Kto ide v júni do kúpeľov Lúčky?
Kto ide v juni? 🙂
@nana123 ešte moja koľko tam stojí káva a zákusok?
Bože musím zredukovať oblečenie,lebo sa mi nezmestí všetko do kufra obuv a kozmetiku asi príručnú tašku a ja ,že to nie je mesto,ale dedina tak veľa asi nepotrebujem .
Ja viem som hrozná,že sa takto stále pýtam..... lenže skúsenosť niekoho kto tam bol je na nezaplatenie....tak ďakujem ❤️ si zlatá,že mi odpisuješ a tak ti posielam srdiečko.
Ja som jedna s tych co v maji dostala v kupeloch covid a teraz si to nahradzam. Som tu od pondelka, najprv mi povedali, ze budem byvat v Maji a nakoniec byvam v Diane. Este je dobre zobrat si mydlo v Adamovi nebolo, teraz v Diane je. V restike su 3x do tyzdna tanecne zabavy, vstpne je 2eur. Kazdy den su tu nejaky stankari co predavaju oblecenie a vselijake blbosti.
O koľkej môžem prísť do kúpeľov.... píšu od 11 do 13 hod,ale ja by som tam rada bola už o 10 hod,len asi izby nemusia byť uvoľnené.
No pozerala som predpoveď počasia...och samý dážď ,dúfam, že sa to zmení.

@nana123 ešte jednu otázočku mám ak môžem.
Tá minerálna voda či vo vani ,alebo v bazéne ako pôsobí na zlato...zrejme asi nebudem ho mať na sebe,no nechať cennosti na izbe asi tiež nie.....hmm asi nechať doma.