Kto má permanentný make up obočia čiarkovou metódou?
Caute kocky. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ? Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. ? Za odpovede poprípade rady ďakujem 🙂.
@mimac mate velmi pekne obocie aj farba vam pristane. 🙂
@lindsey mikropigmentacia je tetovanie obocia pristrojom, tkzv. vpichovanie pigmentu do pokozky ihlou.
Baby, dobre si rozmyslite komu pôjdete na obočie! 😲 Väčšina z pridaných fotiek sú hroznéééé 😨 👎 A to majú byť "reklamou"... Treba si popozerať čo najviac salónov, čo najviac fotiek pred a po a nehľadieť na cenu. Či dáte 80 alebo 120€ by nemalo byť tak podstatné, ako výsledok. je to na celé rok aj viac. Obočko zmení celú tvár! Malo by byť čo najprirodzenejšie. A aký typ, farba a pod. vám poradí odborníčka na mieste, keď vás uvidí... 😉 Radšej 2x meraj a až potom strihaj 😘
@funnysunny78 neviem, ci je to este aktualne, no ja by som zaujem mala 🙂
@martinatina1984 dakujem, teším sa z 😉neho
@rudkocam zial, uz nie, dakujem
Ja som si davala tetovat obocie ciarkovou metodou v auguste, hojilo sa mi to asi 10 dni chrasticky boli nebadatelne. Tetovanie nebolo bolestive, pretoze obocie bolo umrvtene. Vyzera to dobre, hlavne to setri cas. 🙂
čuduj sa svete , tiež také mám , po kanáloch nechodim a rebrik po zahojení nemám 😉
načo, ved aj tak sa ti to nepáči
ja pisem , ze to nieje ako rebrik . Obočie mám pekne symetrické , žiadne hrubšie /kratšie /vyššie /nižšie .
@denisocka Dik za oznacenie 😀
@lenka1108
Po kanaloch veru nechodim, chodim po chodniku, obcas prejdem cez cestu.
A cuduj sa svete zeny co ma poznaju, zakazdym padne otazka ako si dokazem upravovat popri dvoch deckach obocko...veru neupravujem, tetovacka mi sestri cas...ale ten micro..neviem co ved tie dogabane fotky tvare sa mozno niekomu pacia...asi tolko..jednoznacne treba zvazit komu sa zverite...💃
@alenky stredná časť a vonkajší okraj je fajn, ale na prednej časti je to riadne vidieť, že je to tetované, veď ona ti ho nakreslila aj tam, kde máš úplne málo chĺpkov a spodný vnútorný okraj vyzerá ako podľa šablóny nakreslený. Takto obočie normálne nevyzerá. Kedysi takto ženy vyzerali po farbení obočia, keď sa im farba chytila aj na kožu. To sa má ešte nejak zmierniť časom? Uvažovala som nad tým, ale fakt som ešte nevidela ani jediné tetované obočie, ktoré by vyzeralo naozaj prirodzene.
@alaguema Ved oki. Kazdemu sa paci nieco ine...Ja som velmi spokojna 😉
Akurat si pozeram album tej kocky co si robi hore reklamu, po kanaloch chodia asi jej zakaznicky. Alebo ich presvedcila o tom, ze nic lepsie od jej prace neexistuje 😅
Ja som tu len nakukla, lebo ma oznacila kocka s ktorou sme riesili obocka...inak mi je uplne jedno kto kde kam s kym tak pekny dnik 😉
@alaguema ked už raz uvažuješ o tetovaní , tak jasne , že nemôžeš očakávať niečo, čo vyzerá maximálne prirodzene , ved obočie sa tetuje a nie, že ti tam niekto nalepí prirodzené chlpky . Podla mňa by si do toho vôbec nemala isť , tak ako aj píšeš ,lebo žiadna taterka nesplní tvoje " prirodzené " očakávania a v konečnom dôsledku budeš sklamaná .
@denisocka samozrejme, viem, čo je to tetovanie a nemyslela som si, že mi niekto bude lepiť chĺpky. Podľa mňa ale nie je nevyhnutné, aby malo aj tetované obočie, tak jasne definované okraje a v žiadnom prípade by som si nepriala mať na vnútornej strane dokonale so špicu vykreslené kontúry ako po čerstvom farbení. A silne pochybujem, že by to bolo nevyhnutné. Podľa mňa sa to určite dá aj prirodzenejšie, len to možno nie je medzi ženami žiadané.
@alaguema da sa aby to vyzeralo aj prirodzene v ramci moznosti, npr. : https://www.facebook.com/Brillance-cosmetic-koz... 🙂
@alaguema hm, je to sice o tetovani, ale zareagujem. Bola som na tom s obocim zle. V puberte som povytrhavala, naspat uz nenarastlo. Jedine take riedke, neforemne, jednoducho musela som dokreslovat. Tiez som rozmyslala nad tetovanim, ale nepaci sa mi to. Tak som ako poslednu zachranu skusila serum na obocie (podla recenzii pouzivateliek parada a nakolko mam velmi pozitivne skusenosti s obdobnym serom na riasy, vravim si, ze skusim), ale zazraky som necakala. A ano, zafungovalo. Normalne mi narastli nove chlpky a tie stare zosilneli a predlzili sa. Sice boli blede ako vsetky moje chlpky, ale pestovala som si kazdy jeden novy chlpok s laskou :D. A ked uz boli v pozadovanom mnozstve, tak som nafarbila. A voilaaaaa, mam perfekt obocie!

@alaguema ja som Rapidbrow pouzivala 🙂. Mrkni si recenzie, len naozaj treba dodrziavat pravidelnost https://www.notino.sk/lifetech/rapidbrow-posiln...

@phibrows no neviem ci sa da mat jazvy z ihly. micro-blade znamena mikro-ziletka. tak asi skor z toho microblagindu ostavaju jazvy ale v pohode.