Kto má permanentný make up obočia čiarkovou metódou?
Caute kocky. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ? Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. ? Za odpovede poprípade rady ďakujem 🙂.
dobry den prosim viete mi odporucit niekoho na pmu obocia zo zh,zv,bb dakujem
A aky je rozdiel medzi ciarkovou metodou a microblandingom?ja som si davala robit ciarkove pred 3rokmi natierala bepanthenom nemocila a zislo mi🙈tak na 2x uz bolo ok. Teraz je uz vyblednute a medzi tym som bola tehu a kojila a opat rozmyslam ze si dam len neviem ake a kde🤔
Baby ja som teraz 3 dni po korekcii a ja mam strašne chrasty ..aj má to stipe s svrbí a hore mam normálne mokvajuce chrasty ..,no mna asi porazí som zvedavá ako sa mi to zahojí a či niečo zostane .. prvé tetovanie bolo úplne vpohode ;(
@jurkaa a mastite si to s niečím ?
@851tinka851 prvý krát calciovou masťou ..teraz som dala kokosak ...
Calciova mast je vraj veľmi zlá ona ťahá ten farebný pigment 😬 ja čo som bola tetovať u kamarátky tak ona mi dala takú úžasnú mastickua nemala som nič iba jemne chrasticky
@jurkaa Ta co ti to robila ti mala urcite povedat cim to mas kremovat. Lebo viem, ze by nemalo byt suche a ani prist do kontaktu s vodou. Ale neviem akou metodou ti to robila. Ja co som bola 1x na tetovanie obocka ciarkovanou metodou som dostala priamo od taterky mast co vystacila na 10dni. Mokvat by to nemalo urcite nechapem preco ti to mokva. Ja som nemala ziaden problem ani chrasty dokonca. Zavolaj tam kde si bola co s tym mas robit a cim to mas osetrovat.
Máte skúsiť repikovy obklad alebo infadolan mast 😉
@851tinka851
@alenky mne len povedalla že kalciou alebo bepamten nijakú mastičku nedala len tam mi to pozrela po skončení .. idem skúsiť repikom ..som si to trosku pretrela detolom mam to už lepšie
@jurkaa tak to je blbosť čo vám.povedala 😒 radšej si mastite tým repikom a kúpte si tu mastičku .Ja by som dala reklamáciu 😒😒 ešte že moja kozmetická je super a obočie mi nedodrbala 😑
@851tinka851 mám tam.preklep nie kvapalina ..ale kamoskina ...a ešte taterka ..ach ten mobil..
Ahojte zvažujemtetovanie obočia.vie mi niekto poradiť dobrý salón okolie Senica a Skalica.vdaka
Dievčatá neviete dať niektorá fotku ako vyzerajú tie chrastičky? V robote si nemôžem dovoliť vyzerať ako ohava :D
Fotky po od kocianovej su strasne🤣krive,kostrbate,ale reklamu treba robit.cele zle
kočky , robili mi microblading obočia, strašná bolesť. Anesteziu dala až po prvom čiarkovaní celého obočia. Ja som myslela že idem preč po dvoch zárezoch. A ten zvuk keď prerezala pokožku , normalne sa mi zdvihol žaludok. nakoniec som to dala , ale už sa bojím aj na korekciu ísť.
Aj vás to tak bolelo alebo len ja som precitlivelá. prečo nedávajú anestéziu ihneď pred tetovaním?
@ritter mna nič nebolelo oba sem tam trosku ale nič nevydržateľné a gél dávala ihneď aj na začiatku.
Bola som štúdio one v Nitre a za mna top 👌🏻 Predtým som bola u kocianovej ktorá tetuje so strojčekom no mne to vôbec nechytilo 🤷🏼♀️ Cepielkovou chytilo na prvý krát krásne ale aj tak som išla pre istotu na korekciu a zatiaľ super aj po 4-och mesiacoch. Zahojene to bolo ani nie za týždeň. Masticku mi ona dala na to určenú a žiadne že repík alebo čo iba tu masticku som si dávala 🤷🏼♀️
@mamandyka tu mas ihneď po

@alenky napiste sem po rokoch ked obocie zmodrie a budete ho chciet pretetovat no tie bodky nepretetuje uz nikto. Samozrejme kazdej sa paci nieco ine. Vyjadrila som svoj nazor.microblading je najprirodzenejsie zahustovanie obocia formou tetovania. Samozrejme nie kazda ho vie robit a treba si vybrat kocku s tym s vami suhlasim. Ja cakam kym mi moje dodrbkane obocie vybledne nech si mozem dat prave microblading. Kedze pracujem v tejto oblasti a venujem sa tomu uz dlho viem co pokozku dojazvy a co nie.
Je toho na trhu vela a zakaznicky nevedia ako ma vyzerat spravne vytetovane obocie.
Ako pisem ak sa vam to paci tak samozrejme je to vasa vec nosite ho vy. Viem co sa tu bude dalej pisat preto to ukoncim vetou ... len pisem svoj nazor a kazdeho osobna vec co si da spravit... pekny den 🙂