Krvavý výtok po styku

miska1251
22. sep 2016

Kočky poradte mala ste uz niektora takyto problem proste ked mam styk s manzelom tak ma skoro po kazdom styku krvavy vytok lenze aj on je cely taky krvavy, bola som aj u lekara pozrel ma cystu, myom, ranku ani polyp nemam on to tak tvrdi robil mi sono vravel ze vajecniky pracuju ako maju snazime sa o babo a toto ked mam tak verte mi ze mam vselijake myslienky ci aj kvoli tomuto neviem otehotniet. preliecil ma na chlamydie tie su zo mna vonku ale to krvacanie aj tak neprestalo mam t len pocas a po styku ako nahle ukonci sa styk prestane aj farbenie proste sa len docistim na dalsi den a koniec tomu. mam pocit ako by mi tam o nieco sa opieral ale ja uz neviem z coho to je . nasadil mi aj progesteron lenze nemozem ho brat lebo mala som z neho vsetky neziaduce ucinky doslova som bola ospala, akne, zavraty no hotova katastrofa. uz som objednana k nemu ze nech mi povie co dalej. na laparoskopiu sa bojim ist nemma odvahu . ale jedno vam poviem brala som antikoncepciu zhruba 8 rokov pocas brania som nemala ziadne problemy ale potom to nastalo a odvtedy mam tieto problemy ... presla ste si s tymto niektora??, a co vam zistili ??

simsalabim
22. sep 2016

Mne na podobny problem odporucil lekar uzivat volnopredajny ascorutin za par drobnych na spevnenie zil a vlasocnic.

miska1251
autor
22. sep 2016

@simsalabim a brala si predtym antikoncepciu lebo pokial som ju mala som tieto problemy nemala len teraz posledny rok si neviem rady

lucinka511
22. sep 2016

@miska1251 ajpj ja lentroska pomimo.ak si mala chlamydie a snazite sa obabatlo.daj si skontrolovat priechodnost vajecnikov .chlamydie niekedy sposobuju upchatie.preto ta laparka nie je odveci.Mozno len do teba partner silno naraza.skus ten ascorutim.neublizim

simca06022011
22. sep 2016

Ale nemladneme to co bolo, nemusi byt ;) Vyskusaj ten askorutin, ja to vidim iba na nejaku poskodenu cievku a ked sa podrazdi praskne..
A laparoskopie sa neboj ak ti to odporucaju...

miska1251
autor
22. sep 2016

@lucinka511
@simca06022011 chodim primarovi a on mi vravel ze ked predtym som nemala tieto problemy ze moze to byt aj znizena hodnota progesteronu tak preto mi to nasadil len to nemozem brat nakolko mam neziaduce ucinky a uz som rozmyslal ze si dam spravit tu cytologiu LBC za tych 25€ co sa robi tak to si dam spravit a radsej nech som kludna lebo sa fakt bojim ze to mam nieco vazne a viete ake to je neprijemne ked chceme mat styk a normalne pri styku zacnem krvacat no hotova katastrofa... ale zase som si aj to vsimla ze to nemam uplne pri kazdom styku. bojim sa zato laparoskopie lebo neze zostanem na stole.. asi viete naco narazam .... velmi sa toho bojim

lucinka511
22. sep 2016

@miska1251 tak si daj urobit HyFoSy konttastnou latkou.a prirodny progesteron?namiesto duphastonu niektori dr predpisuju prirodny progesteron.ty skus pupalkovy olej.a ako robil ti Jormonalny profil?z toho posudi vi mas problem s progesterenom.tak sexujte po menzese. nie pred menzesom a po ovulavii.alebo si odsleduj v kt faze menstr cyklu krvacas a nekrvacas.

miska1251
autor
22. sep 2016

@lucinka511 no mne hormonalny profil nerobil nasadil mi to tak on mi nenasadil duphaston ale ladeepharma progesterone to je progesteron vraj mi to upravu vsetko a nasledne pomoze otehotnieť .teraz som v 6 dni cyklusu a vcera som mala hned krv a dnes rano znova a teraz uz odobeda nemam nic ja sa proste docistim hneď ráno a už potom mam pokoj. Len nerozumiem prečo to vznika 6 októbra idem k nemu a uvidim co mi povie

lucinka511
22. sep 2016

@miska1251 no hej.len tiez on nemoze vediet.ci ke to z hormonov.ked ti nerobil profil a sama pises.ze ani pri tabletkach to meprestavaa.ved uvidis.co ti povie drzim palce.

miska1251
autor
22. sep 2016

@lucinka511 ďakujem pekne však potom napíšem

lucinka511
22. sep 2016

@miska1251 inak ma nete e taky dobry dr kt poradi ked si vygooglis online poradna Dr Sulce. popis mu vsetko a mozno ti on dobre poradi.

simsalabim
22. sep 2016

@miska1251 nie, nikdy v zivote som nebrala hormonalnu antikoncepciu.

miska1251
autor
25. okt 2016

@lucinka511
@simsalabim Tak kočky ozvala som sa po dlhsej dobe mala som skoro mesiac pokoj ked som dobrala tie lieky takze mam pocit ze to krvacanie mi sposobovali tie hormony a teraz ako uz neberiem tak znova mam farbenie lekar mi vravel ze v januari mam preventivku a hned mi zacne sledovat ovulaciu tak uvidiidme do januara to necham plavat a potom uvidime co zacne somnou robit . ale viem ze ked som brala tie lieky este mi to vtedy nezaberalo ale ako som vysadila po tyzdni som uz nemala vobec krvacanie pri styku a to vam poviem ze manzel ma nelutoval. takze predpokladam ze su to tie hromony uvidime v januari zatial si mame jeden druheho uzivat . len je to s tym krvacanim .