icon

Kŕče do lýtka: Mám sa báť z vážnych dôvodov?

nikol1288
15. jan 2025

Baby stala sa mi taka vec vcera vecer ze o 3:00 som dostala neskutocny krc do litka a ked konecne zacal prestavat nabral este vacsiu intenzitu a takto 3-4x dokola uz som az plakala od bolesti a myslela som ze mi roztrhne litko. Potom ked to teoska ustalo ostala mi cela strpnuta noha, nemohla som hybat prstami na nohach. Mam sedavu robotu a musim tu nosit vysoke topanky plus nadvaha ako chapem ale bojim sa. Dnes od rana ako neham tak stale ma taha to litko akoby zas mam dostat krc. Dala som si teraz magnezium . Zajtra pojdem k dr ale chcem sa spytat mam stresovat? nemam nohu ani horucu ani napuchnutu lebo prve co som sa zlakla ci sa mi nezapchala cieva...

adiranka
15. jan 2025

zarad aj viac bananov do stravy. magnezium si kludne davaj aj po 2 tbl 3x denne. tiez som takto chytavala taketo ukrutne krce do lytok.

pralinka86
15. jan 2025

Zacni s magnaziom a vela vela tekutin, cista voda, ci caj, nie sladene

petruldo
15. jan 2025

@nikol1288 neviem vo by si robila, keby si mala kŕče ako ja, bežne mám kŕče v látku aj na predkoleni naraz. Prsty na nohách, priehlavky, najhoršie bolo pod bradou a pri kľudnej kosti. Takže klud a veľa kvalitného magnézia a menej hystérie

lila246
15. jan 2025

Magnezium si daj kazdy vecer pred spanim 🙂

mamina7070
15. jan 2025

okrem napisaneho teda magnezko a vapnik pridaj lioton gel a skus aj detralex na posilnenie ciev vsetko volnopredajne
najprv skus nemusis hned k lekarovi toto je bezna vec

plus mozes pustat studenu vodu na lytka pri sprchovani

nikol1288
autor
15. jan 2025

@mamina7070 mam doma magnezium take v sacku magnosolv to som si dala aj rano tak si dam aj pred spanim a verim ze uz to nezazijem . Bol to nechutny krc ktory nie a nie prestat. Hned som myslela na najhorsie ze sa mi cieva upchala a hodinu som si potom nohu sledovala ani som poriadne nespala