icon

Krvavé trhliny

5lenka4
31. júl 2013

Ahojte baby,
prosím vás nemáte niektorá skúsenosť ako keby s krvavými trhlinami v okolí pyskov a pošvy? Je to neskutočná bolesť ani obyčajnú čistú vodu na to nemôžem dostať. A čo sa týka močenia, to radšej dlho držím nech tam ani nejdem. Slzy v očiach. Proste som zúfala. Mala som to od včera a dnes mi to prasklo brutálne. Jedna má asi 7cm dĺžku a 2mm šírka. Je to hrozné ešte sa mi aj zle sedí. Nemáte niektorá s niečim podobným skúsenosť? Ako to mám liečiť "po domácky". Ráno idem k doktorovi ale nemám z toho dobrý pocit. Ďakujem!

Strana
z2
evulienka23
10. okt 2020

@5lenka4 prosím Vás Zistili vám, z čoho to máte a aki liečiť? Ja to zažívam už rok a neviem už vydržať, nevedia Zistiť z čoho

evulienka23
10. okt 2020

@pishtok prosím Vás a čo vám ešte zabralo? Aký typ vloziek vám robil problém a aké su vhodne? Ďakujem

pishtok
10. okt 2020

@evulienka23 mne vadili Bella vložky a kamarátka always

evulienka23
10. okt 2020

@pishtok ja používam allways a discret intimky, neviem si už pomôcť.ozaj vám to po zmene vložiek prešlo? Nezistili ste inu príčinu?

pishtok
11. okt 2020

@evulienka23 nie zatiaľ nemám problém. Ale okrem toho ako vravim. Umyvam sa len speci mydlom na intim. A zmenila som vložky. Nemala som ani mykozu lebo vytery som mala ciste. A co sa týka intímneho života mala pravdu gynekolohicka.je to psychického pôvodu. Potrebovala som len vypnúť mozog. Teraz som bez problémov. Ja zase používam hocijaké aj intímny aj tampóny len tie Bella mi robia zle. Resp este som nenarazila na iné. Vložky používam vacsinou naturela a zatiaľ poklepem. Ale určite choďte aj na vytery. Kamoška mala kombináciu tohto s candidou a musela obmedziť cukor.

nikazcech
12. nov 2020

@consuelle skončila na antidepresivech, ale pomohlo to. Více na českém emiminu

consuelle
16. nov 2020

@nikazcech prosim ta mozes mi napisat ip co sa stalo? Neviem to na emiminu najst. Diky moc.

vlasticka88
18. feb 2021

Dievcata mnohe tu opisujete ochorenie Lichen sclerosus

hobitik01
3. jún 2024

@mamazem ako robiť výplachy?

Strana
z2