Krčné mandle
Baby, mam otazku... Davali ste si niektora vyberat mandle krcne??? Zistili ze mam chronicky zapal mandli a mam tam hnis. Uz 2 krat mi vytlacali a vraj sa bude stale tvorit, ze mam dat vybrat... Ake mate skusenosti s vybranymi mandlami???? Dakujem...
@katarinabelakova a mali ste na mandlach také niečo jak ja pred mesiacom som mala angínu
@wasabka a mam stim ísť za obvodným lekárom on len posúdil podľa toho čo som mu povedala lebo som bola v karantene komunikovali sme len cez telefón a povedal že to je angina hovorila som aj to čo mám na mandlí a on povedal že to je čapik fakt neviem ani ja som zúfalá stoho aj sa veľmi bojím
@sara9567 ja by som isla k obvodnému akurát pre výmenný lístok na ORL ak už máte po karantene, na ORL by som zavolala a objednala sa (co najskôr pre svoj pokoj a kľud) , podľa mňa to posúdi najlepsie odborný lekár, nasadí liečbu alebo povie co ďalej. Verim ze sa bojíte, to je normálne... Držím palce.
Dobri deň prosím vás poraďte mi boli ma už visie 5 mesiacov na boku obe strany hrdle neviem boli ma stoho aj uho no mam stoho teploty každý deň už neviem čo mám robiť prosím vás poraďte mi ďakujem za každú odpoveď
Vybrali mi v 15 rokoch dovtedy nonstop anginy zapaly antibiotika abscesy..nebol to prijemny zakrok ale odvtedy mam svaty pokoj.mojej mame vyberali tiez okolo 25ky..
Mne uz nezaberali atb zapal bol celotelovy hrozila otrava krvi nebolo na co cakat.

@wasabka a ste mali také niečo jak ja na mandlí no predtým som mala angínu mala som ju opuchnutu bolelo ma hrdlo nemohla som prehltnúť ale po dobrati antiobiotik mi odpuchlo a ostalo mi to tak jak vidíte na fotke ale neboli má nič ani teploty nemam len mi to tam vadi a občas zaskaslt mi treba