Kto má permanentný make up obočia čiarkovou metódou?
Caute kocky. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ? Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. ? Za odpovede poprípade rady ďakujem 🙂.
@daniela_jos ťažko povedať my nevidime fotku pred a po, ale presne na to je ta korekcia, kde sa dá upraviť farba ako aj tvar. Nič sa nebojte vaša kozmeticka ho určite opraví do žiadaného stavu a farby 🙂
@daniela_jos ani ja som nebola spokoj na. Mala som microbl. Chytilo mi to svetlucko strasne. Vid foto par stranok dozadu. Nazivo je to svetlejsie nez na foto. A tiez cely zivot zvyknuta na tmave a teraz toto. Napokon som isla na vypln a teraz som spokojna 🙂 a konecne koniec ceruzkam tienom a spol. ☹ï
Ahojte baby. čím ste natierali obočko tesne po tetovaní? mne kozmetička poradila bepanthen. Je nejaký extra, alebo môžem použiť bepanthen čo sa dáva aj deťom na zadoček? mám totiž doma nepoužitú vzorku
Mne dali mastičku Dermazulen a rýchlo sa to po nej hojilo 🙂
@chiaramonika ja mám ciarkovanu metódy a vyzerá to super a mám aj kočku čo vie fakt profesionálne robiť to obočie 😉
@851tinka851
Myslíš to obočie čo máš na profilovke?
A to som fakt mala asi len 4 chĺpky
@jurkaa takto to vyzerá prirodzenejšie a keď po 2 rokoch si dáte opäť tak to dlhšie vydrží 😉 a kamarátka čo mi to robila mi to aj umrtvila čo nie každá robí a tým pádom to ani nebolelo 😁
@jurkaa áno vydrží to rok rok a pól, ale ti nedostanú jazvy ako po klasickom compact tattovani. V súčasnej dobe je microblading najšetrnejší spôsob tetovania. Často chcú opraviť ženy staré tetovanie so strojčekom pretože je to modré zelené červene a neprirodzene. Keď tetujes v takej hĺbke v pokožke, pigment sa sfarbuje. Preto sú všetky modré atd. Ja mám tiež silnú anestezu, čiže neucitis nič. Hlavne vyhľadaj phibrows Artist. Je to najkvalitnejši microblading na svete s najlepšími produktami a kvalitnou prácou.
@phibrows
@851tinka851 ďakujem baby tak teda strojčekom radšej nie ;)
Takze aj to pero mivroblanfing je viac druhov. Idem to preštudovať ;)
@silvia2013 uz to podľa profilovky nie je deň po tetovaní a úprimne keď pozerám na tú fotku a porovnám ju s ostatnými, má pravdu je to naozaj strašne a radšej si ho dajte niekde prerobiť. Najlepšie v nejakom meste, ako napr. Bratislava.
@kat_v Lucia Jarková, profilova fotka je čerstvá foto, tetovanie bolo rok dozadu 🙂)) a fotka s 24 hodinovým tetovaním je v diskusii starej rok 🙂) tupelo. Založila si si včera profil na MK, aby si hejtovala ?
presne tak, phibrows je na trhu v microbladingu topka, ja sama ho mam urobeny a som s nim maximalne spokojna, momentalne si robim ich 6mes. kurz a budem potrebovat modelky na tetovanie kvoli zaverecnemu certifikatu, prvych pat zien urobim uplne gratis /inak je cena 200€/, ak mate niekto zaujem a byvate v blizkosti BA napiste mi, som v BA v Prievoze, a pre Vasu predstavu - takto vyzerala moja prva modelka pred a po, ak chcete napiste 🙂
Dobry den, ja mam vytetovane obocie pristrojom v Kosiciach u Klaudi permanent make up pred rokom. a som velmi spokojna. Ine kamosky, ktore podstupili microblading sa stazuju, ze im po 2 mesiacoch neostalo nic a chodia na doplnovanie dost casto, co su dalsie vydavky.Dalsia vec je ta, ze im ostali male jazvicky. Ja som si sice priplatila ale tak za kvalitnu pracu sa plati a viem, ze mam na minimalne 3 roky pokoj. Po roku mam stale intenzivnu farbu.
Ked ste baby z Kosic tak urcite mozem odporucit Klaudi, pracuje tusim s Milanskou znackou a je fakt sikovna, mila a vie vam poradit. Je to trosicku bolestive, kedze je to pristrojova praca ale co my zeny pre krasu neurobime, vsak? 🙂
@phibrows dobry, a nie je to pristrojove tetovanie lepsie nez microblading? predsa len, v microbladingu sa pouzivaju cepielkz s neviem kolkymi mikro ihlami a v podstate rezete tu kozu, tym padom ostavaju jazvy a co je horsie, hrozi poskodenie folikul a prestanu rast chlpky. pri pristrojovom tetovani sa pouziva jedna ihla, ktora vpichuje pigment. ale sto ludi sto chuti. hovorim za seba, ze by som vzdy zvolila micropigmentaciu namiesto microbladingu kvoli tomu ake maju hrozne obocia moje kamosky ktore spekulovali kam ist kvoli cene a nakoniec chodia nespokojne a o nejake tie stovky lahsie. pekny den
@martinatina1984 Ahoj. .Má stránku? Máš nejaké foto tvoje?
A to je čo micropigmentacia?
@martinatina1984 pokožka má tri vrstvy
1.epidermis- má najväčšiu schopnosť regenerácie, tu sa robí microblading, preto vydrží len rok a pól ale preto vidíte chĺpky
2. Dermis- tu sa robí cepielkova Metoda, a čiarkovaný obocie, pokožka nemá takú silu regenerácie preto ostávajú jazvy
3.epidermis- tu sú cibule chlpov a tu sa robil kompaktný makeup preto každá druha žena má jazvy namiesto obočia a žiadne chlpy.
Ja mám iba microblading a nič iné by som nechcela. Je to najšetrnejší spôsob tetovania v súčasnej dobe. Jazvy budete mat ale s ihly 😉
@phibrows3 3 vrstvy? 1.epidermis 2.dermis 3.epidermis ....????
@miruska111m predsa hypoderma no preklep... nečakane
Mala to niektorá i v tehotenstve? Ja som mala 2krat mikrob. Aavsak to potrebujem opraviť do pôrodu po roku a pól úplne vybledlo ...
Ja mám tetovane už dvakrát,pozri môj fotoalbum, hojí sa to cca 10 dní,po mesiaci ešte urobila korekcie,je to fantastické, musím len odporučiť...

Ďakujem za všetky rady 🙂. Áno, beriem to asi až moc vážne, ale na obočie som veľmi náročná a momentálne s ním vôbec nie som spokojná, dúfam, že tomu treba len čas 🙂. Ja som totiž s nenamaľovaným obočím ani z domu nevyšla, takže to je pre mňa teraz veľmi náročné. A ešte mám jednu otázku. Väčšina chrastičiek mi už odpadla a teraz mám farbu obočia veľmi bledú až žiadnu, je to normálne alebo mi pigment nechytil dobre?