Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@emimirlen na vyplachy by mali mat aj v lekarni,ci v zdrav potrebach😉pripadne z netu a postačí a klistirovacka,ci velka striekacka s odrezanym koncom 😂😂😍😘
@adela2611 ja som si tiez tie veci dávala sice denne,ale ako ma napadli😉rakytnik som dávala prvý rano a potom v priebehu dňa všetko ostatné ako som mala čas a chuť 😍
@adela2611 ďakujem krásne,si zlatá,skúsim dnes na nete pozrieť a objednám najskôr poštou aj s niečím na vyplachy,možno aj to koloidne striebro skúsim.
@janka2273
Inak mnohé ženy ani nevedia že niečo môžu brať,že majú možnosť si aj samé pomôcť,nebyť vás tak tiež nič neviem. Doktorka mi okrem indonalu alebo AMP care nič iné nepodarila,čo je škoda že nepoinformuju aj o takýchto alternatívach 😉
@adela2611
@emimirlen No pre lekárov je najjednoduchšie odporučiť veci dostupné v lekárni..možno z toho majú aj províziu..mne môj bývalý doktor dal letáčik,ked som začala mať mierne zhoršnú cyto a v lekárni som sa dozvedela,že tá kúra stojí 150€😂😂😂 tak to určite nie😨
Tie výplachy dosť pomáhajú ma kadečo..ja som celý život toto nepotrebovala,lebo som fakt nikdy nemala žiadny gyn.problém a zrazu z ničoho nič toto...šalvia je fajn na výplach,chvostík aj repík,potom koloidné striebro,výplachy céčkom sa robia,alebo ten rakytník na noc na tapon 😉😉 na nakrčok sa idporúča aj soda bikarbona rozmiešaná vo vode...proste kadečo..mne sa to zhoršilo v lete 2016 a už od vtedy sa tomu venujem a priebežne ňúram po nete a zisťujem,čo by na tieto veci bolo vhodné..a ten acetylcystein som našla nie hlavne na imunitu atd,ale špeciálne som to našla ako prostriedok zlepšujúci cytologiu😉
@janka2273 no také veci musia odporúčať,lebo sám od seba si ich človek za tú sumu asi zo srandy alebo na skúšku nekúpi. Pekne. Tak hlavne že sú dnes už možnosti a vie sa čo to pohľadať. Aha hmmm a šalviu mám aj čerstvú v záhradke. Koľko toho dať vylúhovať a na ako dlho? Tak ako na čaj? To skúsim. A keď striedas to ptoom,jeden deň taký výplach,druhý taký... A odporúča sa vobec výplachu robiť denne,či ako?! Jj acetylcystein mám stále. Teraz som mala síce pár dní pauzu,kvôli jednému vyšetreniu na alergologii ale už nabieham naspäť naň 😉
@janka2273 inak našla som si toto,to je presne to o čom hovoríš?
https://www.prezdravie.sk/naturgyn-scarlett-byl...
@emimirlen Dobre si našla,len u nás to vždy najdes takto predražené,ze 1ks vychádza aj 7-8€😥👹pritom to vsetci berú z Číny,su v tom špeciálne čínske biliny asi 8 druhov a krasne to vonia 😉ja som naposledy kupovala 12 ks za necelych 7€😘😜ns tieto predražené im kašľať..uz to cca rok používam...
@emimirlen
@adela2611 ano kočky 3 dni 🙂 vôbec to necítite,je to tenká sterilná gáza a v nej zlisované bylinky do guličky ..a i na tej Sk stránke je to písané,že 72 hodín čo si Ty dala emimirlen 🙂 Dávam si to cca 2x do mesiaca čiste len preventívne,kedže nemám žiadne babské problémy ...
Ja to beriem z Ali,kedže je to tradičná čínska medicína,robia to Číňania a väčšinou to predajcovia na Sk berú rovnako z Číny,len to parádne predražia ☹ Toto balenie som na SK ešte nevidela,ale je to úplne totožné zloženie aj vzhľad,tak je aj dosť možné,že to len prebalia do svojeho,ako je u nás zvykom -píšem o balení guličiek na tej Sk stránke,čo je tu link vyššie.
Ja brávam takéto vid foto,alebo ešte v zlatom obale,ako som dala foto minule 🙂 Používam to už viac ako rok,takže odskúšané...toto som našla teraz,kedže už si potrebujem zas objednať,je tu za túto cenu 12 kusov a poštovné sa neplatí 🙂

@emimirlen z lekárne mám ja flaštičku, u nás ich majú more aj od 4 výrobcov na výber..kúpim ti?