Krvný rýchlotest IgG/IgM - Covid-19
ahojte..bola som s pozitivnou osobou pred 5 dňami, dnes som si urobila rychlotest a neviem sa dovtipiť ci je pozitivny alebo negativny. Robila som si tento test pred 2 dňami(kedže su 2 v balení) a ten bol uplne biely ale na tomto vidim čiarku. Termin na test uz mam, tento som spravila lebo som ho mala doma, blbych komentarov ma ušetrite.

No ak je to ako s tehotenskym, tak by som povedala, ze asi pozitivny, ciarku je vidno, aj ked je slaba. Drzim palce, nech to ma lahky priebeh.
No ja si tiež myslím. okolie mi píše ževraj tam nič nevidia a je negativny (mama a priatel) ale mam pocit ze si len popieraju niečo. Mna tiez zaujalo to, ako je to s dalsimi ciarkami, ci musia byt presne take iste silne, alebo staci aj náznak.. ale zdravy rozum mi hovori, ze ak je slabá ciarka, este nie som v takom štadiu ochorenia ale virus mam v sebe
Toto je podla navodu ze si prekonala. Keby boli tri ciarky, tak ti teraz prebieha infekcia. Aspon ja som takyto test mala
@pininka1 zaujimave ale je ze ked som dala.oproti svetlu videla som tam vsetky 3 ciaeky
Chod na pcr objednáš sa, napiseš že si bola v kontakte s nakazenou osobou a máš test zadarmo. A nemusiš riešiť čiarky.
@martinaju ja som uz objednana.. ale ja som mala chut riesit ciarky 😀😀
Len neviem ci je dobre odcitavat vysledok tak ze to das do svetla tazko pobedat ci nie su vo svetle vidiet vzdy vsetky lebo keď máš normálne položený ten test tak su tam len dve. Ved uvidíš čo pcr test. Tento test je aj tak najmenej presný.
@martinaju no ved toto.. ten co som robila 2 dni dozafu bol aj v svetle negativny. preto enchapem tie protilatky, za 2 dni uz mam v sebe protilatky a prekonala som coronu? tem pribalovy letak stoji za ho...
No tak to nie je realne aby si ju prekonala za 2 dni ale protilatky sa tvoria aj ked si infekcna preto hovorim ze toto je uplne nahorsi teda najmenej spolahlivy test. Osobne by som bola v dobrovonlej karantene a počkala na pcr.
@martinaju ved aj som.. urobila so. ho pre zvedavost.Kamoska kto. je pozitivna si ho tiez robila a mala neg a pri tom antigenovy mala pozit.
No tak už len čakať 🙂
na tomto teste som bola negativna a v ten den som bola na antig. pozitivna 🙂 tak neviem ci je to vieruhodny test
Jasne ze ked das proti svetlu vidis kanaliky. Urob si este jeden test, alebo chod normalne na testovanie, lebo ten tvoj test nieje vobec vierohodny.
@pininka1 kamoska si tie robila a bol negativny a antig. mala pozitivny tak uz fakt neviem..tento som fotila na stole a vidiet tu ciarku pri m. Zajtra napisem ako som dopadla, moc neverim tymto testom
@mizub dakujem velmi pomohlo.. no mala som navod, ale nebol takto konkretne rozpisany
Preco si si robila tento?kludne Ti moze ukazat, ze si v minulosti covid prekonala ani o tom nemusis vediet.Najlrpsie je kupit antigenovy a ten si spravit obaja sme hned vysli pozit a PCR o par dni to len potvrdil
A oproti svetlu to nedavaj.Mne vysiel antigen poz na 8 den a uz mi aj zacala nadcha
Aj ja som si ho objednala,prave prekonavam covid tak som zvedavá ako mi vide
no antigenovy som mala negativny, vcera som cakala v rade v -4 stupnoch vyše 2 hodiny a dnes soplým a kašlem tak velmi dufam ze som len prechladla ked mam ten antigen negativny

Neviem ako tomje v navode ale asi je uplne jedno aka je intenzita druhej čiarky nie? Lebo ta druha tam je takže bude pozitivny. Objednaj sa na PCR a budes si ista 🙂