Krvavé sople a bolesť hlavy
Ahojte, v sobotu mi začal asi zápal dutín. (Prvý krát som ich mala ako tehotná ale to rýchlo prešlo) teraz som mala bolestivú oblasť v dutinách pri nose na jednej strane a keď som si to chytila hneď sa mi spustili hlieny. V sobotu boli ešte hnedé. V nedeľu už také ružové a dnes od obeda úplne krvavé ale problém je ten že má bolí už celá polka tváre spánok, zuby, celkovo hlava a aj na oko má už tlačí mám ho také slabé a bolestivé a dutiny má stále dosť bolia. Stále mám nádchu a stále mám krvavé sople 🤷♀️. Nemal to už niekto z vás? Na internet ani nejdem pozerať lebo tam je aj zo soplika nakoniec rakovina a iba sa dostrašim. Zajtra pôjdem k lekárke len nechcem vyzerať ako hlúpa že tam idem s týmto a nakoniec to vlastne nič není a len musím pretrpieť. Len tie krvavé hlieny a bolesť oka má desia. 🤷♀️
@anonym_autor Asi pred mesiacom som mala zapalene dutiny. Ja som isla hned, necakala som. Dali mi atb na 10 dni.
@beata_k mám malé bábätko a nemala som sa ako dostať k lekárke mám ju 20min autom. Ani som nemyslela že to je také vážne len ma svokra postrasila s tým okom a tými krvavými hlienami. Samozrejme hneď zajtra idem už mám vybavené stráženie. Len dúfam že to nebude nič horšie🙏
@beata_k mám malé bábätko a nemala som sa ako dostať k lekárke mám ju 20min autom. Ani som nemyslela že to je také vážne len ma svokra postrasila s tým okom a tými krvavými hlienami. Samozrejme hneď zajtra idem už mám vybavené stráženie. Len dúfam že to nebude nič horšie🙏
@anonym_autor Nie nebude. 🙂 Ono to ozaj dost boli. Drzim prst.
@anonym_autor Nie nebude. 🙂 Ono to ozaj dost boli. Drzim prst.
@beata_k tak ďakujem moc 🤗
@anonym_autor mne veľmi rýchlo pomáha sinupret keď mám bolesti tváre. Ale zatiaľ som nemala také zle.priznaky ako ty.
@anonym_autor to treba na pohotovosť, a vypláchnuť ich..mne to uz robili ale ja som nemala krv a bolesti okostice..Vložia hrubu tyčku,ako kovová slamka , udrú a vytečie všetok hnis aj s krvou..ale potom sa cítite ako znovuzrodená..
A určite vám dajú ATB na tú zapálenú pólku tváre.
Vy na čo čakáte vlastne? Čo vám ešte má tiecť z toho nosa aby ste išli na pohotovosť?
@anonym_autor to treba na pohotovosť, a vypláchnuť ich..mne to uz robili ale ja som nemala krv a bolesti okostice..Vložia hrubu tyčku,ako kovová slamka , udrú a vytečie všetok hnis aj s krvou..ale potom sa cítite ako znovuzrodená..
A určite vám dajú ATB na tú zapálenú pólku tváre.
Vy na čo čakáte vlastne? Čo vám ešte má tiecť z toho nosa aby ste išli na pohotovosť?
@popcorn2myska no na nič nečakám len nemá každý možnosť ísť hneď na pohotovosť alebo k lekárovi, bohužiaľ. Niekto je sám doma s malým bábätkom ktoré nechce ťahať po nemocniciach kde je plno nakazených ľudí. Ja nemám auto nemám teraz ako ísť bohužiaľ. Zajtra pôjdem keď už budem mať stráženie.
@anonym_autor naparovat slanou vodou aspoň 2x denne. Slaný sprej do nosa aj do uší (usny sprej) nech sa to prečistí zo všetkých strán.
@anonym_autor Ahoj. Bola si? Co ti povedali?
@anonym_autor Ahoj. Bola si? Co ti povedali?
@beata_k tak nemám zápal dutín ale mám zápal trojklanneho nervu
@anonym_autor Ej ha. A dali ti na to nieco ucinne?
@beata_k vitamíny a silnejšie lieky od bolesti 😅 a pomáhajú hej

@anonym_autor Asi pred mesiacom som mala zapalene dutiny. Ja som isla hned, necakala som. Dali mi atb na 10 dni.