Kožný tuk na viečku a v oku
Ahojte najde sa tu niekto kto by mi vedel povedat coto je ? Mam to na viecku a aj v oku a zacina sa mi to robit aj v druhom oku z vnutra ( prikladam aj fotku ) ma to niekto? Co s tym? Ako sa to odstranuje ? 🙄

Fotka je velmi nekvalitna! Vyzera to na milie, dtobne biele ako keby perlicky, vytvaraju sa v okoli oci, ust… kremy a maste su zbytocne, navstivit zrucnu kozmeticku, odstranit sa to da len mechanicky. Doma by som to sama neodstranovala, moze sa to zapalit..vznikaju pri hormonalnej nerovnovahe alebo nevhodne zvolenej kozmetike.. a neviem ci tento prispevok patri do kategorie “intimne zdravotne problemy”
@taktotedanie no neviem ako si inac sfotit to oko lepsie a sorry tak Nevedela som kam tento prispevok patri.. snad ma tu baby neukamenuju len som chcela poradit nic viac nic menej…
@drzaopica dakujem.. no skusim googlit lebo o tom som este nepocula 😀
To treba napichnut ihlou a vytlačiť, ak to je milia
Je to milia, treba to dať von.Robia to kozmeticky, napichnu sterilnom ihlou a vytlačia. Na oku je to ale celkom bolestivé. Ale treba to dať von, môže narásť.

Vyzerá to ako milia nie?tuk sa robí väčšinou pod okom a má iný tvar, ale nemusím mať pravdu