Krv a bielkoviny v moči
Ahojte pred dvoma týždňami ma bolelo brucho aj kríže chodila som často na wc. Ráno som bola u lekárky odniesla moč, vyšli tam krv bielkoviny a baktérie. Dostala som antibiotika kontrolný moč aj krv bola dobra aj usg bolo v poriadku.Teraz po 2 týždňoch sa mi to zas vrátilo. Zas bolesti krížov, časté močenie, bolesť brucha. Robila som si domáce pásiky na moč tam tiež vyšlo zas krv bielkoviny a vyššie ph. Má niekto skúsenosti? Nemám pri potrebe ani pálenie ani nič. Len ma bolia kríže brucho a často chodím na malú potrebu. Posledne dva týždne mám aj vyšší tlak. Max do 140/92. Bojím sa že mi zlyhávajú obličky.
Nemáš obličkové kamene? Z toho môže byť krv v moci
@anonym_992451 pravdepodobne nie
@anonym_autor Toto môže byť dôvod recidívy.V prípade,ze sa urobia kultivácie a citlivosť, šanca na trvalý výsledok je väčšia.Pisem väčšia,lebo nie je to všetko, čo je potrebné urobiť,aby sa zápal nevrátil.Osvedcilo sa mi dostatočne piť/aj urologicky čaj/a pravidelne vyprazdnovat.Krize a brucho si chránim, vyhýbam sa pobehovaniu naboso,aj keď mi nie je zima
Môj brat mal v moči bielkoviny veľa a mal choru pečeň a neskôr mu zlyhala čakal na transplantaciu a potom aj s pankreasom.A dlho sa mu opakovali zápaly. Ked preliečil do 2 týždňov to bolo nazad.A neskôr sa mu pokazila pečeň a pankreas.Aj pri myelomoch su vysoke bielkoviny a krv v moči.Nemusia to byť obličky len.
Môj brat mal v moči bielkoviny veľa a mal choru pečeň a neskôr mu zlyhala čakal na transplantaciu a potom aj s pankreasom.A dlho sa mu opakovali zápaly. Ked preliečil do 2 týždňov to bolo nazad.A neskôr sa mu pokazila pečeň a pankreas.Aj pri myelomoch su vysoke bielkoviny a krv v moči.Nemusia to byť obličky len.
@alickapusinka pečeňové testy som mala v poriadku,zajtra mám usg brucha tak aj tam to snáď bude v pohode
@alickapusinka pečeňové testy som mala v poriadku,zajtra mám usg brucha tak aj tam to snáď bude v pohode
@anonym_autor no ved hej ale ak je krv v moči to by ma veľmi znepokojovalo.

@motylik2559 ďakujem 🙂 dúfam že to už poriesim fakt nikdy som s tým nemala problémy a teraz už druhý krát
@anonym_autor Vies ono napr. funkcne poskodenie obliciek ma 5 stadii...a je lepsie to vylucit, nech si pokojna alebo potvrdit a budes sledovana nefrologom. Samozrejme nechcem ta strasit, to urcite nie, ale rozhodne to treba riesit. Este si skus aj sem tam merat tlak - na 3x. Odsleduj si ci ho nemas vysoky, alebo zvyseny. Priebezne kym pojdes k nefrologovi ho meraj, nemusis kazdy den, tak staci obcasne, len aby si mala cca prehlad o nom, lebo ak sa ta bude pytat aky mavas tlak, nech vies povedat ci ho mavas v norme alebo nie. Oni ti aj tam zmeraju, ale prevazne chcu aj z predoslych obdobi vediet, ci je ok, ci nie.