icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

janka2273
3. aug 2018

@adela2611 Dakujem za ❤❤❤😘🌞😉

adela2611
3. aug 2018

@janka2273 Janulka ja som sa snažila myslieť na lepšie, ale v hlave to pochodovalo inak.. Nič nás nepoloží, se silné a ideme dalej z pozitívnym myslením a bez blbnutia buniek.. dakujem že si..

janka2273
3. aug 2018

@adela2611 Ked budeš niečo potrebovať,kludne napíš aj IP 😉 Dobrú noc ❤

emimirlen
3. aug 2018

@janka2273 no Vera,veľa nás je čo toto riešime. Čo už,pobijeme sa a hotovo.

emimirlen
3. aug 2018

@adela2611 presne,stále môže byť aj horšie. Preto buďme rady za to čo je. 😉 Aspoň je to pre nás taký výstražný prst,že asi sme niečo nerobili dobre a stihli sme to zmeniť a zlepšiť. 😉

emimirlen
3. aug 2018

@janka2273 no ešte že poctivo chodíme na preventivy a že sa to podchytilo v Tom správnom case. Život nás vie stále prekvapiť,no nie. Tak tak,hlavne pozitívne,to je polovica úspechu 💪

janka2273
4. aug 2018

@emimirlen Neviem,ci sme niečo nerobili dobre 😉ten virus si proste nevyberá a dokáže imunitný systém oklamat..ja som posledné roky vobec nebyvala chorá a fakt som si myslela, že mám imunitu super..no na Hpv nestačila 😞

emimirlen
5. aug 2018

@janka2273 ach to je ale,máš všetko v pohode a predsa. Ja práve po tehotenstvach a 2nasobnom kojeni som cítila že mám imunitu oslabenú ale tak toto nečaká asi nik. No myslíme pekne,dopujem sa tak snáď ten vírus pôjde kade ľahšie 💪

janka2273
5. aug 2018

@emimirlen Ten imunitný systém sa naštartuje hlavne tou operaciou, všetko sa prekrví a nastupuje proces liečenia 😉 mne to vtedy zmizlo... podstatné je sa znova nenakaziť😘

janka2273
7. aug 2018

@janka2273
@adela2611 Kočky,ja som na tej stránke dnes našla aj Kurkumu😉 doteraz ju všade vždy mali až za cca 18-20€ a toto aha😍

https://www.bodyworld.sk/extrakt-z-kurkumy-so-s...

V jednej kapsuly až 1000g curcuminu,čo je fajn 🙂 ja som si pár rokov dozadu kupovala v lekárni želatínové kapsulky a plnila som si ich po jednej kurkumou 😂😂😂no vykašlala som sa na to,lebo je to makačka..predávajú ale aj plničky na to ..,no toto predávajú tú podstatnú zložku z kurkumy,ktorá účinkuje protirakovinovo,protizápalovo ,na cukor,pečen atd atd ..mám knižku doma o liečbe kurkumou😉

adela2611
7. aug 2018

@janka2273 Jani videla som ich ked som sa hrabala na icch stránke, noja si dávam kurkumu normálne na malú lyžičku a zapijem vodou už roky..ale v prepočte dám za prášok omnoho viac ako za tieto tabletky..Len ja z kurkumy robím aj detom medecínky proti kašlu /ajurveda/

adela2611
7. aug 2018

a tvoju námahu s plnením kapsúl si neviem ani predstaviť klobúk dolu ..

adela2611
Autor odpoveď zmazal
janka2273
7. aug 2018

@adela2611 No vymýšlala som všelijaké techniky,ale drina to bola..mne kurkuma nechutí ☹ pila som ju v telom mlieku s medom a štipkou korenia + kokosový olej do toho 🙂 🙂 ako dalo sa to,ale som zjavne pohodlná..preto ma napadli tie kapsule..len samozrejme kurkumy by sme museli denne aspon 3-4 g zjesť a horšie sa vstrebáva ..

emimirlen
7. aug 2018

@janka2273 to plnenie muselo byť teda riadne pracne 😉

emimirlen
7. aug 2018

@adela2611 a ako in prosím ťa robíš medicinku? Mohla by som to dávať aj mojim baba, 2 a 4rocky? 😉

janka2273
7. aug 2018

@emimirlen veru bolo 😂😂😂 každú jednu kapsulku som samostatne plnila špeci nástrojom a utlláčala to tam,aby som tam natrepala čo najviac toho 😀😝 Inak aj ja mám niekde recetúru na nejaké liečivé "cukríky" z medu a škorice a tuším kokosového oleja,či ako to bolo😉

adela2611
7. aug 2018

@janka2273 nooo toto s tým medom a mliekom je strašne dobré na odhlienene ked zatekajú soplíky..

janka2273
7. aug 2018

@adela2611 No je to fajn,len keby tá kurkuma nebola taká prachová...preto som tam pridávala kokosový olej,aby sa to troška zjemnilo,no ked som si dala väčšiu dávku,už mi to nechutilo ☹

adela2611
7. aug 2018

@emimirlen úprimne neviem podľa mna s malinké na to aby to vedeli spapať.. lebo zloženie je škorica, kurkuma,č.korenie a trstinový cukor..je to v jednotnom pomere- a dáva sa za č.lyžičku ráno-len neviem ako by to na lyžičke spapali,jedine im s toho urobiť kašičku z trolinkou vody a v striekačke im to dať..no môžem ti spraviť pastilky na cmúlanie..

adela2611
7. aug 2018

@janka2273 Jani čo je väčšia dávka?kolko si si toho dávala? je tam predpísané kolko môžeš kurkumy za den podla hmotnosti.. áno je prachová mne to nevadí..

emimirlen
7. aug 2018

@janka2273 ak by si náhodou natrafila na recept kľudne mi pošli 😉

emimirlen
7. aug 2018

@adela2611 ahaaa tak to hej, s tým by mali isto problém. A pastilky aké? Presne to isté len to nejako rozpustiť a naporcovat?

janka2273
7. aug 2018

@adela2611
@emimirlen Inak kočky samotná škorica s medom je super 🙂 takú kašičku treba hustú spraviť a to aj deti spapajú snád 🙂 tak cca 1:1 škorica je fajn tiež na imunitu

@emimirlen Pozriem zajtra,sú to také domáce pasticky /cukríky na cmúlanie a mám to poznačené niekde,len idem už spať,lebo som vo vlaku nachladla a som K.O..tak frčím na acetylcysteine,kedže sa používa na Sk hlavne ako odhlienovač a na hrdlo atd 🙂 vid Solmucol a aACClong...

adela2611
7. aug 2018

@emimirlen nie nie s tohoto sa nedajú spraviť pastilky-cukríky.. to sa robí s medom napíšem ti zajtra recept..

adela2611
7. aug 2018

@janka2273 tak skoré zotavenie z vlaku..dobrú noc

emimirlen
8. aug 2018

@janka2273 jasné pohoda. My ideme dnes na chatu,domov sa vraciame až v piatok. Hlavne sa vylieč 😋 ten recept vôbec neponáhľa

emimirlen
8. aug 2018

@adela2611 ďakujem krásne,lebo niečo na podporu imunity by som dala aj im,keď ja mám takéto šarapaty a imunita na Tom nesie svoje. Tak ich podporiť čím skôr aj keď viem že sa im ešte len vyvíja ale pokaziť sa prírodnými vecami podľa mňa nemôže nič. Dakujeeeem 😉

janka2273
8. aug 2018

@adela2611
@emimirlen Dakujem babenky 🙂

janka2273
10. aug 2018

@emimirlen
@adela2611 Kočky,dnes som pri smažení placiek makala a naplnila som si 20 toboliek s acetylcysteinom😂😉😘 išla som sa pri tých plackách roztopiť,tak som musela nejako prísť na iné myšlienky a naplňanie bolo fajn 😝

a našla som ten recept na pastilky medové a prišla som na spôsob,ako papať kurkumu,aby mi aj išla dole krkom=kurkumový med 🙂

http://domacaliecba.sk/med-kokosovy-olej-skoric...

http://www.info.sk/sprava/69529/kurkumovy-med-n...

http://horecka.sk/2013/12/kurkuma-s-medom-a-sko...