icon

Kto ide v júni do kúpeľov Lúčky?

janul4835
14. apr 2022

Kto ide v juni? 🙂

Strana
z2
nana123
14. apr 2022

@janul4835 ja v máji 😊

janul4835
autor
14. apr 2022

@nana123 Skoda....a kde budes ubytovana?

melanta
14. apr 2022

@janul4835 ja som bola pred Vianocami, bývala som u Kuba.

nana123
14. apr 2022

@janul4835 vybavovala som v februári tak už bolo skoro všetko obsadene, podarila sa mi Diana som samostatná izba, od 10.5. Do 30.5.. no neprišiel mi ešte poukaz tak dúfam ze to platí. Telefonicky som potvrdila... ty ako?

alibaba70
14. apr 2022

Ja idem tiez od 10.5., pokaz mam, ale uz sa nedalo priplatit aby som bola sama na izbe, vraj maju plno.

janul4835
autor
14. apr 2022

@melanta Za KH KUBO pýtajú v júni 45,- EUR na deň krát 21 dní.......to je šialené...

janul4835
autor
14. apr 2022

@nana123 Keďže som sa neskoro spamätala, musím pobyt absolvovať do konca júna a to buď doplatím za KH KUBO cez 900,- EUR, alebo budem s niekým cudzím na izbe, ktorú pridelia kúpele....😒

janul4835
autor
14. apr 2022

@alibaba70 Daj prosím vedieť, ako si sa mala 😉

nana123
15. apr 2022

@janul4835 áno tak je doplatok alebo s niekym. Ja som tiež volala doplatok. 3 TT s niekym cudzím na izbe nevesti nič dobré 😁 nemám problém s ľuďmi ale non stop s niekym je tiež veľa...

nana123
15. apr 2022

@janul4835 mne tiež nukali kuba. Ale bola voľná Diana za 20e na noc. Nebude to luxus...ale nevadí ja sa viac teším na procuduri a výlety do okolia, oddych..

janul4835
autor
16. apr 2022

@melanta U Kuba v jednopostelovej izbe? Mne nukaju Adama, nie je to prilis daleko od procedur, aj ked v lete je to asi jedno. 🙂

melanta
16. apr 2022

@janul4835 jednolôžkové u Kuba nie sú. Ja som tam mala apartmán, chcela som aj kuchynský kútik, keďže v reštaurácii som moc nejedla. A chcela som niečo nové.

janul4835
autor
16. apr 2022

@melanta Prosim Ta ten KD ADAM je blizko procedur?

melanta
16. apr 2022

@janul4835 Kubo bol asi 300 metrov, Adam približne tiež. Všetky tie liečebné domy sú v takej vzdialenosti, aby ľudia mohli v pohode prejsť peši.

janul4835
autor
16. apr 2022

@melanta A inak si bola spokojna so vsetkym? Ako si travila cas pocas vikendov, kedy nie su procedury....je tam aj nejake fitko, pozicovna bikov?

melanta
16. apr 2022

@janul4835 s kúpeľmi som bola veľmi spokojná, naozaj, to dávam 10 bodov z 10. Ja som bola autom, takže cez týždeň počas voľna som takmer každý deň vybehla na kávu niekam mimo, buď do ZA alebo aj za svokrovcami do LM, dokonca 2x aj domov do BA som na otočku išla pre niečo. A cez víkendy došiel vždy muž na víkend. Ale veľa ľudí si tam našli parťálkov medzi ostatnými hosťami, s ktorými išli na kávu či na prechádzky. Ja moc cudzích ľudí nemusím, takže ja som sa tomu vyhýbala.

melanta
16. apr 2022

@janul4835 bicykle som neregistrovala, možno v lete áno. A fitko tam je.

janul4835
autor
16. apr 2022

@melanta Procedur si mala kolko za den?

melanta
16. apr 2022

@janul4835 2-3 ak si pamätám dobre.

janul4835
autor
16. apr 2022

@melanta Velmi Ti dakujem. 🙂

alibaba70
7. máj 2022

Baby, tie co ste tam boli, ako je to s parkovanim, ked pridem autom? Kolko je parkovne?

ira25
6. jún 2022

Ahojte,aj ja idem do Lučiek koncom mesiaca a ubytovanie by som mala mať v Choči.
Vy ktoré ste tam boli napíšte mi prosím, čo zbytočne nebrať,či je na izbách fén (kúpeľňa) aká strava tam je a či poblizku sú potraviny hlavne aby som si išla kúpiť vodu.
Ďakujem všetkým ktoré mi napíšu zo svojej skúsenosti čo a ako❤️

nana123
7. jún 2022

@ira25 ahoj, potraviny sú blízko. Cez deň je telucko ale večer keď zajde slnko je chladnejšie. Bola som v Diane takže Choč neviem ale fén na izbách nebol. Strava záleží ci si cez poisťovňu ci samoplatca. Cez poisťovňu to majú horšie, respektíve je to servírované a na môj vkus veľa mäsa a omáčok s kilom múky 😁

ira25
7. jún 2022

@nana123 ďakujem ❤️ no nepotešila si ma....ja mäso nemusím a áno ide cez poisťovňu, takže budem si kupovať,ešte keby tam bola reštika,no čo už aspoň zhodim nejaké to kilečko.
Takže pribalim aj niečo na chladnejšie dni aj keď je leto,len ja som chcela brať minimum veci,že si vždy preperiem a v lete vyschne.
Pozerala som v Diane je celkom pekne.

ira25
10. jún 2022

@nana123 ahoj, ešte mi prosím napíš čo zbytočne nebrať... župan, osušku,kanvicu, fén, tepláky a pod.
A ešte minerálne vody ničia plavky veľmi?
Tak by som pribalila tretie plavky ktoré mi po zničení nebude ľúto vyhodiť.
Ďakujem ❤️

ira25
10. jún 2022

@nana123 ...a ešte rúška, respiratori sú povinné?

nana123
11. jún 2022

@ira25 uteráky a v bazény plachty dávajú takže netreba nič, pri najhoršom z izby vezmeš. Župany niekto chodil ale podľa mňa lepšie saty letné a ideš potom môžeš ísť rovno na obed na kávu v župane nie.fen nebol na izbe. Kanvica sme my mali kuchyňu v Diane, v Choč ako to je netuším. Ak budeš mat predpísané cvičenie ale nosič walking tak ti treba tepláky respektíve som zobrala legíny a mala som aj ma cvičenie aj do lesa na prechádzku. Minerálne voda celkom zničia plavky ostanú do hnedá zafarbené. Ruská nenosí nikto ale boli prípady covidu. Maju len napísané že by trebalo nosiť ale nikto nič. Bola som v máji. Je tam pizzeria, kaviareň, 2x obchod s oblečením dalo sa niečo kúpiť. A chodia aj predávať so stolmi somariny. Problém s banomatom je tam len dajaká veľmi málo známa banka. Kino raz za týždeň. Na stránke majú kultúrny program na celý týždeň.

ira25
12. jún 2022

@nana123 Ďakujem
za vyčerpávajúcu odpoveď ❤️
Ak by som ešte mohla ,že či nosiť nejakú taštičku na procedúry....mobil,a nejakú knižku s predpísanými procedúrami a tiež či je tam odstredivka na mokré plavky keď sa vyjde s bazéna nakoľko v iných kúpeľov to majú.

nana123
12. jún 2022

@ira25 odstredivka je, ja som si veci nosila v látkovej taške, to je už len na tebe

ira25
13. jún 2022

@nana123 Ďakujem 🍀

Strana
z2