva tyzdne zase po vysledky
No presne toto same mam aj ja,jedna doktorka mi povie ze da sa stym zit ze to neni smrtelne druha mi povie ze cely krcok musi ist prec lebo vysledky boli velmi zle,zla biopsia,tiez by som chcelz vediet ako to prebieha,kolko to trva,mbe povedali ze to robia len v trencine ale pocula som vela staznosti na nich,vraj je tam otrasny pristup,,,tiez sa toho bojim strasne
Kristi,zakrok je v pohode,strasne som sa bala,v narkoze som bola 15 minut,prebrali ma este na sale,po zakroku ziadne bolesti a na druhy den rano som isla domov
Ja sa toho strasne bojim,ked ich uvidim kolko ich tam je,uffff,v cera ma zobrala sanitka,vzdy dom mala tlak 90/50 to je u mba normalny ,v cera mi vyskocil na 166,slahalo mi srdco,nie a nie ho ukludnit,mam sil u anemiu,vsetkeho sa bojim,malu som mala choru 3 fni mi vracala,unavena vycerpana,,,,,
Aj treba pn- ku ci poslu hned do roboty,fizicka namaha atd,,,,
@kristina2323 na 6 týždnov PN
Pn neni treba 6 tyzdnov,staci od 2 az 4 tyzdne,podla typu prace,vnutri sa to hoji 6 tyzdnov,ja som mala na sale tlak 172, vazne sa nie je coho bat,je to mensi zakrok
Vam to robili tiez?a kde?kolko ich boli pri tom?
@kristina2323 ja som bola doma 4tyzd. Robili to v Saci. Boli pri tom aj 10. 🙂
@aidylb 10 ich nie je ani na celom oddelení...
Pri mne boli dvaja doktori a 3 sestričky
Nechapem na co su tam dva doktori,no pocula dom ze sa na to chodia kukat aj studenti mne sa to stalo pri porode ze sa mi tam pozerali a bolo to neprijemne
No ja by som do toho ani nesla vobec,ale povedala mi ze je to uz v takom stadiu ze to musi ist prec hned lebo hrozi rakovina a rozleze sa mi topo tele velmi rychlo
@kristina2323 jeden je anesteziolog a druhy je gynekolog, preto.
@sensen12 no lenze ked je to uz v takom stadiu ze uz sa s tym neda nic robit,ina moznost neni,mne povedala ze to uz nemam odkladat lebo sa mi to rozleze po tele,a zasiahne to ine organy a bude uz neskoro,ja som bola furt poprechladana a prisli na to az ked zobrali ster
@kristina2323 to ano,ale snad sa to z nuly nestane za rok uz rakovina,sak ale ked zena nechodi przvidelne na kontroly aj sama z vlastnej iniciativy,to uz je horsie
@kristina2323 Ked som sa spýtala že prečo boli až dvaja,či to bolo niečo vážne,povedali mi,že pri každej operácii su dvaja dr.jeden je hlavný operatér a druhý asistuje a pomáha.Anesteziologovia bývaju dvaja to viem od mojej susedy,ktorá je uspávačka a bola pri mne tak ma predstavila svojej kolegyni a povedala,že su na mna dve.
Praveze som chodila ved som mala problemi furt ,prvy krat mi povedala ze nieco tam je,ale neni to az take zle,ked mi nic nebo tak som tam nesla preca,a potom mi vzala ster ze pre istotu no a tak to dopadlo,mna totiz bolievala lava strana az takd pichanie,tak mi liecila vajecnik a maternicu
no ty koki a ako to zvladate psychicky,o tomto probleme sa vobec nehovori a pritom to uz ma kazda

@monika_k vsak si rob a konizuj a co,ja som ponohla x zenam,ktore neboli zabednene a ty si rob co len chces,mne x zien pise a x zenam som to odporucila a ty nemusis,ani moja znama nechcela a caka ju stvrta konizacia a co,nech maaj desat,jej vec,ked nechce tak nechce,tvoja vec