icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

adela2611
17. aug 2018

@emimirlen z lekárne mám ja flaštičku, u nás ich majú more aj od 4 výrobcov na výber..kúpim ti?

emimirlen
17. aug 2018

@adela2611 coze? Tak som sa možno pýtala v zlých lekárňach. Ešte mi jednu poradili,tak skúsim tam a keď nie tak ti napíšem 😉 ďakujem krásne 😉

janka2273
17. aug 2018

@emimirlen na vyplachy by mali mat aj v lekarni,ci v zdrav potrebach😉pripadne z netu a postačí a klistirovacka,ci velka striekacka s odrezanym koncom 😂😂😍😘
@adela2611 ja som si tiez tie veci dávala sice denne,ale ako ma napadli😉rakytnik som dávala prvý rano a potom v priebehu dňa všetko ostatné ako som mala čas a chuť 😍

adela2611
17. aug 2018

@emimirlen no skús ak nezoženieš rada ti kúpim a pošlem poštou..
@janka2273 šak tolko toho je ,že ozaj si vie každá žena nakombinovať všetko možné čo jej vyhovuje..Sa čudujem takým čo nič nerobia - neužívajú že načo..

emimirlen
17. aug 2018

@janka2273 jj aj mňa napadlo už,že čo som z netu neobjednal. Objednám dnes večer,že môžem aj z dola niečo aplikovat,minimálne repík,alebo to koloidne striebro objednám keď to tak chvalite 😁

emimirlen
17. aug 2018

@adela2611 ďakujem krásne,si zlatá,skúsim dnes na nete pozrieť a objednám najskôr poštou aj s niečím na vyplachy,možno aj to koloidne striebro skúsim.
@janka2273
Inak mnohé ženy ani nevedia že niečo môžu brať,že majú možnosť si aj samé pomôcť,nebyť vás tak tiež nič neviem. Doktorka mi okrem indonalu alebo AMP care nič iné nepodarila,čo je škoda že nepoinformuju aj o takýchto alternatívach 😉

janka2273
17. aug 2018

@adela2611
@emimirlen No pre lekárov je najjednoduchšie odporučiť veci dostupné v lekárni..možno z toho majú aj províziu..mne môj bývalý doktor dal letáčik,ked som začala mať mierne zhoršnú cyto a v lekárni som sa dozvedela,že tá kúra stojí 150€😂😂😂 tak to určite nie😨
Tie výplachy dosť pomáhajú ma kadečo..ja som celý život toto nepotrebovala,lebo som fakt nikdy nemala žiadny gyn.problém a zrazu z ničoho nič toto...šalvia je fajn na výplach,chvostík aj repík,potom koloidné striebro,výplachy céčkom sa robia,alebo ten rakytník na noc na tapon 😉😉 na nakrčok sa idporúča aj soda bikarbona rozmiešaná vo vode...proste kadečo..mne sa to zhoršilo v lete 2016 a už od vtedy sa tomu venujem a priebežne ňúram po nete a zisťujem,čo by na tieto veci bolo vhodné..a ten acetylcystein som našla nie hlavne na imunitu atd,ale špeciálne som to našla ako prostriedok zlepšujúci cytologiu😉

emimirlen
17. aug 2018

@janka2273 no také veci musia odporúčať,lebo sám od seba si ich človek za tú sumu asi zo srandy alebo na skúšku nekúpi. Pekne. Tak hlavne že sú dnes už možnosti a vie sa čo to pohľadať. Aha hmmm a šalviu mám aj čerstvú v záhradke. Koľko toho dať vylúhovať a na ako dlho? Tak ako na čaj? To skúsim. A keď striedas to ptoom,jeden deň taký výplach,druhý taký... A odporúča sa vobec výplachu robiť denne,či ako?! Jj acetylcystein mám stále. Teraz som mala síce pár dní pauzu,kvôli jednému vyšetreniu na alergologii ale už nabieham naspäť naň 😉

janka2273
17. aug 2018

@emimirlen nerobím výplachy denne,tak po kúpaní vonku a po tej bylinkovo-tamponovej kúre,lebo tá trvá 3 dni a počas toho sa odlupne stará sliznica a tú treba vypláchnuť 😉 netreba to proste prehánať,hlavne ak nemáš problémy 🙂 skôr tak raz do týždna max

emimirlen
18. aug 2018

@janka2273 inak našla som si toto,to je presne to o čom hovoríš?
https://www.prezdravie.sk/naturgyn-scarlett-byl...

emimirlen
18. aug 2018

@janka2273 inak vyplachy je lepšie robiť pred menzesom alebo po? Či nezávisle od toho?!

janka2273
18. aug 2018

@emimirlen Dobre si našla,len u nás to vždy najdes takto predražené,ze 1ks vychádza aj 7-8€😥👹pritom to vsetci berú z Číny,su v tom špeciálne čínske biliny asi 8 druhov a krasne to vonia 😉ja som naposledy kupovala 12 ks za necelych 7€😘😜ns tieto predražené im kašľať..uz to cca rok používam...

adela2611
18. aug 2018

@janka2273 Jani a odkial ich kupuješ a vyžšie si písala, že jedna je na 3 dni to máš tolko dní zavedené?

emimirlen
18. aug 2018

@adela2611 čo som čítala tak jeden ten miesok máš mať zavedený 72hodin a užívať tak raz do mesiaca. Ale z akej stránky objednavas by aj mňa zaujímalo 😁

adela2611
18. aug 2018

@emimirlen mne sa to zná dlho, 72 hodín.. tak uvidím že či Janka hodí link kde sú za normálnu cenu a možno skúsim a možno napíše aj jej pocity ked je to tak dlho zavedené..

emimirlen
18. aug 2018

@adela2611 jj inak aj mne sa to zdá dlho ale aj ona písala o 3dnoch,tak ktovie. Uvidíme či nájde za rozumnú cenu 😉

janka2273
18. aug 2018

@emimirlen
@adela2611 ano kočky 3 dni 🙂 vôbec to necítite,je to tenká sterilná gáza a v nej zlisované bylinky do guličky ..a i na tej Sk stránke je to písané,že 72 hodín čo si Ty dala emimirlen 🙂 Dávam si to cca 2x do mesiaca čiste len preventívne,kedže nemám žiadne babské problémy ...
Ja to beriem z Ali,kedže je to tradičná čínska medicína,robia to Číňania a väčšinou to predajcovia na Sk berú rovnako z Číny,len to parádne predražia ☹ Toto balenie som na SK ešte nevidela,ale je to úplne totožné zloženie aj vzhľad,tak je aj dosť možné,že to len prebalia do svojeho,ako je u nás zvykom -píšem o balení guličiek na tej Sk stránke,čo je tu link vyššie.
Ja brávam takéto vid foto,alebo ešte v zlatom obale,ako som dala foto minule 🙂 Používam to už viac ako rok,takže odskúšané...toto som našla teraz,kedže už si potrebujem zas objednať,je tu za túto cenu 12 kusov a poštovné sa neplatí 🙂

janka2273
18. aug 2018

Našla som ešte lacnejšie ,kde kus vychádza na 0,36€ 😝😉 inak tu pridávam aj čiastočný preklad 🙂))

emimirlen
18. aug 2018

@janka2273 ďakujem pozriem na Ali,síce ja zvyknem z ebayu objednavat,tak pozriem aj tam 😉 ďakujem pekne. Isto odskusam 😉

janka2273
18. aug 2018

@emimirlen Ja som si práve objednala 🙂 do ali vo vyhladávači napíš herbal tampon,alebo skús aj inde mrknúť,či to nemajú 😉 mne to strašne pekne vonia a vonia to aj po tých 3 dňoch 😝😅😉

janka2273
18. aug 2018

@emimirlen Inak tam si mrkni aj tú vecičku na výplachy 🙂 aj tieto jednoduché sa dajú kupiť

emimirlen
19. aug 2018

@janka2273 ďakujem krásne za tipy 😘 objednané,už len vyčkať na doručenie. Už som si mala dávno takto objednať a nie po lekárňach sa vypytovať 😉 najviac som zvedavá na tie bilinkove vrecúška 😁

janka2273
19. aug 2018

@emimirlen odkiaľ si objednala?

emimirlen
19. aug 2018

@janka2273 z ebayu nakoniec,všetko tam bolo a plno na výber. 😉

janka2273
19. aug 2018

@emimirlen no super😘 ceny asi podobne,hej?

emimirlen
19. aug 2018

@janka2273 presne to isté,síce bylinkove guličky stali 4,60. Pár centov viac ale fľaštička to isté 😉

janka2273
19. aug 2018

@emimirlen Tak som zvedavá,komu skôr dorazia 😝😝😉 ja som to doniesla aj mojej dr.,nech vyskúša a povie mi svoj názor na to 😉😍

emimirlen
20. aug 2018

@janka2273 juj tak to potom isto napíš čo povedala 😉

janka2273
20. aug 2018

@emimirlen ok,ale az v decembri mám ďalšiu kontrolu po pol roku😘

emimirlen
21. aug 2018

@janka2273 tak potom isto napíš čo povedala 😉