Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@janka2273 v poriadku, dakujem ti 😊
@janka2273 dnes som bola na tej konzultácii. Tak najprv mi povedal, že treba ešte odrezať trošku lebo to siaha do cervikálnej oblasti. Ale potom povedal ( možno kvôli mojej vystrašenej tvári 😊), že sa stretneme za 3 mesiace na kontrole a potom uvidime podla výsledkov ako ďalej.
Tak už mám doma 1000mg c vitamín, pijem aróniu, rakytníkovú šťavu. Skúsim asi nejaké výplachy a uvidíme.
@bublinka8582 prosím odkial máš rakytníkovú šťavu?
@adela2611 šťavu kúpiš bežne v obchodíkoch so zdravou výživou 🙂
@bublinka8582 1000mg céčka je málo,tak si dávaj aspon 2-3x denne..mne tieto tabletkové formy céčka ani na nádchu nezaberali,používam len práškové ...no som teda zvedavá,čo Ti povie o 3 mesiace..v každom prípade držím palce ! 🙂
@adela2611 boli v meste na jarmoku, tam som si kupila. Toto je ich stranka www.zamio.sk
@janka2273 davam si 2-3x ako pises a niekedy aj 2 naraz. Kolko ty odporucas na den, aku davku?
@bublinka8582 a to berieš vkuse? Či si to dávaš ako 3 mesačnú kúru?! Tak ako rakytnikovy olej?
@emimirlen Vo vyšších dávkach beriem len ked som dosť nachladnutá,ako napr teraz ☹ cca aj 6 až 8gramov denne..inak pijem céčko vo vode rozpustené približne 2 gramy každý den..rakytník som teraz nasadila po dlhej dobe a nechám si ho asi celú zimu s malou prestávkou rovnako ako D3,toho si dávam aspon 6000 IU denne..inak beriem doplnky tak "nárazovo" čo ma kedy napadne a na čo mám chuť 🙂 hlavne ten peľ a acetylcystein,razmýšlam nad koloidným striebrom a propolisom ešte😉
@emimirlen odpisujem Tebe a mala som :
@bublinka8582 😂😘 ale ved sa chápeme určite 😉
@adela2611 To píšu preto,lebo to pred nejakým časom EU zakázala predávať na vnútorné použitie,tak to maskujú takýmto popisom😉 je to v pohode na pitie i výplachy,či inhaláciu,ved to kozmonautom dávkovali už pred mnohými rokni ako jeden z najspolahlivejších prostriedkov proti baktériam a vírusom 😉 len naša Eu musí zas vymýšlať somariny..ja som to kedysi aj sama robila,mali sme taký prístroj na výrobu i meranie hodnoty 🙂 je to super účinná vecička,mám doma aj kopec popísaného o tom ...
@adela2611 🙂 ppm je počet častíc striebra =koncentrácia nanočastíc v roztoku... čiže čím je vyššia hodnota,tak tým je to silnejšie..na vnútorné užívanie je dobrá cca 20 až 25 koncentrácia..len je otázne,či to aj takú koncentráciu má,nakolko som si naštudovala v minulosti,že to dosť rýchle stráca na sile skladovaním,,čiže najlepšie je práve čersto vyrobené 🙂 chcelo by to ten merač koncentrácie na to 🙂 je to výborné aj na výplachy,kedže je to menšie ako vírus a dostane sa to do neho 😉 myslím samozrejme nanočasticu striebra 😉😘
@emimirlen malo by,len ja som na tento koloid striebra úplne zabudla,ked som mala problémy,až cca pred rokom ma to napadlo,,len fakt neviem,či tie kupované budú také kvalitné..ale sú aj ľudia,čo to vyrábajú 🙂 Striebro sa používalo už pradávno a ľudia vedeli,aké ma účinky proti patogénom 😉
@adela2611 😂😂😂 aj nabudúce 😘 skús sa niekde u vás spýtať po "zdravíčkach" či to niekto nevyrába? ,mala by si aspon nejakú záruku kvality 😉 alebo je možné,že to najak vedia zakonzervovať a nestráca to na sile,ked to dávajú na predaj do obchodov a lekární...a inak výroba je zaujímavá..z takých paličiek striebra sa to špeciálnym prístrojom akoby "vylúhuje" do vody /čistej kvalitnej H2O 🙂
@emimirlen veľa vecí je zaujímavých a dosť účinných,len sa až tak bežne nepoužívajú,nakolko nám vedia nanútiť dosť predražených neúčinných somarín a dobré a účinné veci sa "schovávajú" nakolko sú lacnejšie 😉
napríklad aj Kremelina je výborná..čítala si niekde o nej? sú to malinkaté časti kremíka ostrejšie ako diamant a dostanú sú v pohode do patogénov a zničia ich 🙂 mám to doma už roky,len mi to nešmakuje,chutí to ako rozpustená krieda vo vode😂😂😘😉
v každom prípade,keby som mala užívať všetko ,čo ma napadne a je overené,mala by som o celodenný program postarané😂😂😂 a kedže sa držím hesla,že nič netreba prehánať,tak beriem len to,čo ma napadne a na čo mám chuť 🙂
moja silná nádcha a brutál únava ma prešla za 2 dni,dávala som si 2x denne za poriadnu lyžicu rakytníka a zapíjala to domácim bazovým sirupom s lyžičkou céčka (cca 3g) a vybavené 😉
inak na imunitu odporúčam spraviť si sirup z plodov bazy--neviem,či som vám to tu už písala? tento rok som robila 1x a bomba !!! nádherná farba,úžasná chuť a odporúča sa na chrípky a podobné ochorenia 😉 len som bola lenivá a išla som bazu zbierať,až ked už skoro nebola,tak som mala cca 2 litre😉
@emimirlen zacala som to pit len teraz, nemala som nijake plany. Tak uvidime. Najlepsie by bolo zohnat si ten olej.
@janka2273 to je super, ze ta nadcha presla za 2 dni. Bojujeme teraz akurat s dcerinym kaslom.
Ako robis ten bazovy sirup?
To cecko ty beries ake?
Inak baby predtym ako ste zacali mat problemi s HPV a tak, nemali ste problemi vo vztahu?

@janka2273 Jani aj ja si prosím na ku kontakt, tiež by som si vzala..dakujem