icon

Krvavé sople a bolesť hlavy

29. sep 2025

Ahojte, v sobotu mi začal asi zápal dutín. (Prvý krát som ich mala ako tehotná ale to rýchlo prešlo) teraz som mala bolestivú oblasť v dutinách pri nose na jednej strane a keď som si to chytila hneď sa mi spustili hlieny. V sobotu boli ešte hnedé. V nedeľu už také ružové a dnes od obeda úplne krvavé ale problém je ten že má bolí už celá polka tváre spánok, zuby, celkovo hlava a aj na oko má už tlačí mám ho také slabé a bolestivé a dutiny má stále dosť bolia. Stále mám nádchu a stále mám krvavé sople 🤷‍♀️. Nemal to už niekto z vás? Na internet ani nejdem pozerať lebo tam je aj zo soplika nakoniec rakovina a iba sa dostrašim. Zajtra pôjdem k lekárke len nechcem vyzerať ako hlúpa že tam idem s týmto a nakoniec to vlastne nič není a len musím pretrpieť. Len tie krvavé hlieny a bolesť oka má desia. 🤷‍♀️

beata_k
29. sep 2025

@anonym_autor Asi pred mesiacom som mala zapalene dutiny. Ja som isla hned, necakala som. Dali mi atb na 10 dni.

autor
29. sep 2025
@beata_k

@anonym_autor Asi pred mesiacom som mala zapalene dutiny. Ja som isla hned, necakala som. Dali mi atb na 10 dni.

@beata_k mám malé bábätko a nemala som sa ako dostať k lekárke mám ju 20min autom. Ani som nemyslela že to je také vážne len ma svokra postrasila s tým okom a tými krvavými hlienami. Samozrejme hneď zajtra idem už mám vybavené stráženie. Len dúfam že to nebude nič horšie🙏

beata_k
29. sep 2025
@anonym_autor

@beata_k mám malé bábätko a nemala som sa ako dostať k lekárke mám ju 20min autom. Ani som nemyslela že to je také vážne len ma svokra postrasila s tým okom a tými krvavými hlienami. Samozrejme hneď zajtra idem už mám vybavené stráženie. Len dúfam že to nebude nič horšie🙏

@anonym_autor Nie nebude. 🙂 Ono to ozaj dost boli. Drzim prst.

autor
29. sep 2025
@beata_k

@anonym_autor Nie nebude. 🙂 Ono to ozaj dost boli. Drzim prst.

@beata_k tak ďakujem moc 🤗

mullerova46
29. sep 2025

@anonym_autor mne veľmi rýchlo pomáha sinupret keď mám bolesti tváre. Ale zatiaľ som nemala také zle.priznaky ako ty.

popcorn2myska
29. sep 2025

@anonym_autor to treba na pohotovosť, a vypláchnuť ich..mne to uz robili ale ja som nemala krv a bolesti okostice..Vložia hrubu tyčku,ako kovová slamka , udrú a vytečie všetok hnis aj s krvou..ale potom sa cítite ako znovuzrodená..
A určite vám dajú ATB na tú zapálenú pólku tváre.
Vy na čo čakáte vlastne? Čo vám ešte má tiecť z toho nosa aby ste išli na pohotovosť?

autor
29. sep 2025
@popcorn2myska

@anonym_autor to treba na pohotovosť, a vypláchnuť ich..mne to uz robili ale ja som nemala krv a bolesti okostice..Vložia hrubu tyčku,ako kovová slamka , udrú a vytečie všetok hnis aj s krvou..ale potom sa cítite ako znovuzrodená..
A určite vám dajú ATB na tú zapálenú pólku tváre.
Vy na čo čakáte vlastne? Čo vám ešte má tiecť z toho nosa aby ste išli na pohotovosť?

@popcorn2myska no na nič nečakám len nemá každý možnosť ísť hneď na pohotovosť alebo k lekárovi, bohužiaľ. Niekto je sám doma s malým bábätkom ktoré nechce ťahať po nemocniciach kde je plno nakazených ľudí. Ja nemám auto nemám teraz ako ísť bohužiaľ. Zajtra pôjdem keď už budem mať stráženie.

strawberry0797
29. sep 2025

@anonym_autor naparovat slanou vodou aspoň 2x denne. Slaný sprej do nosa aj do uší (usny sprej) nech sa to prečistí zo všetkých strán.

beata_k
1. okt 2025

@anonym_autor Ahoj. Bola si? Co ti povedali?

autor
1. okt 2025
@beata_k

@anonym_autor Ahoj. Bola si? Co ti povedali?

@beata_k tak nemám zápal dutín ale mám zápal trojklanneho nervu

beata_k
1. okt 2025
@anonym_autor

@beata_k tak nemám zápal dutín ale mám zápal trojklanneho nervu

@anonym_autor Ej ha. A dali ti na to nieco ucinne?

autor
1. okt 2025
@beata_k

@anonym_autor Ej ha. A dali ti na to nieco ucinne?

@beata_k vitamíny a silnejšie lieky od bolesti 😅 a pomáhajú hej