Kresťanská gynekologická ambulancia v Žiline
Chcem upozorniť na to že od septembra v Žiline funguje kresťanská ambulancia.
Ordinuje v nej výborný Gynekológ Mudr. Ivan Wallenfels, ktorý bol predtým v FN v Trenčíne.
Názov ambulancie je Gianna n.o
@navan
@vilkaamalka dievčata s tou kontrolou zo spodu sa trocha mylite. To len u nas maju lekari zaužívané tak časte kontroly. V zaHRaaničí to napríklad nerobia. Ono kontroly zo spodu môžu byť kontraproduktívne. Ale chápem, že ženám, ktoré su tu na Slovesnku zvyknuté na takýto postup to môže pripadať neštandardné. NApríklad s tou váhou bábätkka.... Tento doktor nieje taký klasický prístrojový, teda je si absolutne vedomí toho, že odchylka váhy podla sona môže byť dosť velká, asi aj preto je zdržanlivý pri vyslovovaní týchto hodnôt. Nerraz sa stáva, že lekár mamičku celý čas straší ake bude dieťa velké, či malé a nakoniec je to uplne v poriadku. Su lekari a lekári. Niektorí su vyslovene prístrojoví a chránia sa hodnotami na nom a prikladaju im velku váhu. Potom su lekári, ktorí su si vedomí nedostatkou techniky a prístrojov a preto im neprikladaju až tak velky hodnotu a pokial niesu namerané hodnoty patologické radšej nezaťažuju mamičku hodnotami, ktoré v realite môžu byť celkom iné.
Ahojte kočky, ja by som sa chcela spýtať či je doktor Wallenfels aj pôrodník?
No ja som prvé rodila v PB, ale keďže mi tam zbytočne pomohli k cisárskemu a druhé by mi nedovolili rodiť normálne, tak musím ísť do inej nemocnice. Mám na výber TN a Žilinu. Vzhľadom na to, že môj muž pracuje v Žiline je dosť od ruky aby bežal do TN za nami, takže preto chcem ísť do Žiliny. Aj pre mňa je jednoduchšie ísť na prietoky a posledné poradne (ak ich stihnem) do ZA.
@froglet Ahojky.Ja som 2x rodila v žilinskej pôrodnici a môžem ti ju vrelo odporučiť. Mám aj veľa kamarátok okolo mňa čo tu rodili a vôbec sa nesťažujú a nemali žiadny problém. Naposledy som rodila v decembri 2013. Je síce pravda, že je tá naša nemocnica schátralá a tak je určite lepšie ísť na nadštandard. Ale sestričky a lekári sú fajn a veľmi mi pomohli.
@evittam ďakujem. Ja som aj na Považskú všeličo počula, každý má iné predstavy a iný názor. Ja sa na prístup v PB nemôžem sťažovať až na jednu sestričku na novorodeneckom boli všetci veľmi zlatí, len škoda toho cisárskeho a bohužiaľ Považská už po prvom cisárskom nedovoľuje normálny pôrod inak by som tam išla zas, keďže to mám aj najbližšie. Len teraz mám ešte dilemu či sa tam stihnem dostať aj pred pôrodom, keďže moja lekárky mi dala poradňu až o 5 týždňov Čo budem v 36 tt a malého som rodila v 37tt (potom by som mala ísť s kartou do ZA). Primár mi napísal, že vyšetrenie a doporučenie sa dá realizovať na príjmovej ambulancii, tak neviem či tam mám ísť radšej ešte pred tou poslednou poradňou u mojej lekárky?
@froglet tak ak si rodila tak skôr, tak by som asi aj išla skôr, veď za opýtanie nič nedáš...A kedy si mala cisársky? Lebo ono skoro všade do dvoch rokov ani neodporúčajú rodiť normálne a niekedy vôbec, nakoľko ak by si moc musela tlačiť, tak sa ti môže roztrhať prvá jazva a to by bola katastrofa, preto to lekári moc nechcú.......Oni na to majú dôvod, nerobia to len tak, že ich to baví alebo je to jednoduchšie....
@evittam No to je prave problem Povazskej, ich nic nezaujima. Ked si mala prvy cisarsky, tak dalsi musis mat tiez. Ja mam dobry odstup. Bude to nieco cez dva roky. Primar zo ZA mi napisal, ze zalezi preco bol prvy cisarsky a aky je sucasny stav a moj prvy cisarsky (co zhodnotila aj moja lekarka) bol zbytocni,takze nechcem byt zbytocne "odsudena" na dalsi. Kamaratke tam tiez urobili zbytocny cisarsky a teraz druhe rodila po roku a tristvrte normalne,ale uz v TN. Asi im do tej Ziliny zavolam,ci teda mam prist skor, alebo az po tej poradni.
ahojte, kedy od ktorého tt sa chodí u doktora Wallensfela na pásy?ďakujem
zienky, chcem sa spytat, ci sa za rok nieco nezmenilo... ci nahodou MUDr. Wallenfels uz nema zmluvu niekde a da sa k nemu napr. zazmluvnit k porodu? viete? vopred dik
No mne by stacilo keby sa moj dr. Zakazdim nepytal ci chcem HAK. A ze moja choroba (NEUROFIBROMATOZA) na to nema vyznam. Ma.. Bola som na prednaske a fest mi moze HAK ublizit.
@kohutovci Gianna n.o. je nezisková organizácia a neplatí sa u nich vôbec nič, takze aká komercia? Mimochodom u predchádzajúceho gynekológa som platila pomaly za všetko a predpisoval len najdrahšie lieky aby mal čo najväčší zisk 🙂 tento predpisuje lieky ktoré sú hlavne na prirodnejsej báze, a veľmi lacné.... A navyše mudr. Wallenfels je neskutočný odborník. Lieči neplodnosť! Narozdiel od bežných gynekológov, ktorí posielajú na umelé oplodnenia, on hľadá príčinu a pomáha otehotnieť prirodzenou cestou ženám ktorým nepomohlo ani drahé umelé oplodnenie na ktoré ich poslali PSEUDO ODBORNÍCI.......presne je vidieť že za to že niekto je neveriaci tak hneď musí útočiť na to že je to kresťanský gynekológ a pritom škoda že nevedia o čom hovoria 🙂 🙂 🙂
@anjelicek26 pred rozhodnutím pacientky že chce byť pacientkou Dr. Wallenfelsa je vždy oboznámená s ich filozofiou a je to jej rozhodnutie tak aké vnucovanie názorov alebo rozhodnutí? 😀 nechápem prečo sa tu do toho obuvate keď ste nevideli jeho úspechy 🙂 🙂 🙂 ale nevadí aj pre takých slnko svieti ;)
@katarinakatty netusim ako sa ti podaril oznacit moj nick, lebo ani som netusila, ze existuje takato tema 😀 urcite bol tvoj prispevok adresovany niekomu inemu 😉
@kohutovci bol adresovaný tebe ;) keďže si tento príspevok komentovala v minulosti a nedalo mi nereagovat.
@kohutovci ;)
@katarinakatty fiiha, vidis,, uplne som nato zabudla 😀
Neviete prosim, ci Mudr. Wallenfels este prijima nove pacientky? ...neviem sa tam dovolat...
@luciola ahoj, chcem sa opytat, ci ma pan doktor na ambulancii sono prsnikov, niektory maju na to atestaciu a pri poslednom doktorovi ma to strasne hnevalo, ze som sa musela zvlast objednavat inde na prsniky, a trvalo to dlho...pristahovali sme sa z vychodu, tak hladam dobreho doktora a tiez aby som nemusela behat po celej ziline, kedze ju este tak nepoznam
@katkabaska ahoj doktor je to super ale sono prsnikov nema teda do tohto roka do januara nemal objednala si sa nan v žiline v nemocnici.
@luciola dakujem pekne za info, cize da sa ist na sono prsnikov do nemocnice?? tam by som trafila 🙂 je to na dlho tam??

@vilkaamalka ahoj, to ma zarazilo, ale je to mozne, urcite neni dokonaly, ale to fakt takto? to je naozaj zvlastne, ja mam super skusenost aj ine baby.. a inak ako sa mate, vsetko nakoniec dobre?