Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@janka2273
@adela2611 Kočky,ja som na tej stránke dnes našla aj Kurkumu😉 doteraz ju všade vždy mali až za cca 18-20€ a toto aha😍
https://www.bodyworld.sk/extrakt-z-kurkumy-so-s...
V jednej kapsuly až 1000g curcuminu,čo je fajn 🙂 ja som si pár rokov dozadu kupovala v lekárni želatínové kapsulky a plnila som si ich po jednej kurkumou 😂😂😂no vykašlala som sa na to,lebo je to makačka..predávajú ale aj plničky na to ..,no toto predávajú tú podstatnú zložku z kurkumy,ktorá účinkuje protirakovinovo,protizápalovo ,na cukor,pečen atd atd ..mám knižku doma o liečbe kurkumou😉
a tvoju námahu s plnením kapsúl si neviem ani predstaviť klobúk dolu ..
@adela2611 No vymýšlala som všelijaké techniky,ale drina to bola..mne kurkuma nechutí ☹ pila som ju v telom mlieku s medom a štipkou korenia + kokosový olej do toho 🙂 🙂 ako dalo sa to,ale som zjavne pohodlná..preto ma napadli tie kapsule..len samozrejme kurkumy by sme museli denne aspon 3-4 g zjesť a horšie sa vstrebáva ..
@emimirlen úprimne neviem podľa mna s malinké na to aby to vedeli spapať.. lebo zloženie je škorica, kurkuma,č.korenie a trstinový cukor..je to v jednotnom pomere- a dáva sa za č.lyžičku ráno-len neviem ako by to na lyžičke spapali,jedine im s toho urobiť kašičku z trolinkou vody a v striekačke im to dať..no môžem ti spraviť pastilky na cmúlanie..
@adela2611
@emimirlen Inak kočky samotná škorica s medom je super 🙂 takú kašičku treba hustú spraviť a to aj deti spapajú snád 🙂 tak cca 1:1 škorica je fajn tiež na imunitu
@emimirlen Pozriem zajtra,sú to také domáce pasticky /cukríky na cmúlanie a mám to poznačené niekde,len idem už spať,lebo som vo vlaku nachladla a som K.O..tak frčím na acetylcysteine,kedže sa používa na Sk hlavne ako odhlienovač a na hrdlo atd 🙂 vid Solmucol a aACClong...
@emimirlen
@adela2611 Kočky,dnes som pri smažení placiek makala a naplnila som si 20 toboliek s acetylcysteinom😂😉😘 išla som sa pri tých plackách roztopiť,tak som musela nejako prísť na iné myšlienky a naplňanie bolo fajn 😝
a našla som ten recept na pastilky medové a prišla som na spôsob,ako papať kurkumu,aby mi aj išla dole krkom=kurkumový med 🙂
http://domacaliecba.sk/med-kokosovy-olej-skoric...

@adela2611 Dakujem za ❤❤❤😘🌞😉