Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@silvia2013 bola v mojom prispevku nejaka narazka na to odkial pochadzas?nie!takze to svedci o tvojich mozgovych pochodoch.
prepac ,ale ziadne miesto na zemi si netrufam nazvat dierou...cize mne je suma fuk odkial pochadzas
@silvia2013 aj mne bola robena biopsia a tiez som cakala na vysledky 4tyzdne a nie som z Oravy :D
👏
Caute baby, tak bola som v utorok na konizacii, zatial v pohode, neboli ale musim lezat, lebo ked dlhsie chodim tak zacne boliet. V sobotu idem na kontrolu tak som zvedava ako to vyzera. Za dva-tri tyzdne vysledky z hostologie. A dufam ze uz na chvilu bude pokoj ☺
Dobry den mile zienky ja si idem k vam po radu lebo sa asi zblaznim 30.3 mi robili konizaciu a dnes aj vcera aj predvcera ma zacalo bolet podbrusko bojim sa ze som dostala nejaky zapal krvacat nekrvacam a na 6.6 mam planovanu rekonizaciu tak ze si to zopakujem znova koli zlym vysledko ze musia este zobrat kustik z kanalika velmi sa bojim co bude somnou a potrebujem vas nazor ci mate s tym nejaku skusenost lebo mi to ide dost na mozog dakujem moc ak mi poradite
@miricici dobry podvecer chcem sa spytat mne idu teraz robit 6.6 rekonizaciu len mam taky problem ze teraz tieto tri dni mam bolesti v podbrusku ze ci som nedostala zapal nemate s tym skusenost a druha vec ked mi budu robit druhy raz tu konizaciu ze ci to bude uz dobre ze ci nedostanem rakovinu lebo na onko ginekolog povedal ze ked zoberu len kusticek este z kanalika ze by to malo byt uz dobre a moj gino ten ze si mam dat zobrat celu maternicu tak som stoho uz na prasky tak comu mam verit uz aj pomaly nespavam
@anjelik1313 dobrý večer,ja som práve dnes podstúpila tú rekonizáciu-resp.nakoniec z toho bola iba kyretáž lebo moja Dr.mi povedala že z krčka mi po 1.konizácii veľa nezostalo a preto mi už z neho nechcela dávať nič preč lebo sa bála že by mi musela zasiahnuť do brušnej dutiny či niečo také(ako na rekonizaciu som teraz ani nemala indikáciu len kvôli môjmu kľudu mi chcela ešte kúštik zobrať),kyret som podstúpila kvôli cytologii ktorá vykázala nejaké atypické žľazové bunky ktoré zvyknú byť v kanáliku.Pred 2 rokmi mi bol tiež robený kyret bez dysplat.zmien tak uvidíme teraz.Mne tiež povedala moja Dr.že ak teraz vyjde histologia pozitivne tak už zostáva iba hysterektomia.Som z toho nešťastná...a to čakanie bude "super".Na tú bolesť podbruška by som sa spýtala Dr.Treba ísť na konzultaciu k viacerým Dr. ..
@miricici dakujem ja si myslim ci to nahodou neni koli tomu ze za 5 dni mam dostat menstruaciu ci koli tomu taky varovny signal len keby som mala ist gyndovi tak ma aj tak nepozre koli stichom aby to nerozrypal tak neviem co mam robit ale moc dakujem ze ste odpisali mame podobny oroblem
@anjelik1313 a robili vám aj kyretáž pri tej 1.konizacii?Aký bol výsledok z histologie?
@miricici ano robili a bolo to to iste tak preto este raz ked som ho dobre pochopila
Ahojte babi,som po konizacii,6.4. mi ju robili zaujímalo by ma,prečo sa vlastne robí aj tá kyretaz,pretoze mi ju podľa papierov robili ale nikto mi nič nepovedal,a ešte by ma zaujímalo kedy ste mali po konizacii výsledky.Mne pri prepúšťaní povedali za dva týždne budú výsledky u môjho gynekológa a už je to skoro 6 týždňov a stále nemám výsledky.
Mne prisli tam kde ma operovali,za 10 dni mi prisli tiez mi to robili to iste
@kristina2323
@aidylb
Ďakujem,asi si to teda v pondelok overim,čo je s tými výsledkami rovno tam.
Caute baby, mala som konizaciu 25.4. a doteraz vsetko ok, pred 2 dnami som ochorela a kycham a soplim, furt smrkam nos.. aj ma pri tom trochu picha spodok ked fukam nos. A dnes rano som mala trochu krvi a pred chvilou na wc aj ako keby chrasta mi vysla s krvou. 16.5. mi maju zacat kramy tak neviem teraz co si mam mysliet. Ked vam odchadzala chrasta, bolo to s krvou? Dik za odpoved 😉
Kocky po konizacii, ktora bola 14.3. mam stale po styku krvavy vytok.... bola som aj u dr.na kontrole, ale vraj je vsetko v poriadku a zahojene.... chce to len cas, alebo to moze znamenat aj nieco ine ?
Kocky viete mi poradit ako dlho je normalne krvacat po konizacii? V utorok mi bola robena a stale krvacam nie vela ako napr.pri menstruacii ale predsa. Bolesti uz nemam. Sestricka mi vravi, ze sa mozem cistit ale neviem ako dlho?? Dakujem za kazdu radu.
@slnieckoma napr.ja som krvacala po troske , sem tam aj viac, mesiac ..... myslim, ze je to u kazdeho individualne
@lubka8386 ja tiez tak po troche vzdy ked idem na wc...ok a prosim ta ako dlho si mala uplny kludovy rezim? Zaujima ma kedy budem moct normalne chodit von a tak bez obav, ze by som zacala krvacat alebo tak 🙂
@lubka8386 Ahoj 🙂 prosím Ta,čítala som tu,že si bola u Jankovského na konizácii na jednodňovke....Napíš mi prosím Ťa bud sem,alebo do správy,ako to prebiehalo a akou metodou Ti to robil--či tou elektrickou slučkou,či ako..mám z toho strašné nervy..ide leto a moc sa mi do toho nechce ☹ Ani kúpanie,ani bicykel..nič ☹
Veľmi pekne Ti dakujem 🙂❤😉
@slnieckoma ja som mala uplne kludovy asi tri dni, potom uz taka klasika doma, ale ziadne upratovanie a natahovanie sa. na PN som bola 10 dni a potom som sla normalne do prace (som upratovacka ). ziadne zhorsenie sa nedialo, vsetko v poriadku....uvidime o pol roka na cyto ako dopadne
@lubka8386 dakujem u mna to zajtra bude tyzden. Mam teraz doma svokru pomaha mi s detmi do skoly tak som chcela vediet ci budem uz buduci tyzden schopna robit vsetko.
Dievčatá,ak ste z Trenčína a okolia ,vrelo odporúčam konizáciu a podobné zákroky na klinike GYNEKA MUDr. Jankovský 👍👍👍
Ja som mala z toho také nervy po prečítaní celej tejto diskusie a úúúplne zbytočne 😉😅
Teraz u útorok o 9:00 ma operoval a o 9:30 som už bola v pohodičke prebratá a bez akýchkoľvek bolestí...Smiali sme sa s kočkou čo tam bola so mnou aj so sestričkami pred operáciou a rovnako aj po nej,úplne super personál,taká rodinná pohodička a doktor na 1+++😉 ani len paralen som si odtvtedy nedala,prakticky mi nič nie je a 15 minutová narkoza ako ušitá na človeka,hned ste fit 🙂 Takže za mna veľká vďaka a vrelé odporúčanie❤ Povedala som doktorovi ,že môžem chodiť aj každý deň😂😂😂 Zároveň dakujem
@lubka8386 za skvelé info pred zákrokom a ochotu ❤ a všetkým prajem veľa zdravíčka a len takéto pohodové zákroky😍😉❤