icon

Krčné mandle a zdravotné problémy

smejo955
30. nov 2015

Pekný deň prajem, chcela by som sa poradiť ohľadom krcnych mandli. Dúfam že sa nájde niekto s podobným problémom.
Ešte cez leto som dostala zihlavku,svrbive vyrazky po tele.Hľadala sa dlho príčina čo ju mohlo vyvolať všetky výsledky som mala v poriadku okrem mandli,tam mi našli zlatého stafylokoka.Mandle som mala chronicky zapálené pretože som do roka mala hnisavu anginu aj šesť krát.Tak som podstúpila výber mandli s tým že doktor povedal ze aj to môže byť spúšťač zihlavky.Už som po vybere tri týždne no zihlavku stále mám.Preto by som potrebovala radu, dúfam že sa niekto nájde a poradí mi. Teda vlastne či po vybere mandli ešte bude nejaký čas trvať kým sa mi pokožka upokojí???

kikuska183
1. dec 2015
Používateľ kikuska183 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kikuska183.

@smejo955
ahoj, možno by ti pomohol regeneračný sprej zo skalnej ruže a treba podporiť imunitný systém s výborným produktom 21 c immunity. Ja som s týmito produktami veľmi spokojná. Vieš si to pozrieť na eshope islandoflife.sk

sintra
1. dec 2015

na alergo-imunologii si bola? Tym by som zacala.

smejo955
autor
1. dec 2015

Nebola som ešte na alergo-imunologii ale už som liečenu imunitu mala...no na mandliach mi našli toho zlatého stafylokoka tak som dúfala že po odstránení mandli mi zihlavka zmizne no zatiaľ sa ma stále drží a sú to tri týždne od výberu. Ale na alergo imunológiu určite pôjdem

filipka3
Odpoveď bola odstránená