icon

Krčné mandle

katarinabelakova
16. júl 2016

Baby, mam otazku... Davali ste si niektora vyberat mandle krcne??? Zistili ze mam chronicky zapal mandli a mam tam hnis. Uz 2 krat mi vytlacali a vraj sa bude stale tvorit, ze mam dat vybrat... Ake mate skusenosti s vybranymi mandlami???? Dakujem...

Strana
z2
sara9567
24. mar 2021

@wasabka a ste mali také niečo jak ja na mandlí no predtým som mala angínu mala som ju opuchnutu bolelo ma hrdlo nemohla som prehltnúť ale po dobrati antiobiotik mi odpuchlo a ostalo mi to tak jak vidíte na fotke ale neboli má nič ani teploty nemam len mi to tam vadi a občas zaskaslt mi treba

sara9567
24. mar 2021

@katarinabelakova a mali ste na mandlach také niečo jak ja pred mesiacom som mala angínu

wasabka
24. mar 2021

@sara9567 ja som mala uplne "derave" cele madle a na nich capy a hnis, ale take ako vy asi nie, takze moc s tym asi nepomozem ,

sara9567
24. mar 2021

@wasabka a nemôže byť to čapík ?alebo abcess

wasabka
24. mar 2021

@sara9567 capik podľa mna nie, ten je biely to je podľa mna skôr niečo take ako zdurene, opuch alebo možno aj absces 🤷‍♀️

sara9567
24. mar 2021

@wasabka a mam stim ísť za obvodným lekárom on len posúdil podľa toho čo som mu povedala lebo som bola v karantene komunikovali sme len cez telefón a povedal že to je angina hovorila som aj to čo mám na mandlí a on povedal že to je čapik fakt neviem ani ja som zúfalá stoho aj sa veľmi bojím

wasabka
24. mar 2021

@sara9567 ja by som isla k obvodnému akurát pre výmenný lístok na ORL ak už máte po karantene, na ORL by som zavolala a objednala sa (co najskôr pre svoj pokoj a kľud) , podľa mňa to posúdi najlepsie odborný lekár, nasadí liečbu alebo povie co ďalej. Verim ze sa bojíte, to je normálne... Držím palce.

sara9567
24. mar 2021

@wasabka dakujem

karolanna
25. feb 2022

Dobri deň prosím vás poraďte mi boli ma už visie 5 mesiacov na boku obe strany hrdle neviem boli ma stoho aj uho no mam stoho teploty každý deň už neviem čo mám robiť prosím vás poraďte mi ďakujem za každú odpoveď

lenka469
26. feb 2022

@karolanna treba ist k lekarovi.

saxana000
26. feb 2022

Vybrali mi v 15 rokoch dovtedy nonstop anginy zapaly antibiotika abscesy..nebol to prijemny zakrok ale odvtedy mam svaty pokoj.mojej mame vyberali tiez okolo 25ky..

karolanna
10. mar 2022

@saxana000 ale boleli vás aj mandle ?

saxana000
10. mar 2022

@karolanna ano pri kazdom zapale neskutocne bolesti pri prehltani a ku koncu uz aj stazene dychanie kvoli abscesom.

karolanna
11. mar 2022

@saxana000 aj ja tak nam az večer sa prebudim zo sna musim sa napiť vodí lebo cítim ze dusi ma niečo ach strašne. Ináč som sa dopočul že vonku madle môžu vyzerať dobre ale zvnútra sú zlé

saxana000
11. mar 2022

Mne uz nezaberali atb zapal bol celotelovy hrozila otrava krvi nebolo na co cakat.

karolanna
11. mar 2022

@saxana000 ja som prisla z rakúska. Som na sk musim ísť k lekarake ako zistili vám že máte problém z mandľami.? Ako sa dá zistiť??

Strana
z2