Kopček po vybratí znamienka: Čo robiť?
Pred pol rokom mi vyberali znamienko. Vsetko bolo v poriadku rana sa zahojila. Teraz sa mi spravil kopcek . Vyzera to ako tukova hrcka
Ono to tak nie len že vyzerá ale je to tuková hrčka. Ak nerastie ďalej, tak netreba riešiť. Mne dokonca sama zmizla po čase (2-3r)
@denkabemommy zobudila som sa rano ze ma tam nieco boli.mam to o spetku vacsie a je to cervene.ako zapalene pod kozou
To je skor zapalena ta jazva, mne sa to vie spraviť cez strie
@dadka1997 takze to nemam riesit?
Keloid? 🤷♀️
Je to zapalene, ukazat chirurgovi
Mne lekár vravel po zákroku ze ak sa spraví na jazve kopcek tak sa mám ozvať. Cca po pol roku to vyskočilo, aj som chcela telefonovať ale nejak som sa na to vykašľala a zmizlo zo samo po pár mesiacoch
Ja mam taku aj po znamienku, aj po operacii ruky a brucha. Vzdy hojenie ze pekna rovna ciarka a potom kopec… Bolo mi povedane ze vraj mam sklon ku keloidnym jazvam, prosto telo vytvara viac kolagenu v tej ”poranenej casti” vacsina tych mojich jaziev casom “splasla” ostal len taky vacsi flak. Zvykla som natierat bioilom aj minlekar predpisal contratubex ale nemam pocit zeby to malo ucinok, ozaj len casom zjemneli tie jazvy…
@dally55
@butterflyeffect aha nestretla som sa este s tym.uvidim posledujem.dala som si nato framykoin

Foto