Krv v moči
Ahojte
Testovala som si moč s diag. prúžkami a stale mam v moči krv aj u dr ked som bola tak mi testovala rovnako moč a vsetko okej ale mam tam krv.
Nič iné mi ale nieje 🤔 žiadne problémy... Mate to niekto rovnako? Dostali ste nejakú rozumnú odpoveď od dr?
Nepíš sem, zbytočné - smer urológia. Nemusí to byť nič a môže to byť všetko. To že ti Katka napíše, že to mala z ATB Tebe nepomôže, potrebuješ poriadne vyšetrenie.
Bez na urologiu
Treba to liecit
Nepíš sem, zbytočné - smer urológia. Nemusí to byť nič a môže to byť všetko. To že ti Katka napíše, že to mala z ATB Tebe nepomôže, potrebuješ poriadne vyšetrenie.
@martinka17 bola som na urologii aj som mala cistoskopiu vsetko som mala okej. Je pravda se pijem malo.
@martinka17 bola som na urologii aj som mala cistoskopiu vsetko som mala okej. Je pravda se pijem malo.
@anonym_autor ak ti urológ odborným vyšetrením nič nezistili, úprimne aký zázrak čakáš tu? Ak je všetko ok išla urologa, tak si nesleduj moč alebo ak máš pocit, že niečo zanedbali, nájdi si iného urológa. Robili usg? Mala si CT? Chodíš pravidelne na kontrolu?
@anonym_autor ak ti urológ odborným vyšetrením nič nezistili, úprimne aký zázrak čakáš tu? Ak je všetko ok išla urologa, tak si nesleduj moč alebo ak máš pocit, že niečo zanedbali, nájdi si iného urológa. Robili usg? Mala si CT? Chodíš pravidelne na kontrolu?
@martinka17 robili mi testy moču, cistoskopiu, usg az na januar mám ísť na kontrolu
@martinka17 robili mi testy moču, cistoskopiu, usg az na januar mám ísť na kontrolu
@anonym_autor tak to "nerieš". Ak ti odborník na základe výsledkov odborných vyšetrením povie, že je to ok, tak je to ok. Nesleduj sa, ak ti nekázali, pitný režim je základ pre zdravie celého tela a peknú pelety oplatí sa ho dodržiavať. 😉
Ahoj mám to nonstop, nedávno som bola u urológa povedal že to budem mať zrejme celý život. Krv som mala na dve Krížiky,nič iné mi nie je . Budúci rok na preventívnej budem pýtať výmenný na nefrologiu
@anonym_autor mikroskopicka hematuria, ktorú majú ľudia bez vážnej príčiny. Budeš to mať celý život pravdepodobne. Ešte keď tak ťa môžu poslať na nefrológiu, ale ak aj tam bude všetko ok, tak nikto viac nemá čo riešiť. Ja to mám už cez 10 r

máš vysokú hodnotu? nedala moč na diagnostiku?
mala som nedávno. predpísala antb. , moč poslala zas na diagn. - zas malinké množstvo krvi aj po antb. Vraj mám veľa veľa piť - že to by malo pomôcť.